• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalsiyum yağ yakmamıza yardımcı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EcinniliBarones

Ziyaretçi
calsiyum içeren ürünler yağ yakmamıza yardımcı oluyor:
ABD’de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet programı uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
“Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor”
Tennessee Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin ortalama 7 kg olan kilo verme seviyesinden daha fazla kilo vermekle kalmadıklarını, aynı zamanda kas kütlesini de diğerlerine oranla iki kat fazla koruduklarını belirtti. Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, “Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Bu duruma karşı en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt seçeneği” diye konuştu.
Sonuçları Uluslararası Obezite Dergisi’nin Nisan sayısında yayınlanacak araştırmayla ilgili bilim adamları, düşük yağ oranlı süt ürünlerinden oluşan kalsiyum ve protein ağırlıklı diyetin, yağ yakma ve kilo vermek için ideal olduğunu vurguluyorlar. -alıntıdır-

gün içinde peynir ve yoğurdu bolca tüketiyorum.ayrıca geceleri calsiyum açısından normalinden daha zengin olan lıgh süt içiyorum.içine bir çay kaşığı tarçın katıyorum.yağ yakmaya yardımcı ve rahatlatıcı etkisi var. ben faydasını görmeye başladım...hihoyyyt

ben lıght yoğurt yiyemiyorum.günde küçük bi kase normal kaymaksız yoğurt yiyorum onun bi faydası yada zararı olumu ki..

ben lıght yoğurt yiyemiyorum.günde küçük bi kase normal kaymaksız yoğurt yiyorum onun bi faydası yada zararı olumu ki..
neden olmasın? ama en çok tarçınlı ılık süt içmeyi deneyin. huzurlu bir uyku, sağlıklı bir cilt ,yanan yağlar ve sağlam kemiklere sahip olunolumunekankayizsmile

gün içinde peynir ve yoğurdu bolca tüketiyorum.ayrıca geceleri calsiyum açısından normalinden daha zengin olan lıgh süt içiyorum.içine bir çay kaşığı tarçın katıyorum.yağ yakmaya yardımcı ve rahatlatıcı etkisi var. ben faydasını görmeye başladım...

eden olmasın? ama en çok tarçınlı ılık süt içmeyi deneyin. huzurlu bir uyku, sağlıklı bir cilt ,yanan yağlar ve sağlam kemiklere sahip olun

lıghyt sütü nasıl içiyorsunuz tadı çok kötüü
bird ebende geceleir yataren süt içiyorum zararlı olabilirmi yani kilo veremem açısındna

peyniri çok severim sütle aram yok ama yoğurt ayran ve marul maruldada kalsiyum çok hele marulla maydonozla yapılan cacık benim diyetimin vazgeçilmesi yoğurt çorbası da öyle kesinlikle sağlıklı tok tutucu birde bol baharat kullanıyorum acılı acısız ne bulursam artık nanesi kekiği pul biberi tuzsuz yada az tuzlu (ben tuzsuz yiyememde)bunlarda metabolizmayı hızlandırıyor ayranınızı bile böyle içebilirsiniz kesinlikle çok işe yarıyor ben sirke limonda çok kullanıyorum zaten eskiden beri sade su içemem sularım hep limonludur ben çok faydasını gördüm aslında her besinden faydalanmak lazım ekstra çaylara otlara gerek yok evimizdeki birçok baharatın tarçınından çörek otuna bilmediğimiz okadar çok faydası varki mesela en son karabiberi okudum oda çok işe yarıyormuş metabolizma hızlandırmada zeytin şöyle zeytinyağlı bol kekikli baharatlı sabahları tüketin kahvaltıda 1 ince dilim ekmekle valla acıkmıyorsunuz kolay kolay yada içiniz ezildi arada 1 tane 2 tane zeytin yiyin çok işe yarıyor yada bir lokma peynir vs vs hepimize kolay gelsin :16:

Back