- 26 Aralık 2022
- 85
- 38
- 18
- 35
- Konu Sahibi daisyygirl
-
Biraz kararsizim şoku atlatmaya calisiyorumFetal dna yaptirmayi dusunmuyor musunuz? En azindan tedbir alirsiniz illa bebegi aldiracaksiniz diye bir sey yok. Böyle kalan haftalar gecer mi
Canım çoğu bebeğin kalbinde delik oluyor ilk doğduğunda sadece bunu baz alıp mı downla ilişkilendirdiler? İlk 1 yıl içinde kapanıyor hatta. İçini ferah tut. Bence de şüpheyle günler geçmiyor, fetal DNA testi yaptırabilirsinKizlar mrb benim ikili testim biyokimyasal risk çıkmıştı ama kombinede bi sıkıntı yoktu.Bebegin ensesi burnu herseyi normaldi.22.haftada ayrintili ultrayonda vsd yani kalbinde delik gözlemlendi bunu da genetik hastalıklarla(down vs.) iliskilendirildi.ileri test istendi ama almak istemediğim için yapmayacam ama içim içimi yiyor ne olacak nasıl die .. benim gibi bi durum yaşayıp saglikli çocuk doğuran var mı?
1mm olduğu için doktor kapanır dedi beklemedeyim saolunCanım çoğu bebeğin kalbinde delik oluyor ilk doğduğunda sadece bunu baz alıp mı downla ilişkilendirdiler? İlk 1 yıl içinde kapanıyor hatta. İçini ferah tut. Bence de şüpheyle günler geçmiyor, fetal DNA testi yaptırabilirsin
Kizlar mrb benim ikili testim biyokimyasal risk çıkmıştı ama kombinede bi sıkıntı yoktu.Bebegin ensesi burnu herseyi normaldi.22.haftada ayrintili ultrayonda vsd yani kalbinde delik gözlemlendi bunu da genetik hastalıklarla(down vs.) iliskilendirildi.ileri test istendi ama almak istemediğim için yapmayacam ama içim içimi yiyor ne olacak nasıl die .. benim gibi bi durum yaşayıp saglikli çocuk doğuran var mı?
Merhaba test yaptırdınız mi yada tekrar kontrole gittiniz mi aynı bulgular bende de var suanKizlar mrb benim ikili testim biyokimyasal risk çıkmıştı ama kombinede bi sıkıntı yoktu.Bebegin ensesi burnu herseyi normaldi.22.haftada ayrintili ultrayonda vsd yani kalbinde delik gözlemlendi bunu da genetik hastalıklarla(down vs.) iliskilendirildi.ileri test istendi ama almak istemediğim için yapmayacam ama içim içimi yiyor ne olacak nasıl die .. benim gibi bi durum yaşayıp saglikli çocuk doğuran var mı?
Dün gittiğim kontrolde delik kapanmisMerhaba test yaptırdınız mi yada tekrar kontrole gittiniz mi aynı bulgular bende de var suan
Aynı şeyleri yazmissiniz birde de biyokimyasal riskte sıkıntı vardı geri kalanlar normaldi 23 haftada vsd var denilmişti siz kaçıncı haftada tekrar gittinizDün gittiğim kontrolde delik kapanmis
Öncelikle geçmiş olsun bebeğiniz ne durumda benzer durumdayım bende endişeliyimKizlar mrb benim ikili testim biyokimyasal risk çıkmıştı ama kombinede bi sıkıntı yoktu.Bebegin ensesi burnu herseyi normaldi.22.haftada ayrintili ultrayonda vsd yani kalbinde delik gözlemlendi bunu da genetik hastalıklarla(down vs.) iliskilendirildi.ileri test istendi ama almak istemediğim için yapmayacam ama içim içimi yiyor ne olacak nasıl die .. benim gibi bi durum yaşayıp saglikli çocuk doğuran var mı?
Mrb kızım sağlıkla dünyaya geldi kalpteki delikde 29.haftada kapandıÖncelikle geçmiş olsun bebeğiniz ne durumda benzer durumdayım bende endişeliyim
DurumKizlar mrb benim ikili testim biyokimyasal risk çıkmıştı ama kombinede bi sıkıntı yoktu.Bebegin ensesi burnu herseyi normaldi.22.haftada ayrintili ultrayonda vsd yani kalbinde delik gözlemlendi bunu da genetik hastalıklarla(down vs.) iliskilendirildi.ileri test istendi ama almak istemediğim için yapmayacam ama içim içimi yiyor ne olacak nasıl die .. benim gibi bi durum yaşayıp saglikli çocuk doğuran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?