Çok geçmiş olsun. İşlem eşime yapıldı. Aynı mide endeskopisi gibi yapılıyor. hafif bir sedasyon veriliyor ve ağızdan yemek borusuna tüp sokuluyor, buradan görüntü alınıyor. Sormak istediğiniz bir şey varsa, bilgim dahilindeyse yardımcı olmaya çalışırım.
Çok geçmiş olsun. İşlem eşime yapıldı. Aynı mide endeskopisi gibi yapılıyor. hafif bir sedasyon veriliyor ve ağızdan yemek borusuna tüp sokuluyor, buradan görüntü alınıyor. Sormak istediğiniz bir şey varsa, bilgim dahilindeyse yardımcı olmaya çalışırım.
Özelde mi yaptirdiniz acaba üniversite hastanesinde mi özel hastanede 2 yıl önce yapılmıştı koldan sedasyon vermişlerdi şimdi üniversite olunca korktum açıkçası
Özelde mi yaptirdiniz acaba üniversite hastanesinde mi özel hastanede 2 yıl önce yapılmıştı koldan sedasyon vermişlerdi şimdi üniversite olunca korktum açıkçası
Geçmiş olsun pulmoner konusunda yazmistim en son burasi daha konuya uygun sanirim burdan yazayim dedim koltuk altından mi ameliyat olacaksınız peki tarih kesinleşti mi bende seneye düşünüyorum ameliyat olmayı beklememe izin verirlerse
Geçmiş olsun pulmoner konusunda yazmistim en son burasi daha konuya uygun sanirim burdan yazayim dedim koltuk altından mi ameliyat olacaksınız peki tarih kesinleşti mi bende seneye düşünüyorum ameliyat olmayı beklememe izin verirler