MerhabaDün ultrasonda bebegimin kalbinde parlaklik gordugunu soledi doktorum down olabilicegini veya ileride kaybolucagini da ekledi pazartesi ayrintili ultrasona giricem ve bi kac bulgu daha bulunursa sivi alinicak dedi ikili test sonucum iyi cikmisti ense kalinligi normal cikmisti bi test daha yapmisti adini unuttum oda iyi cikmisti. Simdi noldu bole ben dunden beri napicagimi bilmiyorum basina bole bisey gelen varmi
Dün ultrasonda bebegimin kalbinde parlaklik gordugunu soledi doktorum down olabilicegini veya ileride kaybolucagini da ekledi pazartesi ayrintili ultrasona giricem ve bi kac bulgu daha bulunursa sivi alinicak dedi ikili test sonucum iyi cikmisti ense kalinligi normal cikmisti bi test daha yapmisti adini unuttum oda iyi cikmisti. Simdi noldu bole ben dunden beri napicagimi bilmiyorum basina bole bisey gelen varmi
Bu tarz durumlar ile karşılaşan bir çok hamile kadın oluyor.
Bir çoğu bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alıyorlar.
Tavsiyem tek bir doktor ile kalmayın, bir başka doktora da kontrole gidin.
Rabbim korusun evladınızı ama can sıkacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ben kalbinizi ferah tutun.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah.
Evet umarım dediğiniz gibi olur . Sonçları kendi doktoruma göstermiştim o da pek önemsemedi. Yorum Bile yapmadı . Taa ki geçen netten araştırıp neymiş ya bu parlaklık diyene kadar bende önemsiz olduğunu düşünüyordum ama insan korkuyor gerçekten
Kendi kendinize boşuna kafanızı bulandırmayın.
Eminim içinizde bir çok soru işareti oluşmuştur.
İnsan hamilelik döneminde normalinden daha panik ve hassas oluyor.
O yüzden bir başka doktora daha danışın, hem içiniz rahat eder.
Evet randevum var 9 şubatta umarım geçmiştir sizinde mi başınıza geldi böyle birşey ?
Ben de 2 hamileliğimde de çok farklı durumlar yaşadım.
O yüzden diyorum, aynısı başıma gelmedi, ancak hastalık ihtimallerinin her türlüsü insanı tedirgin ediyor.
Sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza inşallah.
Tekrardan çok geçmiş olsun.
Cok şukur bebegim iyi kalbine baktirdik hicbirsey cikmadi son ana kadar ultrasonda parlaklik gozuktu bebegim 1 aylikken doktara goturdm sükür bisey cikmadi doktorum eger sadece parlaklik varsa down diyemeyiz bi kac bulgu daha olmasi gerekiyor dedi insallah sende bebegine sag saglim kavusursunMerhaba canım Doğum olmuştur sanırım nasıl bebeğin umarım yolundadır herşey . Bende 20 hastalıkken fetal eko ya girdim çıktı ekoyu inceleyen kalpte paraklık var ama ilerki haftalarda yada Doğumdan sonra kaybolur önemli değil dedi . Böyle söyleyince çok önemsemedim ama geçen aklıma takıldı internette araştırdığımda da down ile ilişkilendiriliyor . Çok tedirgin oldum . Tarama testlerinde güzeldi . Şuan 26 + 4 ün Rabbim büyük yardımcımız olsun .
Cok şukur bebegim iyi kalbine baktirdik hicbirsey cikmadi son ana kadar ultrasonda parlaklik gozuktu bebegim 1 aylikken doktara goturdm sükür bisey cikmadi doktorum eger sadece parlaklik varsa down diyemeyiz bi kac bulgu daha olmasi gerekiyor dedi insallah sende bebegine sag saglim kavusursun
Insallah sende sagsaglim alirsin bebisini kucaginaÇok çok sevindim canım sağlıkla büyür bebeğini inşallah . Darısı bize bana olsun inşallah . Tek duamız sağlıkla gelsinler inşallah
Insallah sende sagsaglim alirsin bebisini kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?