• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp seklindeki RAHİM VE HAMİLE KALMA

pcos olup hamile kalanda var sen olumsuzlukları değil olumlu örnekleri düşünüp moralini yüksek tut strese girme gün aşırı ilişki yaşayın inşallah hayırlısıyla nasip olsun
İnşallah inşallah içime su serptiniz Allah razı olsun ama işte bazende elde olmuyor kafaya takmamak DUA edin benim için lütfen olurmu kulun kula ettiği dua kabul olurmuş şu mübarek günlerde Allah sizinde gönlünüze göre versin Allahtan ne diliyorsaniz

İnşallah inşallah içime su serptiniz Allah razı olsun ama işte bazende elde olmuyor kafaya takmamak DUA edin benim için lütfen olurmu kulun kula ettiği dua kabul olurmuş şu mübarek günlerde Allah sizinde gönlünüze göre versin Allahtan ne diliyorsaniz
ederim tabiki bende o yollardan geçtim ama gercekten stres yapmayıp olacagına inandıgın zaman olur sen dene gerisi Allahtan

ederim tabiki bende o yollardan geçtim ama gercekten stres yapmayıp olacagına inandıgın zaman olur sen dene gerisi Allahtan
ALLAH razı olsun cok tesekkur ederim Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim hep rabbime sığındım sığınıyorum rabbim çok güzel ayarlar
Sizin kaç çocuğunuz var hemen oldumuydu

Bu biraz da nasip kısmet işi. Benim rahimimden öyle sorun yok pcos değilim ama bir kaybım var. Öyle düşünme yani bebek nasibinse doğuyor

Back