Kameranin ayarina bagli. Okul oldugu icin 15 gun degildir onun süresi. Bence Daha uzun saklamak durumundadir okullar . Yani secemiyoruz derken dogru söylemiştir. Mesela normal bi apartman kamerasi haftalık saklarken bi devlet kurumu daha uzun sure saklar kayitlari.Merhabalar..Oğlum özel okulda 1. Sınf öğrencisi..okulda arkadaşı ayağından botunu çıkarmaya çalışmış ve ben bunu öğretmene söyledim kamera kayıtlarına bakıp ilgileneceğini söyledi 1 ay geçti bakınız mi dedim aaa ben unuttum onu dedi sonra mudur yardımcısına söylemiş o da bakmış kameradan uzaktaymis secilmiyormus cocuklar..bugün aklıma takıldı baktım netten 15 gün süreyle saklanıyor kayıtlar sonra silinir diyor doğur mu acaba bilgisi olan var mi..
Normal şartlarda kişisel veri olduğu için sizinle zaten paylaşmazlar görüntü içeriğini veya detayını. O açıdan gözükmemiş olabilir , tam ayrıntılı şekilde süreç anlaşılmamış olabilir.Merhabalar..Oğlum özel okulda 1. Sınf öğrencisi..okulda arkadaşı ayağından botunu çıkarmaya çalışmış ve ben bunu öğretmene söyledim kamera kayıtlarına bakıp ilgileneceğini söyledi 1 ay geçti bakınız mi dedim aaa ben unuttum onu dedi sonra mudur yardımcısına söylemiş o da bakmış kameradan uzaktaymis secilmiyormus cocuklar..bugün aklıma takıldı baktım netten 15 gün süreyle saklanıyor kayıtlar sonra silinir diyor doğur mu acaba bilgisi olan var mi..
MorelMerhabalar..Oğlum özel okulda 1. Sınf öğrencisi..okulda arkadaşı ayağından botunu çıkarmaya çalışmış ve ben bunu öğretmene söyledim kamera kayıtlarına bakıp ilgileneceğini söyledi 1 ay geçti bakınız mi dedim aaa ben unuttum onu dedi sonra mudur yardımcısına söylemiş o da bakmış kameradan uzaktaymis secilmiyormus cocuklar..bugün aklıma takıldı baktım netten 15 gün süreyle saklanıyor kayıtlar sonra silinir diyor doğur mu acaba bilgisi olan var mi..