• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalp krizi geçirme korkusu

zeynepsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
90
1
36
Tokat
merhaba meltem hanım,benim romatizmal mitral darlığı var kapağım mitral balon yöntemiyle genişletildi.size sormak istediğim şu bende bazen kalp çarpıntısı oluyor bu esnada mide yanması,iç sıkıntısı,üşüme , titreme,kalp krizi geçirme ve şiddetli ölüm korkusu oluyor.bu şikayetlerim mitral darlık hastalığımı öğrendikten sonra olmaya başladı.ondan önce kapağım dar olduğu halde böyle şikayetler yaşamıyordum.yorumunuzu ve tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. Geçirmiş olduğunuz sıkıntılar nedeniyle bu durumu yaşıyor olma ihtimaliniz çok yüksek. Ama önce lütfen kardiologunuz ile görüşün. Şikayetlerinizi ona anlatın. Eğer o bu sıkıntılarınızın mitral darlık ile ilgili olmadığına kanaat getirirse, yine kardiologunuzun bilgisi ve yönlendirmesi ile bir psikiyatra başvurarak gerekli ilaç tedavinizi başlatın. İlaç tedavinizle eşzamanlı olarak bir psikologa da başvurarak bu konuda destek alın.
Kendinize iyi bakın, iyiliklerle,

Back