kamera taktıracakmış

Neden telaşlanıldığını ben de anlamadım. Hayır ne zararı var?

sana güvensizliğinden değil başkalarına güvensizliğindendir. her hangi bir hırsızlık olayları falan için çok iyi oluyor. kişisel algılama lütfen :)

saolun benim direk aklıma bana güvenmiyo herif diye gelmişti ama demek çoğu yerde oluyomuş

Bazi iscileri bilgi sayari isten baska amaclara kullanmasin diye olabilir mesela? Bkz: kk

adam ofisine kamera taktırıyor ,buna kızma lüksün yok..geç bile kalmış bu çağda kamerasız iş yeri mi var bizim utanmasalar tuvaletlerin içlerine de taktırcaklar..

Size neden guvensin ki patronunuz? Siz sadece calisansiniz. Tabii ki taktiracak önlem alacak. Ne olaylar dönüyor.

bana güvenmiyo diye sinir olmuştum beni uzun zamandır tanıyoda kendisi
Kamera taktırılcak diye sinir olduğunu söylersen güvenme konusunu bi kez daha gözden geçirir. Şahsen ben söylemeni beklemeden hissettiğim an koyardım kapı önüne. Tavrın çok rahatsız edici.

güvenlik açısından önemli..kamera taktırması size güvenmediği anlamına gelmiyor..belki siz odada yokken başkaarı girecek ama suç sizin üstünüze kalacak..kameranın açısına göre bilgisayarın yerini değiştirirsin..

Güvensizlik neden canınızı sıkıyor? İnsan babasına bile güvenmiyor.
Onun kamera taktırmasının sebebi güvenliktir bence, güvensizlik değildir.

Bence haklı taktırır tabiki, siz o an çalıştığınız için orda bulunuyorsunuz ve maaş alıyorsunuz, özel işlerinizi tabikide evde halledeceksiniz. Ayrıca nette ne yaptığınızı takip edebilmek için Kameraya ihtiyaç yok, istese casus program yükler

üfff şöyle alınan maaşı haketmiyormuşum gibi konuşmasanız olmaz mı

Araya girmek istemezdim ama alınan maaşı haketmenizle kamera taktırmasının arasında ne alaka var?

ben yazısına verdim o cevabı. özel iş yapmak için değil çalışmak için orada bulunuyomuşum...he ben bütün gün özel iş yapıyorum

gizli kamera yasak. gizli olmayan kamera serbest.

daha doğrusu kamera da gizli olabilir, ancak ses olsun, görüntü olsun, kaydedilen kaydedildiğini bilecek. yani her tarafta gizli kamera olabilir, ama kapıda da "bu işyeri 24 saat gizli kamera ile izlenmektedir" yazıyorsa sorun yok.

bankalar mankalar "görüşmelerimiz güvenliğiniz açısından kaydedilmektedir" diye babasının hayrına söylemiyor o uyarıyı. onu demeden kayıt yapması yasal değil çünkü.

adamın tavrı cok normal yanı.. Bırakın isteidğini yapsın..

tam arkamda kamera kabak gıbı ekran gozukuyor.napayım ıkı sene oldu alıstım artık.her ofıste kamera sıstemı var tuvalaet harıc her yere koyulıyor artık bu zımbırtı....

Niye gocundunuz bu kadar? Olması gereken bu bütün şirketlerde vardır. Küçücük oda diyorsunuz güvenliğin metrekaresi mi var? Ayrıca para pul sizin odanızda dönüyor.

Bizim is yerine taksalar kesin beni deli bu diye kovarlar..kendi kendime konusma huyum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…