Sandviç - Kanepeler Kalpli Kanepelerim (Resimli)

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
5.700
12
683
47
Almanya
Kanepelerinize güzel sekiller vererek misafirinize veya kahvaltiniza degisiklik sunabilirsiniz.

Istediginiz kadar sandvic ekmegi
Dilim kasar
Dilim salam
Renkli kürdanlar
Tereyagi

Sandvic ekmeklerini ücgen olacak sekilde ikiye kesin.
Tam ortasina tereyagi sürün.
Peynirleri ve salamlari kalpler halinde degisik boyutlarda kurabiye kalibinizla kesin.
Hangisini daha büyük kesmisseniz onu alta kücük parcayi üste olarak yerlestirip renkli kürdan batirin.

Aynen canim.Benlik te.

Belki bazilari diyebilir,Azeri kizi bu kadar basit tarif vermezdi diye.Ama bazen cok basit de gözükse kirk yil aklimiza gelmeyen $eylerle karsilasiyoruz.
Ben sunuma cok önem veren biriyim ve böyle orjinal $eyleri cok severim.

Amanın bunlar da çok şeker:)
Kanepelere bayılırım.. Hem şık hem lezzeti hafif..

Ellerine sağlık canım yeni eklemişsin hepsi çok şirin

Kiz bari bir kosu getirseydin sunlardan...bende bir cay koyardim....hazirciyimya biliyorsun.......:dance:

Ellerine saglik tatlim....basit ne demek:olmaz:....sen ve libyana mutfaginiza asiksiniz resmen yaptigniz birer sandvic bile olsa severek yapiyorsunuz bu her halinizden her tarifinizden belli oluyor....:1hug:

Esleriniz cok sansli vallaha...yerimseniben

Kiz bari bir kosu getirseydin sunlardan...bende bir cay koyardim....hazirciyimya biliyorsun.......:dance:

Ellerine saglik tatlim....basit ne demek:olmaz:....sen ve libyana mutfaginiza asiksiniz resmen yaptigniz birer sandvic bile olsa severek yapiyorsunuz bu her halinizden her tarifinizden belli oluyor....:1hug:

Esleriniz cok sansli vallaha...yerimseniben

Ayyy canim ya,cok sagol.

Herkesin ayri bir marifeti vardir.Benle Libyana'nin da mutfak hünerleri.
Güzel sunumu cok seviyorum.Sanki $ik bir sunum daha cok i$tahimi aciyor benim.Gerci bu aralar kilo aldim,i$tahim kapansa iyi olacak:utangac::utangac:

ama sen de valla acayip edebiyat yapiyorsun.Hemde Almanya'da dogup büyümene ragmen Türkiye'dekilerden cok cok daha düzgün bir $ekilde.:hooray:

Ayyy canim ya,cok sagol.

Herkesin ayri bir marifeti vardir.Benle Libyana'nin da mutfak hünerleri.
Güzel sunumu cok seviyorum.Sanki $ik bir sunum daha cok i$tahimi aciyor benim.Gerci bu aralar kilo aldim,i$tahim kapansa iyi olacak:utangac::utangac:

ama sen de valla acayip edebiyat yapiyorsun.Hemde Almanya'da dogup büyümene ragmen Türkiye'dekilerden cok cok daha düzgün bir $ekilde.:hooray:

Estagfirullah.....nacizane birseyler yaziyorum iste....:delphin:

Kilo deme bana...yasakkelime...sankim sirf popodan olusan bir varlik olmaya basladim..:1shok:.hic bir yerimden kilo almam ama malum yer büyüdükce büyüyor....mafoldumben

Benimde acilen kilo vermem lazim....yoksa gidishat hec iyi deel.....kaydirigubbakcemile

Romantik ;)
eline sağlık çok hoş görünüyor..
Ama arta kalan kaşar ve salamlarla da bir tarif verseydin keşke..
kalıbın etrafında artıklar oluşacak,atamayız ki ..

Romantik ;)
eline sağlık çok hoş görünüyor..
Ama arta kalan kaşar ve salamlarla da bir tarif verseydin keşke..
kalıbın etrafında artıklar oluşacak,atamayız ki ..

Onlarla da tost yapiyorum canim.Cocuklarim bayiliyor salamli peynirli tosta.
Veya pizzada da kullanabilirsin canim.

Back
X