Kalp ritmim cerrahi müdahale ile düzeldi

asucuk29

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
327
68
40
Arkadaşlar hepinizin yazılarını okudum sanırım bilmediğiniz bir konu var yardımcı olmak istedim ..kendimi bildim bileli kalbim çok çarpardı önceleri ara ara olurdu 5-10 dakika sürer sonra geçerdi ama yaşım ilerledikçe çoğaldı ve sürelerde arttı 3-4saate çıktı acile gidince her seferinde serum takar yoğun bakımda bekletir doktoruna git derlerdi (galiba kendilerini doktor olarak görmüyorlardı) 40yaşından sonra ilerler bypass olursun diyecek kadar patavatsızlarla bile uğraştım tüm yolları denedim en son çıktığım doktor sağolsun ilgilendi holter denilen cihaz taktı 2gün bedenimde takılı kaldı nabzımın 300e kadar çıktığı ortaya çıktı sonra ultrasonla kalbime baktılar sorunu anladılar elektrik aksanımda problem varmış bu konuda uzman olan kalp damar doktoru buldum 300e tırmanan nabızla nasıl yaşadın sen hemen operasyon olacaksın heran kötü sonuçlar doğurabilir dedi anjiyodan biraz daha ağır bir operasyon geçirdim uyutmadan sorunlu olan damarımı yaktılar buna EPS ABLASYON deniliyor çok şükür tüm şikayetlerim gitti meğerse kalbim ne kadar gürültülü çarparmış ve beni ne kadar gerermişti ellerimdeki titreme o mide bulantıları soğuk soğuk terlemeler çabuk yorulmalar hepsi biranda geçti sanki kalbim durdu çalışmıyor çevremdeki 2 arkadaşım daha bu operasyonu geçirdi ikiside memnunlar sizde araştırın şu eps operasyonunu önemli çünkü kalp bu konuda uzman bir doktor bulmanızı öneririm

Cnm öncelikle paylaşımın için çok teşekkür edeceğim. Annem 1 yıldır çarpıntı şikayetiyle doktorlarla uğraşıyor, 6-7 defa holter takıldı bir o kadar ilaç değiştirdi ama sonuç yok en son doktoru psikatriye git senin psikolojiktir dedi, ona bile gitti hiç bir faydasını göremedi. Senin yazını okuyunca mutlandım, Hemen bu konuda doktor aramaya başlayacağım. İstanbul da yaşıyoruz senin önerebileceğin bir doktor varsa özelden mesaj atarsan çok sevinirim.

Sağlığına kavuşmana çok sevindim, Rabbim başka hastalık göstermesin inşallah..

Canım..

Ben de yıllardır çarpıntılarla ve ekstrasistollerle mücadele halindeyim..
Benim kalbimde 180- 190 lara çıkıyor,
acilde damardan verilen ilaçlarla durduruyorlar..

Lütfen bana özel mesajla doktorunun ismini verebilir misin?

Ben de ablasyon oldum ama, başarısız oldu..
Ve çok kötü bir deneyimdi..

Şimdi tekrarlanması gerektiğini söylüyorlar..
İlkinde yaşadıklarımdan sonra,
ikincisine cesaretim de yok..

Merak ediyorum.. Şu an ansılsın?
Tamamen geçti mi atakların?

LÜtfen özel mesajla dr. ismini yazmayı unutma..
Benim msj sayım yeterli olmadığı için özel msj yazamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…