- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi matmazeldepresif
-
Kamalak, "Sayın Cumhurbaşkanı'na, 'Siz Amerika ile el birliği içinde eğit-donat politikası uygulamaya karar verdiniz. Kimi eğiteceksiniz? Suriye'de ki muhalifleri. Adam öldürme eğitimi. Peki sizin bu uygulamanız Esad'a da aynı hakkı vermez mi? Şu an Suriye'de muhaliflere gönderilen silahların önemli bir kısmının PKK'nın elinde olduğu, dolayısıyla ülkemizden giden silahların mehmetçiklerimizi şehit ettiği iddia ediliyor. Devlet yönetimi çoluk çocuk işi değildir" diye konuştu.
Bende öyle zannedip girdim konuya, tatlı patatesime sahip çıkıyorum ben diye başlayacaktım ki söze meğer mecazi bir laf edilmiş ve evet aynen katılıyorum, başlık hoş olmamış, hayvanlar candır canN'oluyoruz dedim, ben zaten köpeğime sahip çıkıyorum kim, hangi köpeği olan ne yapmış diye geldim, mecazi anlamdaymış meğer
Benzetmeyi hoş bulmadım haliyle, hayvanlar her halleriyle insanlardan erdemlidir.
Tırnaklarımızı çıkarıp dalmışız konuyaBende öyle zannedip girdim konuya, tatlı patatesime sahip çıkıyorum ben diye başlayacaktım ki söze meğer mecazi bir laf edilmiş ve evet aynen katılıyorum, başlık hoş olmamış, hayvanlar candır can
N'oluyoruz dedim, ben zaten köpeğime sahip çıkıyorum kim, hangi köpeği olan ne yapmış diye geldim, mecazi anlamdaymış meğer
Benzetmeyi hoş bulmadım haliyle, hayvanlar her halleriyle insanlardan erdemlidir.
Partisi, cinsiyeti, adı, dini fark etmez; insanlarla hayvanların bir tutulmasına karşıyımbenzetme hiç hoş değil bir tarafa laf ederken aslında her partili destekçisine o kelime diyor hakaret bence
ama bunu bir hayvana benzetmek yerine bir dünya kelime var dimi
Partisi, cinsiyeti, adı, dini fark etmez; insanlarla hayvanların bir tutulmasına karşıyımHayvanlar her konuda insan ırkına bin basar; karıncadan aslana kadar.
AynenKamalak ı Erbakan ın partisine yakıştıramıyorum ben yazık çok yazık
Aynen
İşte bizde bu kamalağa sahip çıkamıyoruz, nerede ne zaman saçmalayacak belli olmuyor
Aynen
İşte bizde bu kamalağa sahip çıkamıyoruz, nerede ne zaman saçmalayacak belli olmuyor
Bence de hayvanlara hakaret etmis.. cok kinadim.benzetme hiç hoş değil bir tarafa laf ederken aslında her partili destekçisine o kelime diyor hakaret bence
ama bunu bir hayvana benzetmek yerine bir dünya kelime var dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?