Kalp ritim bozuklugu

Dilekka11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
438
162
53
33
Merhaba arkadaşlar Bi konu hakkında fikrinizi almak istedim.tansiyonu ölçtum koldan olanı var bizde 11 6 çıktı tansiyonum fakat nabzim 86 cikti yanında da kalp işareti simgesi ve düzensiz atım simgesi çıktı acaba tansiyon aleti ile ilgili mi o an çünkü nabzim normal düzensiz atım çıkması bende soru işareti bıraktı sizlere sormak istedim

O aletlere guvenmiyorum bir eczane olcturun boyle durumlarda

Ama ritim bozuklugu boyle bir sey degil kalbinizdeki hareketlenmeleri duzenli sekilde hissedersiniz zaten

Eczane kullanılanin aynısını aldik üstüne tekrar olctim o ritim bozuklugu işareti gitti

Tansiyon aletinden olabilir. Farkli zamanlarda farkli cihazlarla deneyin

Zaten varsa da surekli yakalayamazsiniz
Ama ritim bozuklugu olması için kalp atım değerlerinin ya altında ya da üstümde olması lazım değil mi normal değer dakika da 60 ile 100 arası bnmki 86 çıktı gayet normal neden ritim bozuklugu işareti cikti o kafama takildi

Hayir, bu degerde de ritm bozuk olabilir ama o makineler bazen en basit ekstrasistolu bile algilayip bozuk ritm uyarisi veriyor

Ritim bozukluğu dediğimiz şeyi ekg olmadan anlayamazsınız. Aletle ilgili bir sıkıntıdır

Ritim bozukluğu dediğimiz şeyi ekg olmadan anlayamazsınız. Aletle ilgili bir sıkıntıdır
Merhaba eylul ayinda yaptirdim ekokardiyografi sonucu gosteremedim. Oldugun yerde doktor uzun suredir yoktu farkli bi yere goturmeyede usendim acikcasi nefes darligim artti yeniden randevu almaya calisiyorum dolu randevular su an bilginiz var mi ?sonuc sormak istiyorum

Ritim bozukluğu olup olmadığını tansiyon alati ile öğrenemezsiniz ilk önce kardiyoloji ye gitmelisiniz eko cektirmelisiniz sonra efor testine girmeniz gerekyor en son da holter takilir eğer dr gerek duyarsa 24 saat veye 48 saatlik efor ve eko sonucunuza gore bende de var tasikardi şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım

Nefes darligi yaşarken şikayetleriniz neler acaba

Nefes darligi yaşarken şikayetleriniz neler acaba
Bas donmesi, mide bulantisi, kizima hamileyken baslayan bi turlu bitmeyen geceleri tuvalet ihtiyaci urolojiye gittim idrar testi yapti temiz cikti, kadindoguma gittim o da normal dedi sonucu bulamadilar bununla bir alakasi olabilir mi annemi agir kalp yetmezligi-kanserden kaybettim kronik olmasi tedirgin ediyor

Hemen kötü düşünmeyin lütfen psikolojikte olabilir kardiyolojiye görünün Bi de bakalım o ne diyecek

Eko raporu varsa bir şansımı denerim. Uzmanlık gerektiren bir alan olduğu için yetersiz kalabilirim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…