Sony Xperia Z2 kullanıyorum, çok memnunum. 20.7 mp kamerası, büyük ekranı ve hoş arayüzüyle tam istediğim bir telefondu. Uzun araştırmalar sonucu aldım, iyiki de almışımSamsung için iyi şeyler duymuyorum, annemde vardı bataryası şişti, eşimin arkadaşı hem kendisine hem eşine aldı daha 1 ay dolmadan garantiye gitti, değişti, yeni gelen yine gitti vs vs. Kalite açısından Sony öneririm.
Sony'nin servis ağı çok sıkıntılı, kokay kolay cevap alamıyr ve sorununuzu gideremiyorsunuz. Neyse ki sıkıntı yaşamamışsınız.Sony Xperia Z2 kullanıyorum, çok memnunum. 20.7 mp kamerası, büyük ekranı ve hoş arayüzüyle tam istediğim bir telefondu. Uzun araştırmalar sonucu aldım, iyiki de almışımSamsung için iyi şeyler duymuyorum, annemde vardı bataryası şişti, eşimin arkadaşı hem kendisine hem eşine aldı daha 1 ay dolmadan garantiye gitti, değişti, yeni gelen yine gitti vs vs. Kalite açısından Sony öneririm.
bütçene göre galaxy s5 de var grand neo 2 de. neo 2 600-700 civarı iş görür iyi olsun dersen 1500 civarına da s5 varMerhaba arkadaşlar, internetten uzun araştırmaların sonucu aldığım telefonumu malesef pek çok kişinin de kullandığı whatsapp uygulaması olmaması yüzünden 2 sene kullandım ve artık kullanamıyorum. Okulda haberleşme için whatsapp çok gerekli oluyordu. Şu anki telefonumu idareten kullanıyorum. Samsung, 13 mp kameralı, internet için de ekranı büyük telefon tavsiye edebilir misiniz? Benim istediğim bir model var Note 4, ama fiyatı yüksek.. Bazı samsung modellerini de okuyorum kullanıcı yorumlarını ne biliyim mesela kenarları çabuk eskiyor, çelik kasa değil, gibi yorumlar var. Kullananlar model tavsiye edebilir mi?
Az önce arkadaşa da dedim.. Bu özelliklerle bu fiyat nasıl olur diye merak ediyorum.
Sony'nin servis ağı çok sıkıntılı, kokay kolay cevap alamıyr ve sorununuzu gideremiyorsunuz. Neyse ki sıkıntı yaşamamışsınız.