Saç Kesim Şekilleri kampanyadan aldığım brezilya fönü sonuçları:(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

vetser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
46
4
Hanımlar sakın kampanya-indirim sitelerinden brezilya fönü yaptırmayın.2 gün önce Ankara'da bir kuaföre adınıda veriyorum- Emek kadınlar Dünyası brezilya fönü yaptırmaya gittim.İnternetten okuduğum olumsuz yazılar öncesi tedirginliğimi dile getirdim garantilidir dediler,güvendim. Adam önce saçında boya olmadığı için bir ilaç süreceğiz dedi,çünkü sadece boyalı yıpranmış saçlara uygulanıyormuş.Benim sadece uçlarda biraz kuruluk vardı 1 sene önce kızıla boyadığım saçlardan kalma. Amonyaklı bir ilaç uyguladılar saçıma sonra yıkadılar,saçları kurutmadan preslediler bir baktım saçımın ön tarafında hafif kuru olan saçlaım yanık pütür pütür. Adam birde zırvalamaz mı yaptığımız ilaç saçın geçmişini ortaya çıkarır,hasarlı bölgeleri çıkarır ki tedavi etsin diye sanki karşısında çocuk var!! Şimdi yıkadım saçlarımı kuruttum,saçlarım küt öne doğru uzayarak gelen model ve önde uzun olan kısımları yanık. çok üzgünüm çok :KK5:

bence gidip şşikayet etmelisin verdiğin parayı geri almalısın çok üzülme tatlım yapcak bişi yok

bugün aradım adam hala zırvalamaya devam ediyor. tüketici haklarına şikaye edeceğimi söyleyip kapattım en son telefonu:KK43: ve yapacağımda...

lilyumaanemon nasıl üzülmiyim tatlım:KK43: indirim sitesinden almıştım canım ya hangi akla hizmet bilmiyorum ama:KK43:

Hanımlar sakın kampanya-indirim sitelerinden brezilya fönü yaptırmayın.2 gün önce Ankara'da bir kuaföre adınıda veriyorum- Emek kadınlar Dünyası brezilya fönü yaptırmaya gittim.İnternetten okuduğum olumsuz yazılar öncesi tedirginliğimi dile getirdim garantilidir dediler,güvendim. Adam önce saçında boya olmadığı için bir ilaç süreceğiz dedi,çünkü sadece boyalı yıpranmış saçlara uygulanıyormuş.Benim sadece uçlarda biraz kuruluk vardı 1 sene önce kızıla boyadığım saçlardan kalma. Amonyaklı bir ilaç uyguladılar saçıma sonra yıkadılar,saçları kurutmadan preslediler bir baktım saçımın ön tarafında hafif kuru olan saçlaım yanık pütür pütür. Adam birde zırvalamaz mı yaptığımız ilaç saçın geçmişini ortaya çıkarır,hasarlı bölgeleri çıkarır ki tedavi etsin diye sanki karşısında çocuk var!! Şimdi yıkadım saçlarımı kuruttum,saçlarım küt öne doğru uzayarak gelen model ve önde uzun olan kısımları yanık. çok üzgünüm çok :KK5:

Geçmiş olsun ama neyseki saç yenisi gelen birşey ..Brezilya fönünü bende çok araştırdım ama kesinlikle bu işte uzman birilerinin yapması gerekiyormuş çünkü uygulaması hassas bilgi ve tecrübe gerektiriyormus sakın herhangi bir kuaförde yatırmayın diyorlar..ben perma yaptırştım normalde saçlarım pırasa gibi düz daha sonra uzadı ve uçlarda dalga kaldığı için buunu düşündüm ama okuduklarımdan duyduklarımdan sonra tamamen vazgeçtim çünkü bu konudan muzdarip okadar ço kinsan varki

Merhaba bende kampanya dan aldim antalya da bir kuafor. Ama memnun kaldim sadece 6 ay degil 3 ay dayandi bana . Belki kuaforun tecrubesizligidir . Ben ce de sikayet etmelisiniz en azindan kabul edip elinden gelen birsey varsa yapsin.

arkadaslar brezilya fönü cok hassas bir konu cunku sacın genetiğiyle oynuyorlar resmen.. o yzden ucuza ve bilmediğiniz yerlerde yaptırmayın derim.. güvenilir ve düzgün markalar kullanan yerlerde yaptırın çünkü bunun asıl amacı saçı fönlü göstermek değil saça ısıyla keratin yüklemek ve eskisinden daha sağlıklı hale getirmektir..saçın düzleşmesi sadece bu bakımın bir etkisidir amacı değil.. çok üzüldüm gercekten durumuna bence de hemen şikayet etmelisin. hiçbiri sihli iksir kullanmıyor sonucta sacın gecmişini bilmemnesini ortaya cıkartmak ne büyük saçmalıktır anlamıyorum ki buna inanacaklarını mı sanıyorlar kadınların..

merhaba..bende fırsat sitesinden brezilya fönü alıp emek kadın dünyası kuaförde yaptırdım :KK43: daha önce başka bir kuaförde yaptırmış ve 5-6 ay kullanmıştım.Ancak 3-4 saatte yapılan işlemi burada yaklaşık 1 saat gibi bir sürede ve ürünü çok az miktarda sürerek uyguladılar sonuç çok başarılı olmadı.Saçlarım önceki işlemde olduğu kadar düzleşmedi ve dökülmesi devam ediyor uçları da kırılmaya başladı:KK43:(
İşlemi yapan kuaför sürekli ürün satmaya çalışıp eğer onun sattığı ürünlerden almazsam fönün bozulacağını garanti kapsamında olmayacağını söyleyip almam için baskı yaptı hatta almayınca surat asıp ilgilenmedi.Orada 65 tl'ye satmaya çalıştığı şampuan + saçkremi piyasada 30tl hemde aynı marka..100tl fiyat verdiği keratin bakım ürününü de 50tl'ye bulabilirsiniz..kampanya yapmaktaki amaç ürün satmaksa bunu fırsatı satarken belirtmeleri gerekmez mi?? bu fırsatı alan kişilerin 130tl 'lik bakım ürünlerini almak zorunda olduğunu söyleseler fırsatı almaz ve bu muameleye maruz kalmazdım..almış olan arkadaşlar varsa bilgilendirmek istedim.

benım yakınımında bu tarz bısey gelmıstı basına bence herkese aldanmayın derım
üzüldüm sızın adınıza :44:

merhaba..bende fırsat sitesinden brezilya fönü alıp emek kadın dünyası kuaförde yaptırdım :KK43: daha önce başka bir kuaförde yaptırmış ve 5-6 ay kullanmıştım.Ancak 3-4 saatte yapılan işlemi burada yaklaşık 1 saat gibi bir sürede ve ürünü çok az miktarda sürerek uyguladılar sonuç çok başarılı olmadı.Saçlarım önceki işlemde olduğu kadar düzleşmedi ve dökülmesi devam ediyor uçları da kırılmaya başladı:KK43:(
İşlemi yapan kuaför sürekli ürün satmaya çalışıp eğer onun sattığı ürünlerden almazsam fönün bozulacağını garanti kapsamında olmayacağını söyleyip almam için baskı yaptı hatta almayınca surat asıp ilgilenmedi.Orada 65 tl'ye satmaya çalıştığı şampuan + saçkremi piyasada 30tl hemde aynı marka..100tl fiyat verdiği keratin bakım ürününü de 50tl'ye bulabilirsiniz..kampanya yapmaktaki amaç ürün satmaksa bunu fırsatı satarken belirtmeleri gerekmez mi?? bu fırsatı alan kişilerin 130tl 'lik bakım ürünlerini almak zorunda olduğunu söyleseler fırsatı almaz ve bu muameleye maruz kalmazdım..almış olan arkadaşlar varsa bilgilendirmek istedim.

aynı adam işte!! ankara'da başka kampanya yapana denk gelmediğim için oraya gittim:KK43: birde iyi reklam yapıyor adam yok trt nin kuaförüymüşte bilmem ne,küçük mahalle kuaförü oysa!!

böyle durumlarda fırsat sitesinin kendisine şikayet edin çünkü anlaşmalı yerlere parayı onlar veriyor şikayet edin ve tüketici mahkemesine vereceğinizi söyleyin

bence tüketici haklarına bi başvurup öğrenin neler yapılabilirmiş ve de bulabildiğiniz her yere yazın adamların üçkağıdını ki öğrensin herkes.

bu brezilya fönünü benim iş arkadaşım yaptırmıştı ama kuaföre öğlen gidip akşam çıkmıştı bir çok işlem yapılmış ve 6 ay gibi bir süre kullandı ve hiç bozulmadı sadece alttan uzayan saçlar dalgalı gelmeye başlayınca sıkıntı oluyor.. sonra onun tavsiyesiyle aynı kuaföre başka bayanı gönderdik 2 kere denemişler (kuaför kendi hatası kabul edip ikinciyi ücretsiz yapıyor)ama olmamış hatta geldi yanımıza saçları yanıktı resmen hani olumlu sonuç olmasa dicemki kuaförden ... biz sonuç olarak şu kanaate vardık; arkadaşım saçına boya röfle perma vs hiç yaptırmamış hayatında... diğer bayan da sürekli saçını boyayayn biriydi biz böyle düşündük yani kısa vadede işlem görmüş saçı mahvediyor..

X