Kalp parlaklığı ve Fl geriden gelmesi

btlakyz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
1
0
28
Merhaba kızlar 29 haftalık hamileyim 20.haftada ayrıntılı ultrasonda kalpte parlaklık görüldü onun dışında ense kalınlığı normal burun kemiği vs göründü,özel gittiğim doktorum bunun çok normal olduğunu bir risk oluşturmadığını söyledi bu hafta gittiğimde ise Fl (bacak boyu) bir hafta geriden geldiğimi öğrendim doktorum yine hiçbir sorun olmadığını takip edeceğimizi bebeğin minyon olacağını söyledi ki bende minyonum eşim orta boylu ama aileside öyle ancak ben araştırdığımda down sendromundan cüceliğe kadar varan şeyler okudum benimle aynı durumu yaşayan sağlıklı doğum yapan var mı aramızda yaşım 26 down sendromu için riskli grupta değilim ama ağlamaktan helak oldum lütfen aynı durumları yaşayan varsa bana umut olsun.sevgiler

Hiç korkma bak benim kızımda aynısı dediler bacak boyu kısa dediler hata normal muane sadece gittim.bana hii bı bacağı kısa demediler mi dedi ben yoo dedim yeni çıktım ayrıntılı ultrason da öyle dedi bak dedi işte ne yapmayı düşünüyorsunuz dedi ne yapacam dedim kızdım çıktım hiç kimse demedim eşime dedim kızım doğdu çok şükür ki sıkıntı yok du direk bacaklari aynı diyemi baktım. Çok şükür aynı öyle gözükme olur inşallah hiç bir şey de yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…