- 2 Ekim 2024
- 152
- 32
- 13
- Konu Sahibi semasabi517
KALP ŞEKLİNDEKİ RAHİM HAMİLE KALMAYA ENGELMİDİR YADA HAMİLE KALIPTA DÜŞÜK YAPMAYA SEBEP OLUR MU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yaa benim kuzenim ve abimin eşinin de öyleydi düşüksüz hamile kaldılar sıkıntısız da dogurdularKALP ŞEKLİNDEKİ RAHİM HAMİLE KALMAYA ENGELMİDİR YADA HAMİLE KALIPTA DÜŞÜK YAPMAYA SEBEP OLUR MU
Ne biliyim çevremden duyduğum kadarıyla kalp şeklinde rahimde düşük yapmışlar ister istemez insanın aklına geliyor hersey Doktor ameliyatla düzeltiriz falanda demedi bisey olmaz dediydiyok yaa benim kuzenim ve abimin eşinin de öyleydi düşüksüz hamile kaldılar sıkıntısız da dogurdular
Birde polikistik over oluncayok yaa benim kuzenim ve abimin eşinin de öyleydi düşüksüz hamile kaldılar sıkıntısız da dogurdular
pcos olup hamile kalanda var sen olumsuzlukları değil olumlu örnekleri düşünüp moralini yüksek tut strese girme gün aşırı ilişki yaşayın inşallah hayırlısıyla nasip olsunBirde polikistik over olunca
İnşallah inşallah içime su serptiniz Allah razı olsun ama işte bazende elde olmuyor kafaya takmamak DUA edin benim için lütfen olurmu kulun kula ettiği dua kabul olurmuş şu mübarek günlerde Allah sizinde gönlünüze göre versin Allahtan ne diliyorsanizpcos olup hamile kalanda var sen olumsuzlukları değil olumlu örnekleri düşünüp moralini yüksek tut strese girme gün aşırı ilişki yaşayın inşallah hayırlısıyla nasip olsun
ederim tabiki bende o yollardan geçtim ama gercekten stres yapmayıp olacagına inandıgın zaman olur sen dene gerisi Allahtanİnşallah inşallah içime su serptiniz Allah razı olsun ama işte bazende elde olmuyor kafaya takmamak DUA edin benim için lütfen olurmu kulun kula ettiği dua kabul olurmuş şu mübarek günlerde Allah sizinde gönlünüze göre versin Allahtan ne diliyorsaniz
ALLAH razı olsun cok tesekkur ederim Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim hep rabbime sığındım sığınıyorum rabbim çok güzel ayarlarederim tabiki bende o yollardan geçtim ama gercekten stres yapmayıp olacagına inandıgın zaman olur sen dene gerisi Allahtan
Anladm başınız sagolsun üzüldüm sizede kolay değil Allah nasip eder birdaha size Aynen hersey kısmet kismetten öte yol yok hayırlısı bklmBu biraz da nasip kısmet işi. Benim rahimimden öyle sorun yok pcos değilim ama bir kaybım var. Öyle düşünme yani bebek nasibinse doğuyor
1 tane var 2 yıl sonra olduALLAH razı olsun cok tesekkur ederim Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim hep rabbime sığındım sığınıyorum rabbim çok güzel ayarlar
Sizin kaç çocuğunuz var hemen oldumuydu
Kendiligindenmi olmuştu maşallah Allah bağışlasın yavrunuzu Rabbim banada annelik duygusunu yaşatsın Tüm anne olmayı isteyenlerle beraber1 tane var 2 yıl sonra