kamera taktıracakmış

güvenlik duvarı işinizi çözer. Kerio WinRoute Firewall bunu bir inceleyin... bunun gibi pek çok güvenlik duvarı var

üfff şöyle alınan maaşı haketmiyormuşum gibi konuşmasanız olmaz mı
Canım benim, iş yerinde iş yapılır öncelikle daha sonra kısa molalarında ne yaparsan yapabilirsin ama onuda iş verenin bilgisayarı ile değil. Haa izin veriyorsa o zaman başka.
Ben sana maaşını hak etmiyorsun demedim, sadece iş verenin ne için maaş verdiğini hatırlatmak istedim.
O kamera oraya seni takip etmek için takılmıyor, senin ve iş verenin güvenliği için takılıyor.

Adam patron taktirir taktirmaz..
Sinirlenip kisisel algilayacak ne var ki bunda..
Kamerasi olmayan is yeri mi kaldi ki.

Evine takmiir ki kamerayi tapulu yerine koyuyor cnm.
adam tüm gün int te sörf etmeleri icin para vermiyor neticede :)

gercekten sastim kaldim yorumlara. Tabulu mali diye her istedigini yapabiliyor demek. Isci haklari kisisel haklar falan yokmu? Kamuya acik yerlerde anlarim, kasanin oldugu yerdede anlarim ama sadece calisanin oldugu bir officte kamara olmasini anlayamiyorum. Zaten tüm gün internette sörf yaptigimi düsünürsen isten cikararir.

bence kişisel bi problemi yoktur patronunuzun sadece önlem icin taktırıyoddur dert etmeyın

Ben sizin yerinizde olsam, pc derdini değil nasıl oturup kalkacağımı, kameranın nereye takılacağını düşünürüm.
Mümkün mertebe kapı girişinin üstüne takılmasını sağlayın.
Yoksa sizin masanızın olduğu bölümün üstüne kesinlikle taktırmayın ve bunda art niyet arayın.

Çok normal değil mi? Bunun kişisel güvensizlikten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum tedbir caydırıcılık her zaman iyidir.Ben sizin yerinizde olsam memnun olurdum kasa sizin odanızdaymış,yarın bigün bi talihsizlik olsa açarlar görüntüleri izlerler.Başınız ağrımaz.Böyle düşünün birde

saol ben ne için maaş aldığımı bilmiyodum

Öyle bir imkan var diye biliyorum. Ama hangi program bilemedim şimdi. bundan 5 yıl önce bir özel okulda çalışıyordum, okulun bilgisayarından ya da ağından sosyal paylaşım sitelerine girilmiyordu.
Ayrıca ben de işyeri bilgisayarlarının bu şekilde kullanılmasını etik bulmuyorum. Şu an devletteyim, odamızda 2 bilgisayar var. Okul işi haricinde başına oturmuşluğum yoktur boş zamanımda dahil. İlla bakacaksam kendi telimden hatta çok acil bir şey ama net paketim yoksa bir arkadaşımdan rica ederim.

her yere taktiracak demissin, sahsi bi mesele yok bence.. hirsiz girer, bsy olur, her saniye izleyecek degil ya hem, bi olay olursa bakilir sadece..

Her saat sizi izleyecek halleri yok bu kadar sorun etmeyin...
Taktırıyorsa bir sebebi vardır illa ki, hem kasa odanızdaymış. Bir şey olsa üstünüze kalmaz. Bilgisayardan da nerelere girdiğnizi göremezler, kameraların çözünürlüğü belli yüzünüzü anca seçebilir.

Niye kişisel algılıyorsunuz, "ne bu güvensizlik" diyorsunuz, adam tüm şirkete taktırırken niye sizi es geçsin, güven duymak zorunda değil ki.

İste kendi agzinizla (elinizle) itiraf ediyosunuz. Demek ki guvenmemeliymis. Mesai saatinde goz dinlendirmek,yatis yapmak,forum sitelerinde dolasmak hicbir patronun istemeyecegi birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…