• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalpte beyaz leke ,

ebru055

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2022
48
13
8
30
Merhaba arkadaşlar, 18 haftalık hamileyim hormonlardan mıdır nedir bilmem her şeyi kafama çok takıyorum, duyduğum cevaplar beni tatmin etmiyor. Hamileliğim de 2 li testim normal geldi risk yok , 2 li test zamanı fetal DNA da yaptırdık nipt onun sonucunda temiz geldi , 4 lü testim de temiz geldi yani hiçbir testte risk çıkmadı , 18 nci haftada ayrıntılı ultrasona girdim , ondada her şey normal sadece kalpte beyaz leke görüldü , parlama deniliyormuş , doktorum sorun yok testler temiz tek başına anlam ifade etmez dedi ama neti bir araştırdım down sedromlu çocuklarda gözükür vb şeyler okudum kafama inanılmaz taktım , 2 3 gündür kafamda sürekli dönüyor , sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ? Canım çok sıkıldı

Merhaba arkadaşlar, 18 haftalık hamileyim hormonlardan mıdır nedir bilmem her şeyi kafama çok takıyorum, duyduğum cevaplar beni tatmin etmiyor. Hamileliğim de 2 li testim normal geldi risk yok , 2 li test zamanı fetal DNA da yaptırdık nipt onun sonucunda temiz geldi , 4 lü testim de temiz geldi yani hiçbir testte risk çıkmadı , 18 nci haftada ayrıntılı ultrasona girdim , ondada her şey normal sadece kalpte beyaz leke görüldü , parlama deniliyormuş , doktorum sorun yok testler temiz tek başına anlam ifade etmez dedi ama neti bir araştırdım down sedromlu çocuklarda gözükür vb şeyler okudum kafama inanılmaz taktım , 2 3 gündür kafamda sürekli dönüyor , sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ? Canım çok sıkıldı
Bu arada tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım . Cevaplarsanız çok sevinirim

Down sendromlu olsa niptte kesin çıkardı. Kromozoma bakıyorlar çünkü. Google yerine doktorunuzu dinleyin. Kalpte delik olsa bile sonradan düzeliyorlar. Parlaklık da geçecektir. Hamileliginizi kendinize zehir etmeyin

Öyle olsa aldırıcakmısın herşey Allahtan.
Her şey Allah'tan da her kul da çocuğunun sağlıklı olmasıni ister. Ayrıca hastaysa bile önceden bilinmesi doğum öncesi gerekli donanım için gereklidir bayan çok bilmiş

Benim çocuğumun 35 .haftada söylediler kalbinde parlaklık kireçlenme bağırsak genişlemesi kalbinde açıklık. Kalbinde damar genişlemesi. Vsvvs vs şuan 2.5 yaşında Rabbıme şükürler olsun

Benim çocuğumun 35 .haftada söylediler kalbinde parlaklık kireçlenme bağırsak genişlemesi kalbinde açıklık. Kalbinde damar genişlemesi. Vsvvs vs şuan 2.5 yaşında Rabbıme şükürler olsun
Merhabalar canım benimde bebeğimde bağırsak genişlemesi varmış . Haftaya doğumum var . Çok korkuyorum inşallah sağlıkla gelir . Bir çok şey söylediler.
Sen biraz beni aydınlatsan lütfen
Doğduktan sonra ne oldu genişlemeye ilgili ne sıkıntı yaşadın .

Merhabalar canım benimde bebeğimde bağırsak genişlemesi varmış . Haftaya doğumum var . Çok korkuyorum inşallah sağlıkla gelir . Bir çok şey söylediler.
Sen biraz beni aydınlatsan lütfen
Doğduktan sonra ne oldu genişlemeye ilgili ne sıkıntı yaşadın .
Oncelikle hayirli dogumlar Bağırsak genişlemesini otizm dowm sendromlu olan bebeklerd3 olduğu için böyle diyorlar . Benim ikili testim temizdi ki bebeğim bol bol su yutmuş kordon dolanmış 2 kez doğdu zaten kilo alımı durmuş 3.500 doğmuştu:) yavrum bi doğdu 6 aylıkken 9.800 du :) korkma Allah in izniyle ikili testin temizse şimdiden hayırlı doğumlar öp bebeğini yerime❤️❤️🥰🥰

Oncelikle hayirli dogumlar Bağırsak genişlemesini otizm dowm sendromlu olan bebeklerd3 olduğu için böyle diyorlar . Benim ikili testim temizdi ki bebeğim bol bol su yutmuş kordon dolanmış 2 kez doğdu zaten kilo alımı durmuş 3.500 doğmuştu:) yavrum bi doğdu 6 aylıkken 9.800 du :) korkma Allah in izniyle ikili testin temizse şimdiden hayırlı doğumlar öp bebeğini yerime❤️❤️🥰🥰
Maşallah Rabbim evladini sana bağışlasın ♥️ sağlıkla inşallah büyütursun

Ben testleri yapmadım . Ama eğer ki down olsa detaylı ultrasonda başka belirtiler verirdi diye düşünüyorum . Ayrıca perinatoloğa gidiyorum her zaman detaylı bakılıyor .
İşte tek sıkıntımız bağırsak genişlemesi olması oda inşallah yapısaldadır.😔😔 Çok Zorlu bir süreç
Sizin bağırsak genişlemesinden bir şey çıkmadı değil mi doğumdan sonra ???

Maşallah Rabbim evladini sana bağışlasın ♥️ sağlıkla inşallah büyütursun

Ben testleri yapmadım . Ama eğer ki down olsa detaylı ultrasonda başka belirtiler verirdi diye düşünüyorum . Ayrıca perinatoloğa gidiyorum her zaman detaylı bakılıyor .
İşte tek sıkıntımız bağırsak genişlemesi olması oda inşallah yapısaldadır.😔😔 Çok Zorlu bir süreç
Sizin bağırsak genişlemesinden bir şey çıkmadı değil mi doğumdan sonra ???
Keşke yaptirsaydjn evet aldirmiyrouz ama bilinçli oluyoruz. Hayir suanlik bisey yok 2.5 yaşında çok şükür.
Bağırsaklarına felan da bakıldı biseu yok doğduktan sonra.

Keşke yaptirsaydjn evet aldirmiyrouz ama bilinçli oluyoruz. Hayir suanlik bisey yok 2.5 yaşında çok şükür.
Bağırsaklarına felan da bakıldı biseu yok doğduktan sonra.
Çok haklısın.😔 Öyle bir zamana denk geldi ki deprem bölgesindeyim değil test doktor bulamıyorduk .
Rabbim büyük , merhameti çok İnşallah her şey güzel olsun 🤲 ne diyeyim ki 😔

Merhaba bebeğiniz nasıl acaba, aynı şeyi yaşadım sizinle bugün. Normal kontrolüm her şey normal kalpte beyaz noktayı gösterdi bunun eskiden down sendromlularda Olduğuna dair düşünceler vardı artık yok dedi kalbim kas yapısıyla mı ilgiliymiş bişeyler anlattı geçti. Hiç üzerinde durmadı. Fetal dna yaptırdım bende sonucum temiz. İki hafta sonra da detaylı ultrasona gircem. Eve geldim bi baktım ki netten neler neler yazıyor çoğu kayboluyor diyor ama taktım kafaya bir kere

Merhaba oğlum doğum olarak 32. Haftada doğdu prematüre bizde de beyaz leke çıkmıştı aynı şekilde size söylenen banada söylenmişti tek başına sıkıntı yaratacak bir durum değil 3. Ayimizda çocuk kardiyologuna gittik sikinti yok çok şükür içinizi ferah tutun sağlıkla gelsin bebecik

Back
X