- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
Neden telaşlanıldığını ben de anlamadım. Hayır ne zararı var?Neden kişisel algıladınız ki?
Odanızda kasa varsa adam geç bile kalmış.
Ayrıca, patronlar çalışanların bilgisayarda ne yaptığını bilmek istediklerinde casus program yerleştirebiliyorlar, kameraya gerek yok kk şifrenizi bilmesi için.
sana güvensizliğinden değil başkalarına güvensizliğindendir. her hangi bir hırsızlık olayları falan için çok iyi oluyor. kişisel algılama lütfen :)
Neden telaşlanıldığını ben de anlamadım. Hayır ne zararı var?
Kamera taktırılcak diye sinir olduğunu söylersen güvenme konusunu bi kez daha gözden geçirir. Şahsen ben söylemeni beklemeden hissettiğim an koyardım kapı önüne. Tavrın çok rahatsız edici.bana güvenmiyo diye sinir olmuştum beni uzun zamandır tanıyoda kendisi
upsss burnunu karıştıramayacaksın gibi görünüyor :)
Bence haklı taktırır tabiki, siz o an çalıştığınız için orda bulunuyorsunuz ve maaş alıyorsunuz, özel işlerinizi tabikide evde halledeceksiniz. Ayrıca nette ne yaptığınızı takip edebilmek için Kameraya ihtiyaç yok, istese casus program yükler
Araya girmek istemezdim ama alınan maaşı haketmenizle kamera taktırmasının arasında ne alaka var?üfff şöyle alınan maaşı haketmiyormuşum gibi konuşmasanız olmaz mı
Araya girmek istemezdim ama alınan maaşı haketmenizle kamera taktırmasının arasında ne alaka var?
Niye gocundunuz bu kadar? Olması gereken bu bütün şirketlerde vardır. Küçücük oda diyorsunuz güvenliğin metrekaresi mi var? Ayrıca para pul sizin odanızda dönüyor.bayanlar selam.
ben bi şirketin ön muhasebesindeyim.odamda yalnızım öğrendimki patron odama ve diğer yerlere kamera taktıracakmış...bilgisayarda yaptığm şeyleri görür kk ya bile giremem.ben anlamadım niye küçücük odaya yani benim odama bile kamera ihtiyacı duydu ki bu adam..bana güvenmiyo demek kasadan para mara alırım diyemi yapıyo ne yapıyo bu herif çok sinirlendim ama bişey diyemedim. ön muhasebenin ufacık ofisine kamera ne alaka.sinirlendim