• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalpte mi, Beyinde mi?

Henüz körpeyken, herşeyi toz pembe görürken sadece kalpte bence.

Beyin bütün fonksiyonlarını yitiriyor. Mantık; Aşk kapıyı çalınca kovuluyor:)

Ama zamanla herşeyin toz pembe olmadığını üzülerek öğreniyoruz...

ışte o zaman sadece kalp atışlarına teslim olunmuyor...

Mantık ve duyguları aynı anda çalıştırmanın daha doğru olduğunu düşünmeye ve buna göre hareket etmeye başlıyoruz...

Yüreğimizdeki kıpırtları mantığımıza uymayan durumlarda bastırıyoruz.

Ki öyle de olmalı; Körü körüne aşk mutluluk getirmiyor...

Hem yüreğine hem mantığına hitab eden bir aşk diliyorum herkese opuyorumnanaktan

Bana da kaydirigubbakcemile3

aşk kalpte başlar.Mantıkla başlayan şey aşk değildir zaten olsa olsa sevgi olabilir.Ama kalbinde başlıyorsa ve mantığınnda bunu destekliyorsa o aşk en güzeli olur....

nedn peki güzel olan bulutlar dağılıp gerçeği gördüğünden misenağlama

ağlama canım her güzel şeyin sonu vardır kalp olarak ikimizde sevdik ama hayatlarımzı yaşamımız farklı o yüzden ayrıldık kalbim o diyor beynim olmaz

kalbinin istediğini beynin onaylarsa başlar aşk
yani yine öncelik kalpte
şahsen benim önce gözümde başladı :)))
gözüme hitap etti hoşlandım sonra kalbime hitap etti aşık oldum sonrada beynime hitap etmeye başlayıncada tadından yenmez hale geldi:) sevdim

Son düzenleme:
kalbinin istediğini beynin onaylarsa başlar aşk
yani yine öncelik kalpte
şahsen benim önce gözümde başladı :)))
gözüme hitap etti hoşlandım sonra kalbime hitap etti aşık oldum sonrada beynime hitap etmeye başlayıncada tadından yenmez hale geldi:) sevdim

göz kalp beyin demeliyiz o zamn değil misengözlerimebaksanab

benim de kalbimde başladı...içim ısındı..
öyle de kalsın.
beyne geçince mantık aranıyor,bana göre değil.

Ben ce ikiside bir arada olmali...

Duygularima kapilip sonradan üzülmek istemem ( Genelde hep öyle deniyo tabi ne kadar dogru bilmiyorum )

Mantigimla da hareket edip elimdekini kacirmak istemem...( Eger mantigim bazi seylere hayir diyorsa )

Hem duygularimi hem de mantigimi harekete gecirip bir beraberlige baslamayi tercih ederim....kaydirigubbakcemile

Simdiki iliskime hem kalbim hem de beynim evet diyor:nazar:

Duygularima kapilip sonradan üzülmek istemem ( Genelde hep öyle deniyo tabi ne kadar dogru bilmiyorum )

Mantigimla da hareket edip elimdekini kacirmak istemem...( Eger mantigim bazi seylere hayir diyorsa )

Hem duygularimi hem de mantigimi harekete gecirip bir beraberlige baslamayi tercih ederim....kaydirigubbakcemile

Allah nazardan saklasın :nazar:

allah bozmasın canım:1hug:

sadece mantıkla başlamışsa ve bu boyutta sürüyorsa pehriz yemeği gibi olur,tatsız tuzsuz ...

sadece kalple başlamış ve beyne hitap etmiyorsa sonu hüsran hayatın ziyan olur....

yani biraz ondan , biraz ondan idare etmek lazım...

Nerde başladığını bilmiyorum ama neyle başladığını ,hatta bittiğini biliyorum...
Aşk çiçek adlarıyla başlar, hayvan adlarıyla biter. :delphin:

önce kalpteymiş gibi başlar ama beyinde bişey olmayınca yani mantıklı olmayınca biter:D kalpte başlayacak ama mantığa da uyacak bence:D

her defasında ask geldıgınde beynım mantıgım tatıle cıkıyor ne yazıkkı.. :çok üzgünüm: esıme asık oldugumda da oylee olmustu.. daha yenılerde donmeye basladılar.. ama kesınlıklee mantıklı olmak en ıyısı... :delphin:

Back