Tansiyon aletinden olabilir. Farkli zamanlarda farkli cihazlarla deneyinMerhaba arkadaşlar Bi konu hakkında fikrinizi almak istedim.tansiyonu ölçtum koldan olanı var bizde 11 6 çıktı tansiyonum fakat nabzim 86 cikti yanında da kalp işareti simgesi ve düzensiz atım simgesi çıktı acaba tansiyon aleti ile ilgili mi o an çünkü nabzim normal düzensiz atım çıkması bende soru işareti bıraktı sizlere sormak istedim
Zaten varsa da surekli yakalayamazsinizEczane kullanılanin aynısını aldik üstüne tekrar olctim o ritim bozuklugu işareti gitti
Ama ritim bozuklugu olması için kalp atım değerlerinin ya altında ya da üstümde olması lazım değil mi normal değer dakika da 60 ile 100 arası bnmki 86 çıktı gayet normal neden ritim bozuklugu işareti cikti o kafama takildiZaten varsa da surekli yakalayamazsiniz
Hayir, bu degerde de ritm bozuk olabilir ama o makineler bazen en basit ekstrasistolu bile algilayip bozuk ritm uyarisi veriyorAma ritim bozuklugu olması için kalp atım değerlerinin ya altında ya da üstümde olması lazım değil mi normal değer dakika da 60 ile 100 arası bnmki 86 çıktı gayet normal neden ritim bozuklugu işareti cikti o kafama takildi
Tesekkur ederim sagolunRitim bozukluğu dediğimiz şeyi ekg olmadan anlayamazsınız. Aletle ilgili bir sıkıntıdır
Merhaba eylul ayinda yaptirdim ekokardiyografi sonucu gosteremedim. Oldugun yerde doktor uzun suredir yoktu farkli bi yere goturmeyede usendim acikcasi nefes darligim artti yeniden randevu almaya calisiyorum dolu randevular su an bilginiz var mi ?sonuc sormak istiyorumRitim bozukluğu dediğimiz şeyi ekg olmadan anlayamazsınız. Aletle ilgili bir sıkıntıdır
Ritim bozukluğu olup olmadığını tansiyon alati ile öğrenemezsiniz ilk önce kardiyoloji ye gitmelisiniz eko cektirmelisiniz sonra efor testine girmeniz gerekyor en son da holter takilir eğer dr gerek duyarsa 24 saat veye 48 saatlik efor ve eko sonucunuza gore bende de var tasikardi şuana kadar hiç bir sorun yaşamadımMerhaba arkadaşlar Bi konu hakkında fikrinizi almak istedim.tansiyonu ölçtum koldan olanı var bizde 11 6 çıktı tansiyonum fakat nabzim 86 cikti yanında da kalp işareti simgesi ve düzensiz atım simgesi çıktı acaba tansiyon aleti ile ilgili mi o an çünkü nabzim normal düzensiz atım çıkması bende soru işareti bıraktı sizlere sormak istedim
Nefes darligi yaşarken şikayetleriniz neler acabaMerhaba eylul ayinda yaptirdim ekokardiyografi sonucu gosteremedim. Oldugun yerde doktor uzun suredir yoktu farkli bi yere goturmeyede usendim acikcasi nefes darligim artti yeniden randevu almaya calisiyorum dolu randevular su an bilginiz var mi ?sonuc sormak istiyorum
Bas donmesi, mide bulantisi, kizima hamileyken baslayan bi turlu bitmeyen geceleri tuvalet ihtiyaci urolojiye gittim idrar testi yapti temiz cikti, kadindoguma gittim o da normal dedi sonucu bulamadilar bununla bir alakasi olabilir mi annemi agir kalp yetmezligi-kanserden kaybettim kronik olmasi tedirgin ediyorNefes darligi yaşarken şikayetleriniz neler acaba
Hemen kötü düşünmeyin lütfen psikolojikte olabilir kardiyolojiye görünün Bi de bakalım o ne diyecekBas donmesi, mide bulantisi, kizima hamileyken baslayan bi turlu bitmeyen geceleri tuvalet ihtiyaci urolojiye gittim idrar testi yapti temiz cikti, kadindoguma gittim o da normal dedi sonucu bulamadilar bununla bir alakasi olabilir mi annemi agir kalp yetmezligi-kanserden kaybettim kronik olmasi tedirgin ediyor
Eko raporu varsa bir şansımı denerim. Uzmanlık gerektiren bir alan olduğu için yetersiz kalabilirim amaMerhaba eylul ayinda yaptirdim ekokardiyografi sonucu gosteremedim. Oldugun yerde doktor uzun suredir yoktu farkli bi yere goturmeyede usendim acikcasi nefes darligim artti yeniden randevu almaya calisiyorum dolu randevular su an bilginiz var mi ?sonuc sormak istiyorum
Eko raporu varsa bir şansımı denerim. Uzmanlık gerektiren bir alan olduğu için yetersiz kalabilirim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?