Kalp rahatsizligim.....

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
48
arkadaslar ben uzun zamandir burada üyeyim , bir kac defa herhalde rahatsizligimdan anlatmistim... simdi yine anlatmayi düsündüm ve simdiki halimi size aktarmak istedim...

yine ayni eskiden oldugun Kalbim arada sirada carpiyordu (kalp atisi birden 150 ile 180 arasi)
iki sene bir kalp uzmanina gittim o bana spor yapmami önerdi ve fazla stres yapmamami..

neyse bende baska bir uzmandan ayni aciklamayi almak icin doktor degistirip baska bir doktora gittim ... oda bana bir alet verdi ve kalbim hizli carptiginda onu kaydetmemi söyledi bende bunu uyguladim ve bugün doktorda randevum vardi oraya gittim.

bana kendisinin süphelendigi hastaligi 100% oldugunu acikladi buda öyle birseymiski hani iki ciplak eletirik kablosunu birbirine degdirirsen kivilcim cikarya benimde kalbimde öyle birsey meyadana geliyormus.
bunun tedavisi ise kücük bir ameliyat dedi bu da disardan bir laser ameliyati ile gerceklestiriliyormmus.
Viyanada bir hastahaneye sevketti , önümüzdeki hafta icin ilk randevumu aldim oradan gidip bir ilk konusma ve danisma icin.

bakalim orada bana neler söylerler, tam olarak hemen bu ameliyati yaptirsammi bilmiyorum yada baska bir doktora dahami gitsem kararsizim:sm_confused:

benim durumumda olan varmi yada oluda iyilesen varmi ? buradan paylasirsaniz sevinirima.s.

Eminecim çok geçmiş olsun bitanem...
ara sıra ben de yaşıyorum,taşikardi sanırım...
sanki içimde,çamaşır makinesinin kazanı var ve beni sallıyor gibi
oluyorum...kalp atışını o anda hiç ölçmedim ama çok şiddetleniyor...
kesinlikle sıkıntı,üzüntü tetikliyor...
çok doktor değiştirme bence,insanın kafasını iyice karıştırıyor..
randevu aldığın doktor bakalım ne diyecek,ona göre karar verisiniz hep birlikte...
inşallah en kısa zmanda güzel haberler bekliyorum canım...
Allahım bütün hastalara şifa versin...
sevgiler...

Eminecim çok geçmiş olsun bitanem...
ara sıra ben de yaşıyorum,taşikardi sanırım...
sanki içimde,çamaşır makinesinin kazanı var ve beni sallıyor gibi
oluyorum...kalp atışını o anda hiç ölçmedim ama çok şiddetleniyor...
kesinlikle sıkıntı,üzüntü tetikliyor...
çok doktor değiştirme bence,insanın kafasını iyice karıştırıyor..
randevu aldığın doktor bakalım ne diyecek,ona göre karar verisiniz hep birlikte...
inşallah en kısa zmanda güzel haberler bekliyorum canım...
Allahım bütün hastalara şifa versin...
sevgiler...

sagol canim benim , sanada gecmis olsun canim , sende dikkat et kendine
bendede senin dedigin gibi gercekten öyle salliyor kalp....
evet bu doktorlar kafami karistirdi bakalim haftaya gittigim hastahanede uzman doktor ne söyliyecek ve ben ameliyatin nasil oldugunu sormak istiyorum egerki gercekten ameliyat yapilacaksa kendimi hazirlamam gerekir yoksa ben stresden üzüntüden tamamen kalpten giderim ama sali gününe kadar zamanim var ozaman belli olur ..
ben buraya yazarim ne olacagini...
Amin....
ŞenizŞenizŞeniz

evet sali günü hastahaneye gittim , tansiyon ve kalbin atisini ölctüler, bas hekim geldi onunla görüstüm .. bana bu kalp carpintisinin bir kalp hastaligi olmadigini , bunun bir kalpteki kas damarlarindan birinin sadece acik ( onun gibi birsey yani ) olmadigini ve bunu gitmesini istiyorsam kücük bir tedavi ile giderebilecegimi söyledi... bu tedavi hastahanede yapiliyor taaa kasikta üc tane igne ile yer aciliyormus buradan biri kamerali biri eletirikli öteki ne oldugunu anlamadi dogrusu ince kablolar vucuduma veriliyormus bunlar kalbe kadar itiliyor ve orada calismayan yani acik olmayan kasi eletrik ile calisir hale getiriyorlarmis bu nu yaparken narkoz yapmiyorlarmis....
benim düsünmem gerektigini söyledim.... hemen karar vermedim.... baska bir doktorda bana spor yapmami önermisti , onun söyledigi gibi spor yapcam egerki gecmezse ozaman mecburi o küsüc ameliyati yaptirmam gerekiyor....
bakalim yaz tatilinden sonra belki buna katlanirim.....
görüsürüz arkadaslar , kalbi ile sorunu olanlar bunu lütfen hafife almayin cok büyük tehlikesi olabilir , Allah her hastaya sifasi versin insaallah........

X