kalp kırmadan nasıl söyleyim

Zaten herşeyi kv yapıyo.diyo yabancı diyilki kardeşiiniz alsanız ne olcak
Senin kardesin falan degil, gorumcen..ayrica kocanin kardesi madem, kocan kardesiyle gitsin..nedir yani yaaa g..t lalesi gibi her yerde kuyruk olmak zorunda mi..senin kardesin falan yok mu..senin de kardesin gelsin cumbur cemaat gidin balayina madem !! Boyle gorgusuz ailelerle yuva kuruyoruz sonuc bu !!

Kızlar her kese yorum yaptığı için çok teşekkür ederim. Her yorumdan kendime bişeyler aldım,çoooook güldüyüm mesjlarda oldu:)
Her kes görümcemin ruh sağlığinı soruyo. Elinde raporu yok ama bence kıskanclık krizinden yakında rapor verecekler :)

Görümcemin macaraları bitmiyo , konuşsam şok olursunuz, benim kiyafetimin aynisını diktirmeler falan, :))))
Bazen eşime diyorumki hiç cocuğum bana bu kadar düşkün değil :)
Bekar olan varsa sakın evlenirken kv oturmasın,nişanlıyken ne kadar ciciş olsalarda kavğa oluyor evlenince,.Allahdan eşim benden çok istiyo ayrı eve çıkmayı.insAllah yakın zamanda çıkarız.. görumcemdende kv dende kurtulurum:)

inşalla allah kurtarsın su mubarek gunlerde
balayı işi ne oldu ?
umarım hallettınız ?

valla o gelicekse gitmeyin daha iyi.
sen bir şey deme,karışma.sonra kötü sen olursun. eşin ya da büyüklerinizden biri desin.

Ayip be.
Ama burda is kocana duser.
Saka yoluyla felan demesin.
Hazirlanip giderken gorumcene: sen nere gidiyosun ayiptir sormasi?? Desin bi kaslarini catip.
Tamamdir bu is.
Ben abimin gozunden anlarim yanlis bisey yaptigimi.
Cam gibi parlayan o ela gozlerini yikar bakar bana.
Oturdugum yerde kalirim.
Kalibi olucak erkegin.
Hersey erkekte bitiyor.

Yengem bana gelme dese kuserim kirilirim kin tutarim.
Abimde olmaz bu.
Abisi konusmali.

Eşime söyledim desinki zaten her yere bizle gidiyorsu.buraya gitmesen iyi olur.

Konuştu nihayet, kızı yalnız çağırdı yanımiza dedi bak aklı başında kızsin bizle tatile gitmek yakışmaz sana adi parka giderken biz el ele tutuyoz diye ağlıyorsun o tatilde temelli sıkılırsın bizde rahat olmuycaz sende, kızda diyorki hayır benim canım sıkılcak sizsiz, bende dayanamadım konuştum dedim 22senedir ben yoktum canın sıkılmıyorduda beni görüncemi canın sıkıldı.yoksa abin seni kendisiylemi götürüyordu arkadaşlarınin yanına. Hem biz evlenmeden önce abin 5sene yurt dışında çalışiyordu,o zaman nasıl sıkılmıyordunsa şimdide idare et.. eşimde dediki sıkılıyorsan seni antalyaya teyzem gile göturürüz. Neise qaliba başardık :) rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…