- 7 Ekim 2023
- 35
- 9
- 1
- 21
- Konu Sahibi Hayatperest
Kesin tedavisi var mı yoksa ölümcül mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin tedavisi var mı yoksa ölümcül mü?
Bunu yaşayan deneyen insanlardan bilgi almak da cok önemli ayrıca 2.soruyu açmamın sebebi 1.yi yanlış başlık ile acmamdıKonunun içeriği yok. Buna ne cevap verebiliriz ki? Doktoruyla görüşmediniz mi? Bir de aynı konuyu tekrar tekrar açmanıza gerek yok
Kalp hastalığı öldürür mü?
Sevgilime bu teşhis konuldu öldürür mü sizce kizlar yası çok gencwww.kadinlarkulubu.com
Çok geçmiş olsun başınız sağolsumBabam kalp yetmezliğinden öldü. Ama öncesinde 4 kere kalp krizi geçirdi. Anjiyo, by-pass oldu. En sonunda kalp yetmezliğinden öldü.
Ayrıca burası özgür bi site kimseye hakaret etmeden istediğimi yapabilirimKonunun içeriği yok. Buna ne cevap verebiliriz ki? Doktoruyla görüşmediniz mi? Bir de aynı konuyu tekrar tekrar açmanıza gerek yok
Kalp hastalığı öldürür mü?
Sevgilime bu teşhis konuldu öldürür mü sizce kizlar yası çok gencwww.kadinlarkulubu.com
yoğun taşikardisi olan biriyim, 2 yıl kadar düzenli ilaç kullandım. Bebek düşündüğüm için doktor takibi ile bıraktım.. e nabıza girdiğimde 1. derece kalp yetmezliği gibi bir şey yazıyor. Ben normal hayatıma devam edebiliyorum. erkek arkadaşınıza koyulan teşhis ne tam olarak?Bunu yaşayan deneyen insanlardan bilgi almak da cok önemli ayrıca 2.soruyu açmamın sebebi 1.yi yanlış başlık ile acmamdı
doktor ne dedi. Tedavi olarak nasıl bir yol söyledi size. Hiç bir şey yazmamışsınız ki?Bunu yaşayan deneyen insanlardan bilgi almak da cok önemli ayrıca 2.soruyu açmamın sebebi 1.yi yanlış başlık ile acmamdı
Ayrıca burası özgür bi site kimseye hakaret etmeden istediğimi yapabilirim
Doktor bana demedi erkek arkadaşımın durumu öyle çok da bilgi vermedi korku icindeyizyok aynı konuları tekrar tekrar açamazsınız o yasak
Tmm acmıcamyok aynı konuları tekrar tekrar açamazsınız o yasak
Anlamadım doktora gitmediniz mi ? erkek arkadaşınız tek mi gitti doktor tam bilgilendirmedi mi? Keşke herşeyi daha anlaşılır açık bir şekilde yazsanızDoktor bana demedi erkek arkadaşımın durumu öyle çok da bilgi vermedi korku icindeyiz
Doktor bana demedi erkek arkadaşımın durumu öyle çok da bilgi vermedi korku icindeyiz
Evet kalbi yüzde 5 daha az atıyormus bir de ne demek bu sizceSadece kalp yetmezliği mi var dedi. Tedavi falan bir şey demedi mi? Nelere dikkat etmeli falan
Kalp yetmezliği konmuş ameliyat olmazsa ölecekmisyoğun taşikardisi olan biriyim, 2 yıl kadar düzenli ilaç kullandım. Bebek düşündüğüm için doktor takibi ile bıraktım.. e nabıza girdiğimde 1. derece kalp yetmezliği gibi bir şey yazıyor. Ben normal hayatıma devam edebiliyorum. erkek arkadaşınıza koyulan teşhis ne tam olarak?
Maalesef daha uzman birine gidecek ne param ne çevrem var o yüzden burdan soruyorum cevap için tskrlerİlerlerse kalp pili takılabilir. Yengemin kalbi %40 çalıştığı için kalp pili takıldı, düzenli kontrolleri oluyor ve pil 10 yılda bir değişiyor. Akıllı telefonu bedenine 15 cm den yakın kullanması yasak pile zarar verdiği için, o yüzden tuşlu telefon kullanıyor. Daha uzman birine gidip detaylı bilgi almasını tavsiye ederim. Kalp bu, o çalışmazsa diğer organlar nasıl işlev görsün ?
Sevgilim anlatmıyor üzülmiyim diyeSadece kalp yetmezliği mi var dedi. Tedavi falan bir şey demedi mi? Nelere dikkat etmeli falan