Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki kapte başlamıştı ama beyinde bitiyor
nedn peki güzel olan bulutlar dağılıp gerçeği gördüğünden misenağlama
kalbinin istediğini beynin onaylarsa başlar aşk
yani yine öncelik kalpte
şahsen benim önce gözümde başladı :)))
gözüme hitap etti hoşlandım sonra kalbime hitap etti aşık oldum sonrada beynime hitap etmeye başlayıncada tadından yenmez hale geldi:) sevdim
ağlama canım her güzel şeyin sonu vardır kalp olarak ikimizde sevdik ama hayatlarımzı yaşamımız farklı o yüzden ayrıldık kalbim o diyor beynim olmaz
Ben ce ikiside bir arada olmali...
Duygularima kapilip sonradan üzülmek istemem ( Genelde hep öyle deniyo tabi ne kadar dogru bilmiyorum )
Mantigimla da hareket edip elimdekini kacirmak istemem...( Eger mantigim bazi seylere hayir diyorsa )
Hem duygularimi hem de mantigimi harekete gecirip bir beraberlige baslamayi tercih ederim....kaydirigubbakcemile
Simdiki iliskime hem kalbim hem de beynim evet diyor
Ben ce ikiside bir arada olmali...
Duygularima kapilip sonradan üzülmek istemem ( Genelde hep öyle deniyo tabi ne kadar dogru bilmiyorum )
Mantigimla da hareket edip elimdekini kacirmak istemem...( Eger mantigim bazi seylere hayir diyorsa )
Hem duygularimi hem de mantigimi harekete gecirip bir beraberlige baslamayi tercih ederim....kaydirigubbakcemile
Simdiki iliskime hem kalbim hem de beynim evet diyor