• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp Yetmezliği hamilelik için problem mi ?

Ferromanyetik

Guru
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şu an evli değilim..Evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımla 2 sene içinde..Ancak ben kalp yetmezliği hastasıyım ve rahmim ters..Sizce hamile kalabilirmiyim ve hamileliğim için kalp rahatsızlığım proplem olur mu ?
Teşekkür ederim şimdiden

canım benim buna karar vermesi gereken kardiyologlardır önce onların bilgisine degerlendirmesine başvurmalısın çünkü gebelikde bildiğim kadarıyla kalp rahtsızlıkları özelikle gebeliğin son dönemleirnde çok tehlikeli ama dediğim gibi ne desem yalan senin birden fazla kardiyoloji uzmanıyla görüşmen lazım böyle bir durumda inşaallah rabbim istediğini sana nasip kısmet eder amin

canım benim ablam romatizmal kalp hastası 2 defa ameliyat oldu evlenmeden önce evlenince ablam bebek istedi kardiyoloğu ve jinekoloğu işbirliğiyle ilaclarını da damar yoluyla kullandı doğumdan 1 ay önce hastaneye yattı ve şuan sevimli yaramazımız 18 aylık kalp problemlerini düşünemeyecek kadar bebekle ilgileniyor

bu konu bayadır konuşulmamış ben tekrar açayım umarım benzer şeyler yaşayan kişiler vardır ve cvp yazarlar,ben de kalp kapakçığı ameliyatı oldum ve şimdi bebek istiyorum,clexane iğnesiyle bu mümkün ama çok riskleri var,göze alıcam tabi ki,Alllah yardım etsin isteyen jherkese...

Back
X