kamera çözünürlüğüm çok iyi dediğiniz telefonlarınız??

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
Mrb telefonunuzun kamerasından memnunmusunuz?ben suana kadar aldıklarımdan sadece nokiadan memnun kaldım şahsen 6 yıl oncesının telefonuydu ama yınede o net cekımı dığer aldıklarımda yakalayamadım...şimdide yenı telefon alıcam ve çözunurlugunun ii olmasını ıstıyorum...nasıl ıı oldugunu anlayacagımıda bılmıorum...ii çeker gibi gözuken kötü çekebılıyor...buarada nete falan da rahatca gırmek ıstıyorum wifi olursa ıı olur...tercıhım blackberry 9000 gibi...siz ne dusunuyorsunuz fıkırlerınıze ıhtıyacm var???

ben LG arena kullanıyorum.Mükemmel bir telefon.Görüntü kalitesi çekimi falan süper. Telefonun kendi hafızası 8 gb düşün yani istediğini yükle istediğin kadar.Ve daha bir çok özellik...

nokia n93! harika çekiyodu. istersen fotoları gösteririm kendi çektiğim. fiyatı çok uygun:))tabi son model bişey istersen senin tercihin.o telefon da biraz uzay mekiği gibi duruyor

verdıgınız bılgiler ıcın teşekkur ederım ryhn koyarsan resımleri sevınırım:)

ben samsung i900 kullaniyorum 16 gb hafizasi cook memnunum cekimide cok güzel.
ama sikildim ipone 4 cok iyiymis herkes söylüyor ondan alcam bende.

şu an geç oldu biraz,yeni gördüm mesajını:) en kısa zamanda ekleyeceğim:) daha fotoğrafları bulcam,oho keşke fiyat aralığı koysaydın..

iphone 4 şiddetle tavsiye ederim fotoğraf makınasından hiç bir farkı yok ama resim eklemeyi bilmiyorum
herkes onu söyluyor ama o kdr parayı ölsem vermem:))))olmadıgından değil sonuçta zaten foto makınem var kocaman ben ıdare etsın net cıksın ıstıyorum:)blackberry kullanan varmı aranızda?

Nokia N8
13 MP..

Şiddetle Tavsiye Ederim..
düşünecegım nete giriyormu rahatca ?faceye falan yanı blackberrylerdekı rahatlık varmı?

şu an geç oldu biraz,yeni gördüm mesajını:) en kısa zamanda ekleyeceğim:) daha fotoğrafları bulcam,oho keşke fiyat aralığı koysaydın..
fıyat aralıgı açıkçası elımde 3 tane tel var satıp uzerınede 350 tl falan koymayı dusunuorum eğer ıstedıgım fıyata verırsem 650tl falan eder sanırırm:)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
bence gayet güzel çekiyor :) +wifi

bncede süpermış ya bu kdr abatmaya gerek yok:)orta sekerlı guzel çeken dıyım o zaman:)))))

Benim bir önceki telefonum nokia n95ti ve harika bir telefondu kamerasıda cok iyiydi ama modası gecti istemem dersen bilemem. Simdi iphone kullanıyorum bu da internete girerken cok iyi n95i zamanında ayıla bayıla almıstım kurcalıcam diye sabaha kadar uyumamıstım

yok moda değil aslında ama blacberry hoşuma gidio bbm falan var dıye...şimdi 2mp olur bi telefon ama çözunurlugu çok ii olur mesela onceden bnde k900i 3glı bı telefon vardı 3.2iydi ama çok net cekıodu...yanı ben şöyle bılıyorum mp resmın boyutunu ayarlayan pıksel...çözunurluk fotorafın ne kdr net cıkabıldıgını göstern birşey...yanı bı telefon 3.2 olur ama çözunurlugu yuksektır yanı benm ıcın resmın orta dercede ıı cekmesi...

bende lg optimus black var ön kamerası 2 mp arka kamerası 5 mp süper çekiyor.millet 5 mp diye burun kıvırdı ama resimleri görünce hayran kaldılar. ön kamerada hem fotoğraf çekmek için hem de görüntülü görüşmek için çok ideal

blackberry derken ıphone hastası oldum tabı gıdıp çok pahalıya almıcm bugun ınsallah ıphone 3gs 16gb alıorum 550tlye anlaştık jealbreakerda yuklu uygulama falan derken gayet guzel foto cekıo kontrol ettım bızzatt:)flaş yok ama zaten kapkaranlık byerde foto çekilmeyede gerek yok...yanı arkdşlar dua edın umarım telım ii çıkar adamın demesıne gore jelatın kullanmış hep :)kaç gunden berı arıorum sonunda buldum hayırlısı olsun

açıkçası ben iphone 3gs kullandım. gün ışığında iyide hafif karanlıkta bile berbat çekiyor. ayrıca telefonu jelatinle kullanmak önemli değil asıl önemli olan hiç düşürülmemiş olması... bunu ancak kullanan bilir satıcı bile bilemez. ben bu tür cihazların 2. el olarak alınmasına karşıyım

o telefonların birde 3d lileri çıkmıştı doğrumu hatırlıyorum

evet canım optimus 3d. 3d kayıt yapabilen ve oyun oynanmasını sağlayan çok güzel bir telefon. benim gözüm onda şimdi. normalde de lg optimus black kullanıcısıyım ama bu telefonu da çok sevdim o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…