• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalpte delik olması ruh sağlığını etkiler mi? (28 yaş sanki 5yaş)

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
202
23
30
Merhaba hanımlar.kayınbiraderimin 28 yaşı var.doğduğunda kalpi delikmiş.8yaşına kadar kapanır demişler(o zamanlarda şimdiki gibi imkanlr yok) 8yaşına gelmiş ama delik kapanmamış.Günden güne geriliyormuş.en önemlisi de zeka bakımından. Ailesi 10 yaşına kadar parayı bulup en iyi yurt dışında bir hastanede ameliyyatını yaptırmışlar.Şimdi kayınbiraderimin 28 yaşı var.ama sanki 5 yaşında.aklı çok geride.Kafasının içi temiz.tüm doktorlardan geçirdiler.Net bir şey söyleyen yok.doktor bir ilaç yazdı düzeltmek yerine halusinasyon görmeye başladı.neredeyse yatak hastasına dönüştü.Böyle bir şey yaşayan ve ya etrafında gören varsa bildiğini paylaşsın lütfen

Kalbinin delik olmasıyla bu durumun bi alakası yok bence olamazda. Sizin kayınbıraderinizin ailesinin de fark etmediği bi engel durumu var kafasının içi temiz ne demek bi sıkıntı olmasa bu adam 5 yaşında gibi davranırım

Kalbinin delik olmasıyla bu durumun bi alakası yok bence olamazda. Sizin kayınbıraderinizin ailesinin de fark etmediği bi engel durumu var kafasının içi temiz ne demek bi sıkıntı olmasa bu adam 5 yaşında gibi davranırım
Kaç kere emar ve tomoğrafi çekildi.Bir şey olsaydı doktor söylerdi.Kaç doktora gitdi.hepsi temiz kafasının içinde bir sorun yok dendi. Sıkıntı var ama bilinmiyor işte.kalbinin rahatsızlığına bağlandı hep

Bilemedim valla hiç duyup denk gelmedim. Kalbi delik olanı duydum hatta gördüm ama bu şekildesini ne duydum ne gördüm. Allah yarsımcınız olsun onada şifa versin inşallah

Benim cocukken bi arkadasimin kalbi delikti,
Nefes nefese kalmak dışında bir sorunu yoktu.
Bizim gibi konuşur düşünür oynardi.
Sizin durumda baska bir sey var sanki.
Psikiyatriste götürüp sorsunlar bence.
Mutlaka.

Benim cocukken bi arkadasimin kalbi delikti,
Nefes nefese kalmak dışında bir sorunu yoktu.
Bizim gibi konuşur düşünür oynardi.
Sizin durumda baska bir sey var sanki.
Psikiyatriste götürüp sorsunlar bence.
Mutlaka.
İnanın götürmedikleri yer kalmadı.yurt dışına bile gitdiler.düzelmek bilmedi.git gide dahada kötüleşiyor.
O zaman kalp deliğiyle bir ilgisi yok demek ki.Ben ameliyyat gecikti diye geri gitdiğini düşünmüştüm

Onunki psikolojik olabilir, yada bakmadiklari başka bir bölümün sorunu olabilir. Arkadaşımın da kalp rahatsızlığı vardı, ilaçlarını alırdı, daha az hareket ederdi, başka da sorunu yoktu. Onunki başka bir hastalıktır.

İnanın götürmedikleri yer kalmadı.yurt dışına bile gitdiler.düzelmek bilmedi.git gide dahada kötüleşiyor.
O zaman kalp deliğiyle bir ilgisi yok demek ki.Ben ameliyyat gecikti diye geri gitdiğini düşünmüştüm
Psikiyatri bi görsün, konuşsun, sorular sorsun,
Ortaya çıkar.
Geçmiş olsun.

Onunki psikolojik olabilir, yada bakmadiklari başka bir bölümün sorunu olabilir. Arkadaşımın da kalp rahatsızlığı vardı, ilaçlarını alırdı, daha az hareket ederdi, başka da sorunu yoktu. Onunki başka bir hastalıktır.
Tüm organlarına kadar bakıldı.başka ne kaldı bilemiyorlar.çok zor bir durum. Yazdığınız için teşekkür ederim

Back