Kalpte delik ve Tee işlemi

ayyumi

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
25
4
286
İzmir
Merhaba yarın kalpte delik olması nedeni ile tee işlemi yapılacak daha önce yaptıran varmı

Çok geçmiş olsun. İşlem eşime yapıldı. Aynı mide endeskopisi gibi yapılıyor. hafif bir sedasyon veriliyor ve ağızdan yemek borusuna tüp sokuluyor, buradan görüntü alınıyor. Sormak istediğiniz bir şey varsa, bilgim dahilindeyse yardımcı olmaya çalışırım.

Özelde mi yaptirdiniz acaba üniversite hastanesinde mi özel hastanede 2 yıl önce yapılmıştı koldan sedasyon vermişlerdi şimdi üniversite olunca korktum açıkçası

Özelde mi yaptirdiniz acaba üniversite hastanesinde mi özel hastanede 2 yıl önce yapılmıştı koldan sedasyon vermişlerdi şimdi üniversite olunca korktum açıkçası
Biz de özelde yaptırdık ama üniversite hastanesinde farklı olacağını zannetmiyorum, yine sedasyon veririler.

İnşallah verirler oradan çıkacak sonuca göre kalp deliği kapatılmasının ameliyat şekli belirlenecek çok endişeliyim ve korkuyoum

İnşallah verirler oradan çıkacak sonuca göre kalp deliği kapatılmasının ameliyat şekli belirlenecek çok endişeliyim ve korkuyoum
Geçmiş olsun. Artık bunlar günümüzde kalp cerrahları için rutin ameliyatlar. Tez zamanda hepsi geçmiş bitmiş olacak inşallah.

Bugün tee işlemi yapıldı üniversite hastanesinde sedasyon ile uyuttular kapte 8mm lik delik var yarin ameliyatı konuşacağız

Bugün tee işlemi yapıldı üniversite hastanesinde sedasyon ile uyuttular kapte 8mm lik delik var yarin ameliyatı konuşacağız
Geçmiş olsun pulmoner konusunda yazmistim en son burasi daha konuya uygun sanirim burdan yazayim dedim koltuk altından mi ameliyat olacaksınız peki tarih kesinleşti mi bende seneye düşünüyorum ameliyat olmayı beklememe izin verirlerse

Bugun görüştüm doktorumla haftaya salı kasiktan girecekler şemsiye yöntemi uygun bulundu bakalım hayırlısı inşallah

Bugun görüştüm doktorumla haftaya salı kasiktan girecekler şemsiye yöntemi uygun bulundu bakalım hayırlısı inşallah
Çok geçmiş olsun nasılsınız işleminiz nasıl geçti ve nerede oldunuz lütfen yorumlarınız benim için çok önemli ben bu tanıyı yeni aldım çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…