Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam arkamda kamera kabak gıbı ekran gozukuyor.napayım ıkı sene oldu alıstım artık.her ofıste kamera sıstemı var tuvalaet harıc her yere koyulıyor artık bu zımbırtı....
Normal birsey degil mi kamera olmasi?olmamasi hata hele ki muhasebe departmanindabayanlar selam.
ben bi şirketin ön muhasebesindeyim.odamda yalnızım öğrendimki patron odama ve diğer yerlere kamera taktıracakmış...bilgisayarda yaptığm şeyleri görür kk ya bile giremem.ben anlamadım niye küçücük odaya yani benim odama bile kamera ihtiyacı duydu ki bu adam..bana güvenmiyo demek kasadan para mara alırım diyemi yapıyo ne yapıyo bu herif çok sinirlendim ama bişey diyemedim. ön muhasebenin ufacık ofisine kamera ne alaka.sinirlendim
Hahahahaha çok güldüm yaaa yazdığına allah iyiligini versininşallah kamera arkanızda olmaz. bazen ben bile şüpheleniyorum acaba ofiste kamera var mı diye. zira patron yokken yattığım bile oluyor :)
Size guvenmediginden degildir ki o normal yani isyerlerinde kamera sistemi olmasi, ustelik muhasebe kisminda olmasi gereken bisey zaten. Benim calistigim kucucuk magazada tam 4 tane vardi basta biraz rahatsiz ediyor evet ama sonra yokmus gibi davranmaya devam ediyorsun. Patronun zaten istese senin haberin olmadan bilisayarda yaptigin herseyi gorur belkide goruyordur.bayanlar selam.
ben bi şirketin ön muhasebesindeyim.odamda yalnızım öğrendimki patron odama ve diğer yerlere kamera taktıracakmış...bilgisayarda yaptığm şeyleri görür kk ya bile giremem.ben anlamadım niye küçücük odaya yani benim odama bile kamera ihtiyacı duydu ki bu adam..bana güvenmiyo demek kasadan para mara alırım diyemi yapıyo ne yapıyo bu herif çok sinirlendim ama bişey diyemedim. ön muhasebenin ufacık ofisine kamera ne alaka.sinirlendim
Evine takmiir ki kamerayi tapulu yerine koyuyor cnm.Hadi kasa olan odayi anladimda sadece calisanlarin oldugu odaya kamara taktirmak yasalm? Cidden cok merak ettim