Arkadaşlar hepinizin yazılarını okudum sanırım bilmediğiniz bir konu var yardımcı olmak istedim ..kendimi bildim bileli kalbim çok çarpardı önceleri ara ara olurdu 5-10 dakika sürer sonra geçerdi ama yaşım ilerledikçe çoğaldı ve sürelerde arttı 3-4saate çıktı acile gidince her seferinde serum takar yoğun bakımda bekletir doktoruna git derlerdi (galiba kendilerini doktor olarak görmüyorlardı) 40yaşından sonra ilerler bypass olursun diyecek kadar patavatsızlarla bile uğraştım tüm yolları denedim en son çıktığım doktor sağolsun ilgilendi holter denilen cihaz taktı 2gün bedenimde takılı kaldı nabzımın 300e kadar çıktığı ortaya çıktı sonra ultrasonla kalbime baktılar sorunu anladılar elektrik aksanımda problem varmış bu konuda uzman olan kalp damar doktoru buldum 300e tırmanan nabızla nasıl yaşadın sen hemen operasyon olacaksın heran kötü sonuçlar doğurabilir dedi anjiyodan biraz daha ağır bir operasyon geçirdim uyutmadan sorunlu olan damarımı yaktılar buna EPS ABLASYON deniliyor çok şükür tüm şikayetlerim gitti meğerse kalbim ne kadar gürültülü çarparmış ve beni ne kadar gerermişti ellerimdeki titreme o mide bulantıları soğuk soğuk terlemeler çabuk yorulmalar hepsi biranda geçti sanki kalbim durdu çalışmıyor çevremdeki 2 arkadaşım daha bu operasyonu geçirdi ikiside memnunlar sizde araştırın şu eps operasyonunu önemli çünkü kalp bu konuda uzman bir doktor bulmanızı öneririm