Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde mi yaptirdiniz acaba üniversite hastanesinde mi özel hastanede 2 yıl önce yapılmıştı koldan sedasyon vermişlerdi şimdi üniversite olunca korktum açıkçasıÇok geçmiş olsun. İşlem eşime yapıldı. Aynı mide endeskopisi gibi yapılıyor. hafif bir sedasyon veriliyor ve ağızdan yemek borusuna tüp sokuluyor, buradan görüntü alınıyor. Sormak istediğiniz bir şey varsa, bilgim dahilindeyse yardımcı olmaya çalışırım.
Biz de özelde yaptırdık ama üniversite hastanesinde farklı olacağını zannetmiyorum, yine sedasyon veririler.Özelde mi yaptirdiniz acaba üniversite hastanesinde mi özel hastanede 2 yıl önce yapılmıştı koldan sedasyon vermişlerdi şimdi üniversite olunca korktum açıkçası
Geçmiş olsun. Artık bunlar günümüzde kalp cerrahları için rutin ameliyatlar. Tez zamanda hepsi geçmiş bitmiş olacak inşallah.İnşallah verirler oradan çıkacak sonuca göre kalp deliği kapatılmasının ameliyat şekli belirlenecek çok endişeliyim ve korkuyoum
AminGeçmiş olsun. Artık bunlar günümüzde kalp cerrahları için rutin ameliyatlar. Tez zamanda hepsi geçmiş bitmiş olacak inşallah.
Geçmiş olsun pulmoner konusunda yazmistim en son burasi daha konuya uygun sanirim burdan yazayim dedim koltuk altından mi ameliyat olacaksınız peki tarih kesinleşti mi bende seneye düşünüyorum ameliyat olmayı beklememe izin verirlerseBugün tee işlemi yapıldı üniversite hastanesinde sedasyon ile uyuttular kapte 8mm lik delik var yarin ameliyatı konuşacağız
Geçmiş olsun pulmoner konusunda yazmistim en son burasi daha konuya uygun sanirim burdan yazayim dedim koltuk altından mi ameliyat olacaksınız peki tarih kesinleşti mi bende seneye düşünüyorum ameliyat olmayı beklememe izin verirler
Sevindim sizin adınıza kısa sürede toparlarsiniz inşallah geçmiş olsun şimdidenBugun görüştüm doktorumla haftaya salı kasiktan girecekler şemsiye yöntemi uygun bulundu bakalım hayırlısı inşallah
Çok geçmiş olsun nasılsınız işleminiz nasıl geçti ve nerede oldunuz lütfen yorumlarınız benim için çok önemli ben bu tanıyı yeni aldım çok üzülüyorumBugun görüştüm doktorumla haftaya salı kasiktan girecekler şemsiye yöntemi uygun bulundu bakalım hayırlısı inşallah