- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
+1Nokia N8
13 MP..
Şiddetle Tavsiye Ederim..
herkes onu söyluyor ama o kdr parayı ölsem vermem:))))olmadıgından değil sonuçta zaten foto makınem var kocaman ben ıdare etsın net cıksın ıstıyorum:)blackberry kullanan varmı aranızda?iphone 4 şiddetle tavsiye ederim fotoğraf makınasından hiç bir farkı yok ama resim eklemeyi bilmiyorum
düşünecegım nete giriyormu rahatca ?faceye falan yanı blackberrylerdekı rahatlık varmı?Nokia N8
13 MP..
Şiddetle Tavsiye Ederim..
fıyat aralıgı açıkçası elımde 3 tane tel var satıp uzerınede 350 tl falan koymayı dusunuorum eğer ıstedıgım fıyata verırsem 650tl falan eder sanırırm:)şu an geç oldu biraz,yeni gördüm mesajını:) en kısa zamanda ekleyeceğim:) daha fotoğrafları bulcam,ohokeşke fiyat aralığı koysaydın..
Benim bir önceki telefonum nokia n95ti ve harika bir telefondu kamerasıda cok iyiydi ama modası gecti istemem dersen bilemem. Simdi iphone kullanıyorum bu da internete girerken cok iyi n95i zamanında ayıla bayıla almıstım kurcalıcam diye sabaha kadar uyumamıstım
blackberry derken ıphone hastası oldum tabı gıdıp çok pahalıya almıcm bugun ınsallah ıphone 3gs 16gb alıorum 550tlye anlaştık jealbreakerda yuklu uygulama falan derken gayet guzel foto cekıo kontrol ettım bızzatt:)flaş yok ama zaten kapkaranlık byerde foto çekilmeyede gerek yok...yanı arkdşlar dua edın umarım telım ii çıkar adamın demesıne gore jelatın kullanmış hep :)kaç gunden berı arıorum sonunda buldum hayırlısı olsun
o telefonların birde 3d lileri çıkmıştı doğrumu hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?