Kamerada nette nereye girdiğini nasıl anlayacak ki
ekrandaki yazılar okunacak kadar net olmaz
Benim de şuanda odam da var.. hatta tüm şirkette var.
Sadece senin odana taktırmıyor, her yere taktırıyor. Muhasebecisin özellikle senin odan da olmalı.. her hangi bir soygun veya tehlike karşın anında müdahale edebilirler.. güvenlik açısından.
Zamanla yokmuş gibi oluyor merak etme :)
Haha adam sana uyu diye maas vermedigine gore kamera taktirmakta hakli di mibilgisayarımın ekranının baktığı duvara koydurursa görünür ekran..ben kimse yokken gözlerimi dinlendiriyodum ne güzel..şimdi hadi onu geçtim yatış yapmam tamam.ama benim sinir olduğum nedir bu güvensizlik ya
Bilgisayarlarını ağ üzerinden izliyordur.. kameradan odayı izler :))
Ağ üzerinden nerede hangi siteye girdiğin hep gözüküyor.. hatta kaydedip başka zamanda izleyebiliyor :)
Kameradan da kabak gibi odanın için net bir şekilde gözüküyor.. ( Yani bizim öyle )
Ben yazlımcıyım, benim odam da var.. muhasebecinin de odasında var .. her yerde var :)hadi ya..ben hiç muhasebeci arkadaşlarımın fln odasında kamera olduğunu duymamıştım da ondan bana çok tuhaf geldi.
bayanlar selam.
ben bi şirketin ön muhasebesindeyim.odamda yalnızım öğrendimki patron odama ve diğer yerlere kamera taktıracakmış...bilgisayarda yaptığm şeyleri görür kk ya bile giremem.ben anlamadım niye küçücük odaya yani benim odama bile kamera ihtiyacı duydu ki bu adam..bana güvenmiyo demek kasadan para mara alırım diyemi yapıyo ne yapıyo bu herif çok sinirlendim ama bişey diyemedim. ön muhasebenin ufacık ofisine kamera ne alaka.sinirlendim
Haha adam sana uyu diye maas vermedigine gore kamera taktirmakta hakli di mi
e peki hala burda nasıl yazışiyosunuz
sana güvensizliğinden değil başkalarına güvensizliğindendir. her hangi bir hırsızlık olayları falan için çok iyi oluyor. kişisel algılama lütfen :)bilgisayarımın ekranının baktığı duvara koydurursa görünür ekran..ben kimse yokken gözlerimi dinlendiriyodum ne güzel..şimdi hadi onu geçtim yatış yapmam tamam.ama benim sinir olduğum nedir bu güvensizlik ya
Neden kişisel algıladınız ki?
Odanızda kasa varsa adam geç bile kalmış.
Ayrıca, patronlar çalışanların bilgisayarda ne yaptığını bilmek istediklerinde casus program yerleştirebiliyorlar, kameraya gerek yok kk şifrenizi bilmesi için.
Niye bu kadar şahsi algılıyorsunuz ki? Her yere taktırırken "ay dinamikk'in odasına taktırmayalım" mı diyecek? Kaldı ki muhasebedesiniz ve kasa varmış, hiçbir yere değil sadece sizin odanıza taktırsa bile yeridir. Siz tuvalete gittiğinizde biri kasayı kurcalasa en basit örneği ne olacak?bayanlar selam.
ben bi şirketin ön muhasebesindeyim.odamda yalnızım öğrendimki patron odama ve diğer yerlere kamera taktıracakmış...bilgisayarda yaptığm şeyleri görür kk ya bile giremem.ben anlamadım niye küçücük odaya yani benim odama bile kamera ihtiyacı duydu ki bu adam..bana güvenmiyo demek kasadan para mara alırım diyemi yapıyo ne yapıyo bu herif çok sinirlendim ama bişey diyemedim. ön muhasebenin ufacık ofisine kamera ne alaka.sinirlendim