Kalpli Baykuş'un Elinden "Keçe"sel İşler

tildamilda

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Haziran 2012
11.060
2.565
423
Merhaba herkese

Bende instagram hesabımda paylaştığım ve satışını yaptığım keçelerimi, sizlerle paylaşmak istedim Tamamı el kesimidir. Şuana kadar yaptığım siparişleri paylaşacağım fakat isteğe göre kişisel olarak yeni modeller de çalışabilirim

1.Cupcake Temalı mutfak kapı süsü/duvar süsü - 25 TL

2. Magnetlerin tanesi - 2,5 TL. (Kalp, nazar boncuklu olan 1,5 TL)

3. Mutfak Önlükleri - 40 TL

4. "Love" yazısı duvar süsü - 15 TL

5. Gelin-damat harf magnetlerin çifti - 10 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsini tektek biliyordum ama bir arada görünce daha bir hoş geldiler gözüme ellerine sağlık cnmbol müşterilerimiz olur inş

işteee bu hayırlı olsun topiğin canımcıııım bol kazançlarr emeğine sağlık hepsi çook güzel filizin mutfağı bi yerden tanıdık geliyorr televizyona bilem çıktı bu güzellikler

işteee bu hayırlı olsun topiğin canımcıııım bol kazançlarr emeğine sağlık hepsi çook güzel filizin mutfağı bi yerden tanıdık geliyorr televizyona bilem çıktı bu güzellikler

nereden tanidik geliyor, yoksa özel bi televizyon kanalinin yemek programinda mi gördün

"Bircan'ın mutfağı" da bana tanıdık geliyor :44: ve Baykuş magneti

İkisi de mutfağımı süslüyor ve çok harikalar tekrar tekrar teşekkür ederim kuzum Ellerine emeğine sağlık

"Bircan'ın mutfağı" da bana tanıdık geliyor :44: ve Baykuş magneti

İkisi de mutfağımı süslüyor ve çok harikalar tekrar tekrar teşekkür ederim kuzum Ellerine emeğine sağlık

Benim de var ki mutfak kapı süsüm
İlkay'ın ki kadar güzel olmasa da
Yaptım kendi çapımda hobi amaçlı bişeyler

Eline saglık canım, pek sevimliler... Konun hayırlı olsun kpssdaşım. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…