kamera taktıracakmış

sizinle alakası yoktur.
bir gece vakti hırsız girip kasayı soyabilir.
önlem almak her zaman iyidir.
iş işten geçtikten sonra boşa dizleri dövmenin anlamı olmaz.

bayanlar selam.

ben bi şirketin ön muhasebesindeyim.odamda yalnızım öğrendimki patron odama ve diğer yerlere kamera taktıracakmış...bilgisayarda yaptığm şeyleri görür kk ya bile giremem.ben anlamadım niye küçücük odaya yani benim odama bile kamera ihtiyacı duydu ki bu adam..bana güvenmiyo demek kasadan para mara alırım diyemi yapıyo ne yapıyo bu herif çok sinirlendim ama bişey diyemedim. ön muhasebenin ufacık ofisine kamera ne alaka.sinirlendim
Normal birsey degil mi kamera olmasi?olmamasi hata hele ki muhasebe departmaninda
Neden ihtiyac duydugunu anlayamadiniz mi? Ilginc

Her ofiste var ve muhasebe olması daha da önemli özellikle kamera varsa.
Ayrıca mutlu olmalısın ilerde Allah korusun birşey olsa kanıtın olur. Kamera yoksa kasada bir açık çıksa nasıl ispatlayacaksın hep zan altında kalırsın

Kasa olan yerlerde gerekli olduğunu düşünüyorum :KK43: Bende muhasebeciyim,iyi bilirim.Baya gerekli neyazıkki.

tüm şirkette var bizim... sesli olmadıgı surece takmıyoruz :KK66: ama ses kaydedıyosa eger.. fenaaa :KK57: çünkü patronlar hakkında mutlakaa konusyoruz arada bi :)

Hadi kasa olan odayi anladimda sadece calisanlarin oldugu odaya kamara taktirmak yasalm? Cidden cok merak ettim

Ofis adamın isterse kamera görüntülerini billboarda yansıtıp izler niye kişisel olarak algıladınız ki. İş saatleri içinde iş yapılması taraftarı işverenler.

Bilgisayarda nereye girdiğini görmek için kamera gerekmiyor programlar var pc acıkken bile baska pcden takip edilebiliyor nereye girdiğin.artık teknoloji çok tehlikeli.muhasebeci oldugun için takdıryordur normal artık heryede var.bende yıllarca kameralara oynadım:) insan alışıyor

bayanlar selam.

ben bi şirketin ön muhasebesindeyim.odamda yalnızım öğrendimki patron odama ve diğer yerlere kamera taktıracakmış...bilgisayarda yaptığm şeyleri görür kk ya bile giremem.ben anlamadım niye küçücük odaya yani benim odama bile kamera ihtiyacı duydu ki bu adam..bana güvenmiyo demek kasadan para mara alırım diyemi yapıyo ne yapıyo bu herif çok sinirlendim ama bişey diyemedim. ön muhasebenin ufacık ofisine kamera ne alaka.sinirlendim
Size guvenmediginden degildir ki o normal yani isyerlerinde kamera sistemi olmasi, ustelik muhasebe kisminda olmasi gereken bisey zaten. Benim calistigim kucucuk magazada tam 4 tane vardi basta biraz rahatsiz ediyor evet ama sonra yokmus gibi davranmaya devam ediyorsun. Patronun zaten istese senin haberin olmadan bilisayarda yaptigin herseyi gorur belkide goruyordur.

Bi sirketin muhasebesinde calismaya basladim. Calistigim oda dahil koridorlarda bile kamera var. Baska sirketlerin muhaebesine gittiğimizde de gordum. Facebooka sirket bilgisayarindan girdi diye kovulanida gördüm. Bence siz rahata fazla alismissiniz.

:KK70: :KK70: :KK70:
benim çalışanlarımda inşallah böyle düsünmüyorlardır.
Heryere kamera taktırdım. Kim ne diye bilirki?
Iş yeri patronunun sende çalışanısın. Kusura bakma ama sana mı sorucaktı "odana kamera taktıra bilirmiyim"?
Senin işin var diye sevin cnm.
Dert etme böyle şeyleri

Bizde ofise kamera taktırdık bence şart güvenle alakası yok syrıca size biye güvensinki insanlar babasından bile para çalıyor. Ayrıca ben ofis bilgisayarlarından sosyal hesaplara girilmesini engelleyecek yazılım arayışı içindeyim. Sonuçta size çalışın diye para veriyorlar. Telefondan falan girersiniz artık boş vakitlerde.

Arkadaşlar internette sörf yapacaksanız kendi akıllı telefonlarınızı kullanmalısınız bu iş için. Ben patron olsam ciddi ciddi kovarım iş yeri bilgisayarını iş dışındaki şeyler için kullananı. KK'ya telefonlarınızdan girin, en sağlamı.

Benim teyzemlerin dükkanı var, aldıkları eleman işten kaytarıp duruyordu, iş için kullanılması gereken bilgisayardan dizi film izliyordu, işten çıkardılar yani.

X