Kalpte kaçak ve üfürüm

liyuzada

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
451
230
24
Arkadaşlar merhaba panik atak ve anksiyete hastası olduğumu diğer konularımda da belirtmiştim. Sol kol ağrısı, göğüste yanma şikayetiyle bir ay önce kardiyolojiye gittim eko,efor, ekg hepsini yaptı ve bir şeyin yok dedi. Dün de başka kardiyoloji doktoruna gittim kalbinde kaçak ve hafif üfürüm var dedi. Bir ayda bunun oluşması mümkün mü acaba? Başka bir doktora gitmeli miyim sizce?

Arkadaşlar merhaba panik atak ve anksiyete hastası olduğumu diğer konularımda da belirtmiştim. Sol kol ağrısı, göğüste yanma şikayetiyle bir ay önce kardiyolojiye gittim eko,efor, ekg hepsini yaptı ve bir şeyin yok dedi. Dün de başka kardiyoloji doktoruna gittim kalbinde kaçak ve hafif üfürüm var dedi. Bir ayda bunun oluşması mümkün mü acaba? Başka bir doktora gitmeli miyim sizce?
Canım kaçak bana da demişti ama önemli değil demişti. Normal de ben de çok kez kardiyolojiye çıktım hiçbiri dememişti özel de bi doktor dedi, sonra özel hastane de başka bi doktora gidip ona sormuştum var ama onun bi önemi yok dedi. Bana söylenen bu Allah hepimize şifa versin amin

Merhaba bende de var ama ekg ve diğer testlerde bir şey çıkmadıysa minik kaçakların çok önemli olmadığını söylüyor doktorlar. Bu arada panik atak ve panik bozukluk hastasıyım ayrıca bir de kaygı bozukluğum var 🥲

Kalpta kucuk kacak ya da ufurumden bir sey olmaz. Kendinize dert aramayin

X