Bizde ofise kamera taktırdık bence şart güvenle alakası yok syrıca size biye güvensinki insanlar babasından bile para çalıyor. Ayrıca ben ofis bilgisayarlarından sosyal hesaplara girilmesini engelleyecek yazılım arayışı içindeyim. Sonuçta size çalışın diye para veriyorlar. Telefondan falan girersiniz artık boş vakitlerde.
Çok teşekkür ederim bir inceleyimm.güvenlik duvarı işinizi çözer. Kerio WinRoute Firewall bunu bir inceleyin... bunun gibi pek çok güvenlik duvarı var
Canım benim, iş yerinde iş yapılır öncelikle daha sonra kısa molalarında ne yaparsan yapabilirsin ama onuda iş verenin bilgisayarı ile değil. Haa izin veriyorsa o zaman başka.üfff şöyle alınan maaşı haketmiyormuşum gibi konuşmasanız olmaz mı
Evine takmiir ki kamerayi tapulu yerine koyuyor cnm.
adam tüm gün int te sörf etmeleri icin para vermiyor neticede :)
Canım benim, iş yerinde iş yapılır öncelikle daha sonra kısa molalarında ne yaparsan yapabilirsin ama onuda iş verenin bilgisayarı ile değil. Haa izin veriyorsa o zaman başka.
Ben sana maaşını hak etmiyorsun demedim, sadece iş verenin ne için maaş verdiğini hatırlatmak istedim.
O kamera oraya seni takip etmek için takılmıyor, senin ve iş verenin güvenliği için takılıyor.
Rica ederim canımsaol ben ne için maaş aldığımı bilmiyodum
Öyle bir imkan var diye biliyorum. Ama hangi program bilemedim şimdi. bundan 5 yıl önce bir özel okulda çalışıyordum, okulun bilgisayarından ya da ağından sosyal paylaşım sitelerine girilmiyordu.Bizde ofise kamera taktırdık bence şart güvenle alakası yok syrıca size biye güvensinki insanlar babasından bile para çalıyor. Ayrıca ben ofis bilgisayarlarından sosyal hesaplara girilmesini engelleyecek yazılım arayışı içindeyim. Sonuçta size çalışın diye para veriyorlar. Telefondan falan girersiniz artık boş vakitlerde.
her yere taktiracak demissin, sahsi bi mesele yok bence.. hirsiz girer, bsy olur, her saniye izleyecek degil ya hem, bi olay olursa bakilir sadece..bayanlar selam.
ben bi şirketin ön muhasebesindeyim.odamda yalnızım öğrendimki patron odama ve diğer yerlere kamera taktıracakmış...bilgisayarda yaptığm şeyleri görür kk ya bile giremem.ben anlamadım niye küçücük odaya yani benim odama bile kamera ihtiyacı duydu ki bu adam..bana güvenmiyo demek kasadan para mara alırım diyemi yapıyo ne yapıyo bu herif çok sinirlendim ama bişey diyemedim. ön muhasebenin ufacık ofisine kamera ne alaka.sinirlendim
bilgisayarımın ekranının baktığı duvara koydurursa görünür ekran..ben kimse yokken gözlerimi dinlendiriyodum ne güzel..şimdi hadi onu geçtim yatış yapmam tamam.ama benim sinir olduğum nedir bu güvensizlik ya