Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anksiyete panik atak hastasıyım az önce yatağa geçtim kalbim resmen kas seğirir gibi oldu sarsıldı sebebi nedir bide migdemden yukarı doğru brisey çıkıyor gibi oldu çok kötü bir histi nedir bu
Aynısı bana da oluyor tam dolacakken falan böyle midemden vücuduma bişey dağılıyor sanki iprenc bi his bu gün gece de sanki çarpıntım var gibi korkuyla uyandım baktım nabzım 58 ama nasıl korkuyorum titriyor içim titriyor sanki deprem oluyor ben sallanıyorum ama yok ne çarpıntı var nede sallanma içim de kuş çırpınıyor sanki
Aynısı bana da oluyor tam dolacakken falan böyle midemden vücuduma bişey dağılıyor sanki iprenc bi his bu gün gece de sanki çarpıntım var gibi korkuyla uyandım baktım nabzım 58 ama nasıl korkuyorum titriyor içim titriyor sanki deprem oluyor ben sallanıyorum ama yok ne çarpıntı var nede sallanma içim de kuş çırpınıyor sanki
Keşke bilsem şimdi de böyle kalp mi bilmiyorum anlatamadığım bi garip bişey oluyor sırtıma doğru içerde bi şey geliyor böyle nefesimi kesiyor sanki biraz grip olmuşum ciğerler mi acaba diyorum yok korkuyorum
Anksiyete panik atak hastasıyım az önce yatağa geçtim kalbim resmen kas seğirir gibi oldu sarsıldı sebebi nedir bide migdemden yukarı doğru brisey çıkıyor gibi oldu çok kötü bir histi nedir bu
Ee kardeş bizde bir mide asidi falan var değil mi bu da bünye yani yediğimiz yiyeceklerin türüne göre bazen yukarı doğru çıkabiliyor yani kas seğirmesi de olabilir damarlarda atma olur sonuçta kan devir daim oluyor