- 3 Ekim 2007
- 3.575
- 930
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
Kalsiyum içerikli dolgu yaptıran var mı ? Kollajen uyarıyormuş. Radiesse bunlardan biri. Kalsiyum hiproksiapatit içeriyor. Kalıcılığı fazla. Oluşan kolajen kalıcı deniliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman aşımına uğramasın acele edinNovuma Cristalys kalsiyum hidroksipatit dolgudan uzak durun. Ben boynuma yaptırdım. Boynum topaklar içinde kaldı. Asla erimiyor. Mahkemeye vereceğim firmayı da doktoruda....
Sonuç nedir ? Novuma markasından kaynaklandığına emin misiniz ?Zaman aşımına uğramasın acele edin
Sonuç nedir ? Novuma markasından kaynaklandığına emin misiniz ?Novuma Cristalys kalsiyum hidroksipatit dolgudan uzak durun. Ben boynuma yaptırdım. Boynum topaklar içinde kaldı. Asla erimiyor. Mahkemeye vereceğim firmayı da doktoruda....
Konunun bnle ilgisi nedir?Sonuç nedir ? Novuma markasından kaynaklandığına emin misiniz ?
Yanlışlıkla alıntılanmıştır.Konunun bnle ilgisi nedir?
Ben yaptırdım henüz 3 gün oldu. ben daha önceden estetik mağduru olduğum için şuan herkesi bilgilendirmeye çalışıyorum bu deneyimler önemli. radiesse + kullandık. çeneme ve elmacıklarıma enjekte edildi. serumla seyreltildiği için piyasada bu MİNERAL AŞI olarak geçiyor. seyreltilmediği zaman ise normal dolgu görevi görüyor. İlk gün sert bir ifade oluşturdu. ama 3. günümde memnunum açıkçası. çok ciddi bir nem sağladığını, ince kırışıklıkları açtığını söyleyebilirim. yüz şekillendirmek için kullanacaksanız serumla seyreltilmemesi gerekiyor. normalde balık alerjim de var şimdilik bir yan etkisi olmadı.Kalsiyum içerikli dolgu yaptıran var mı ? Kollajen uyarıyormuş. Radiesse bunlardan biri. Kalsiyum hiproksiapatit içeriyor. Kalıcılığı fazla. Oluşan kolajen kalıcı deniliyor.
Ben 2 yıl önce boynuma yaptırdım. Novüma mineral dolgu. Mezoterapi gibi nokta nokta verildi. Boynumda berbat topaklar kaldı. Eritmek için 6 ay altın iğne yapıldı . Hiç bir artısı olmadı. Boyun germeye müsait değilim. Fazla derim yok. Boyun derim çok ince . Baş hareketleriyle büzülüyor çok rahatsızım. Hiç bir çözümünü bulamadım.Ben yaptırdım henüz 3 gün oldu. ben daha önceden estetik mağduru olduğum için şuan herkesi bilgilendirmeye çalışıyorum bu deneyimler önemli. radiesse + kullandık. çeneme ve elmacıklarıma enjekte edildi. serumla seyreltildiği için piyasada bu MİNERAL AŞI olarak geçiyor. seyreltilmediği zaman ise normal dolgu görevi görüyor. İlk gün sert bir ifade oluşturdu. ama 3. günümde memnunum açıkçası. çok ciddi bir nem sağladığını, ince kırışıklıkları açtığını söyleyebilirim. yüz şekillendirmek için kullanacaksanız serumla seyreltilmemesi gerekiyor. normalde balık alerjim de var şimdilik bir yan etkisi olmadı.
Bu dolgular yarı kalıcı etkiye sahip, sizde nodüller oluşmuş benim anladığım kadarıyla. Onu düzeltmek çok mümkün değil diye biliyorum, ama Ultherapy, thermage gibi uygulamaları deneyebilirsiniz diye düşündüm, doktorunuza danışı tabi ki. Sonrasında da mezoterapilerle desteklenirse bence az da olsa fayda sağlayabilirsiniz. Doktor çok önemli, iyi araştırın lütfen. Ama bazı dolgularda nodüle doktor da engel olamıyor bildiğim kadarıylaBen 2 yıl önce boynuma yaptırdım. Novüma mineral dolgu. Mezoterapi gibi nokta nokta verildi. Boynumda berbat topaklar kaldı. Eritmek için 6 ay altın iğne yapıldı . Hiç bir artısı olmadı. Boyun germeye müsait değilim. Fazla derim yok. Boyun derim çok ince . Baş hareketleriyle büzülüyor çok rahatsızım. Hiç bir çözümünü bulamadım.
Merhaba. O topaklar çoktan geçti. İfade edemediğim için anlaşılmamış Yani kalsiyum dolgunun olumlu hiç bir etkisi olmadı demek istedimBu dolgular yarı kalıcı etkiye sahip, sizde nodüller oluşmuş benim anladığım kadarıyla. Onu düzeltmek çok mümkün değil diye biliyorum, ama Ultherapy, thermage gibi uygulamaları deneyebilirsiniz diye düşündüm, doktorunuza danışı tabi ki. Sonrasında da mezoterapilerle desteklenirse bence az da olsa fayda sağlayabilirsiniz. Doktor çok önemli, iyi araştırın lütfen. Ama bazı dolgularda nodüle doktor da engel olamıyor bildiğim kadarıyla
İnanın ki o kadar envai çeşit var ki hangisinin doğru olduğunu bilemiyor insan, ben artık daha çok otolog, kendi bünyemden alınanları tercih edeceğimMerhaba. O topaklar çoktan geçti. İfade edemediğim için anlaşılmamış Yani kalsiyum dolgunun olumlu hiç bir etkisi olmadı demek istedim