Ben de merak ediyorumMerhaba iyi geceler kizlar 3 tane düşük yaptım son gittiğim doktorum rahim kalp şeklinde dedi böyle olup sağlıklı hamile kalanlar oldu mu acaba nasıl yol izlediniz bilgi verirmisiniz yarın sabah rahim filmi cekilcek ama doktorum emin kalp şeklinde olduğuna kalp şeklinde olan rahim düzeliyor mu yoksa böyle sağlıklı gebelik yaşayan olur mu lütfen yardımcı olun birde rahim filmi nasıl çekiliyor ağrılı bir işlem mi
Olabilir canım benim doktorlar 2 sene boyunca kalp şeklinde olduğunu farketmedi kan pihtislmasi olduğu halde iğneye geç kalındı bu doktorum farketti regli yeni bitti yarın cekilcek ama korkuyorum acaba kayıplar bundan mi diye düşünüyorum anestezi önermedi doktorum ama böyle cesaret edemiyorum hiç bilmiyorum ne olacakBen de merak ediyorum
Ağrılı diyen de var ağrısız diyen de. Regl sancısı gibiymiş güya. Anestezi ile çeken hastaneler de var ama YouTube da videolar var oradan izleyin isterseniz. Kalp şeklinde rahim engel değildir bence. Şunu hatırladım şimdi siz deyince. Görümcem ilk ultrason fotoğrafını göstermişti Rahmi kalp gibi bebek kesesi de ortadaydı. Aynı şey mi acaba
Rahim filmi nasıl acaba benim doktorum USG ile farketti rahim filmi çok ağrılı bir işlem mi ben hamile kalıyorum ama kalp atışları durdu hepDoktorum ultrason muayenesinde farketmisti. Hsg çekildim"ve evet Rahimim kalp şeklindeydi. Histereskopi ameliyati oldum. Perde alındı.
Sonra doğal yolla gebe kaldım.
Ben rahim filmini anestezi altında çekildim. Sonrasında çok az bi kasık ağrısı yaşamıştım.Rahim filmi nasıl acaba benim doktorum USG ile farketti rahim filmi çok ağrılı bir işlem mi ben hamile kalıyorum ama kalp atışları durdu hep
Şuan tam ne olduğunu bilmiyorum ki doktorum anestezi almana gerek yok dedi yarın sabah film çekilecek doktorum ameliyat derse tabiki olurum elimden ne gelirse yapmak istiyorumBen rahim filmini anestezi altında çekildim. Sonrasında çok az bi kasık ağrısı yaşamıştım.
Bende 2 düşük yaptım ameliyattan önce. Meğerse rahim şeklim sebep oluyomus düşüklere.
Allah şifa versin.. ameliyat düşünüyor musunuz?
Merhaba geçmiş olsun n’aptınız çektirdiniz mi ? ZormuyduŞuan tam ne olduğunu bilmiyorum ki doktorum anestezi almana gerek yok dedi yarın sabah film çekilecek doktorum ameliyat derse tabiki olurum elimden ne gelirse yapmak istiyorum
Benim kalpmi bilmiyorum ama 1,5 cm basıklık var yukarısında heyet toplandi sorun teşkil etmez dedi bilemiyorum artık 1,5 yıldır gebelikte hiç olmadıMerhaba iyi geceler kizlar 3 tane düşük yaptım son gittiğim doktorum rahim kalp şeklinde dedi böyle olup sağlıklı hamile kalanlar oldu mu acaba nasıl yol izlediniz bilgi verirmisiniz yarın sabah rahim filmi cekilcek ama doktorum emin kalp şeklinde olduğuna kalp şeklinde olan rahim düzeliyor mu yoksa böyle sağlıklı gebelik yaşayan olur mu lütfen yardımcı olun birde rahim filmi nasıl çekiliyor ağrılı bir işlem mi
Öldürecek bi ağrı değil adet sancısı gibi sonrasında dikkat et ilişkiye falan girme bikac gün duşu ayakta al 1 2 haftaOlabilir canım benim doktorlar 2 sene boyunca kalp şeklinde olduğunu farketmedi kan pihtislmasi olduğu halde iğneye geç kalındı bu doktorum farketti regli yeni bitti yarın cekilcek ama korkuyorum acaba kayıplar bundan mi diye düşünüyorum anestezi önermedi doktorum ama böyle cesaret edemiyorum hiç bilmiyorum ne olacak
Sağol canım boşuna korkmusum sabah çekildi o kadar da zor değilmiş hiç anlamadım sadece ilaç verince hafif ağrı olduÖldürecek bi ağrı değil adet sancısı gibi sonrasında dikkat et ilişkiye falan girme bikac gün duşu ayakta al 1 2 hafta
Merhaba çektirdim iyiki anestezi almamışım ilacı verince hafif ağrım oldu o kadarMerhaba geçmiş olsun n’aptınız çektirdiniz mi ? Zormuydu
Geçmiş olsun inşallah sonuçların iyi çıkarda hamile kalırsın canımMerhaba çektirdim iyiki anestezi almamışım ilacı verince hafif ağrım oldu o kadar
Aynen ama dikkatli ol kesinlikle enfeksiyon kapmamaya çalışSağol canım boşuna korkmusum sabah çekildi o kadar da zor değilmiş hiç anlamadım sadece ilaç verince hafif ağrı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?