arkadaşlar merhaba, bugün 4.ay kontrolüne kendi doktorumuzu değiştirip çevrede övülen başka bir doktora gittik. Doktor gayet güzel ilgilendi, göğsünü dinlerken kalpte ne var dedi. Biz bakakaldık bişey yoktu dedik. Üfürüm sesi duyuyorum dedi bi daha dinledi. Çocuk kardiyoloğu var cuma günü gelecek ona bi gözükün ne olduğunu bana da yazın dedi. Bişey olmayabilir mi dedim oladabilir olmayadabilir, siz gözükün doktora, tedirgin olmayın dedi. Doktor sadece cuma akşamları geliyor o zamana kadar içim içimi yiyecek, muayene ekg ile birlikte 400 liraymış. Eşim diyor ki öyle bir şey olsa her ay kontrole götürüyoruz doğduğunda da bir sürü muayeneden geçirdiler orada söylerlerdi, bence özel hastane tuzağı diyor. Çok çok canım sıkıldı bu 4 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Çocuk Hastalıkları Kalpte üfürüm 4.aya kadar anlaşılmaz mıydı?
- Konu Sahibi bzeynep0
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- delik kalp kalpte üfürüm
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği