kalp kırmadan nasıl söyleyim

ya gidiceksiniz herşeyi göze alarak ya da erteliyceksiniz.kaynana sokuyorsa aranıza zor atlatamazsınız.

Eşim söylüyor, ama ne fayda.parka falan giderken eşim hep söylüyor bırakda yalnız kalalım.sonrada ağlamaya başlıyor,acıyoz mecbur götürüyoruz, kayınvalidemde diyorki artık evlisiniz baş başa kalmanın zamanı geçti,eşimde hep sinir oluyor onlara

23 yaşındaki kız sizle gelemiyor diye ciddi ciddi oturup ağlıyor mu :KK57: Başta görümcenin yaşını vermeden şu olayları anlatsan herhalde maksimum 15 falan derdim. Herhalde kendisinin zeka yaşı biraz geride kalmış.

Tavrınızı koymanız lazım gerekirse kalbi kırılırsa kırılsın, iki gün küser sonra barışır. Ne demek sizin baş başa kalmanıza gerek yok artık. Yahu insan kocasıyla baş başa gezip tozup, iki romantizm yaşamayacaksa kimle yapacak bunları. Oldu olacak yatak odanızda da görümceniz gelip aranızda yatsın. Arkadaşım senin bu aileyle işin zor ne diyim.

eşinizin söylemesi lazım...bu bizim ilk tatilimiz başbaşa gidelim sonra bakarız falan desin..nasıl 23 yaş bu ya yok elele tutuştular falan ne demek canım...eşinin müdahale etmesi lazım..

balayına gitmemişsiniz yani bir nevi bu tatil balayı olacak size.görümcenizin yaşı 23 ama beyin yaşı 5 galiba.balayına eşler gider.oldu olası bütün aile gidin.bence sizinle gelmesine izin verme.sende evlen kocan götürsün de:KK45::KK70::KK70:

Merhaba kızlar ben geçen sene evlendim bal ayına gidemedik eşim bu sene bayramdan sonra tatil yapalım diyor. Bende kayinvalidemle oturuyorum bir görümcemde var. Görümcemde tutturubki bende sizle gitcem :KK43: 23 yaşı var ama çocuk gibi. Zaten şimdiye kadar nereye gitsek peşimizde ,hastane ,park her yer adi bakkalada bizle geliyor. Bide geliyorda sonra geldikden somra annesine şikayet ediyorki onlar el ele tuttu ben kaldım, onlar konuşuyor gülüyor ben bakıyorum falan. Nereye gitsek burnumuzdan geliyor.Neise uzun lafın kısasi 100% biliyorumki şimdi tatile gitse bizle yine burnumuzdan gelecek.çekilecek kenara onla uğraşmak zorunda kalacağız. Kendisi iyi bir kız kalbini kırmak istemiyorum nasıl söyleyimki gelmesin bizle
Eşin bu durumdan sen kadar rahatsız olmuyor mu? Karısıyla başbaşa kalmak istemiyor mu? Biz tatilden ziyade balayına gideceğiz deyin. Ortanızda yatamayacağını idrak eder herhalde. Yaş 23. Onun yaşında çoluk çocuğu olan var. Ya da kayınvalidenize o küçük anlamıyor ama balayına gideceğiz o anlatsın kızına. 23 yaşında bir kız böyle olmamalı, annesi eğitememiş.

yapacak bir şey yok anlamalıydı,balayı yani ne işi var sizinle
söyleyin direkt seninle başka zaman gideriz deyin

Niye siz kötü oluyorsunuz. Bırakın eşiniz söylesin küçük kıskanca
Merhaba kızlar ben geçen sene evlendim bal ayına gidemedik eşim bu sene bayramdan sonra tatil yapalım diyor. Bende kayinvalidemle oturuyorum bir görümcemde var. Görümcemde tutturubki bende sizle gitcem :KK43: 23 yaşı var ama çocuk gibi. Zaten şimdiye kadar nereye gitsek peşimizde ,hastane ,park her yer adi bakkalada bizle geliyor. Bide geliyorda sonra geldikden somra annesine şikayet ediyorki onlar el ele tuttu ben kaldım, onlar konuşuyor gülüyor ben bakıyorum falan. Nereye gitsek burnumuzdan geliyor.Neise uzun lafın kısasi 100% biliyorumki şimdi tatile gitse bizle yine burnumuzdan gelecek.çekilecek kenara onla uğraşmak zorunda kalacağız. Kendisi iyi bir kız kalbini kırmak istemiyorum nasıl söyleyimki gelmesin bizle
CANIM zaten yıl boyuna beraber aynı evdesiniz bari tatil e yanlız gidin kendine bu eziyeti etme yarın evlenir kocasıyla gider biz balayı yapamadik yalnız kalmak istiyoruz deyin bence çok ta iyi değil iyi olsa yengem gitsin yazık der yarın kendi evlense acaba görümcem le gideRMI birde ben ole kaldım ne demek tabikide elele olacaksınız kendisi kardeşi sen eşisin tabiki gülüp eğlence ayıp bişi degilki yaptıkların kıskanç şey. ...

siz niye söylüyosunuz eşinize söyleyin o der.ha o da gelmesini istemez zaten bence

Arsızlığa vurmuşlar kv ıle görümceniz ne istediğindiniz onlar icin hicte önemi yok anlaşılan .Madem anlamak istemiyorlar cok acık ve net konuşma yapsın eşiniz .Sabaha kadar aglayıp zırlasada ben eşimle baş başa kafamıza göre gezmek istıyoruz desın eşiniz kv kendi kafasını dinlemek istiyor arsız kızını sizle gitsede oda rahat etse yada siz ne yaptıysanız konuştuysanız gelince hemen yetistırsın dıyemı yolluyor, aklıma öylede gelıyor 24saat zaten onlarla aynı evdesiniz bıraksınlarda onlarsız bır tatil yapın .Kayınvalidenizin bu evden taşınırsanız hakkımı helal etmem lafı gerçekten cok sacma olmuş hak şöyleki hakkı var evlat anaya asi olur kırar geçirir döver söver hakkını helal etmez tmam lakin ,sizde öyle bı durum yok cok şukur. Kv egosu var onu kullanıyor bu cok cirkin sizin hayatınıza karıştırmak icin yanında sizi istemis olması cok sinir bozucu. Eşinizle kendinize ait bir yuva kurmak her genç insanin hayalidir kimsenin karişmayacağı bir evlilik . Eşinizle tatilde sakin şekilde konuşun ve beraber cözüm bulun gelincede kararlı vede net şekilde kv ile eşiniz konuşma yapsın ev ev üstüne olmaz dıye 1000 yıl önce atalarımız söylemiş boşunamı söylenmiş kendi evinizde huzurlu mutlu yaşayın .

ayyy bi zahmet kırılıversin kalbi ne bu böyleya koca kazık her yerde peşinizde.tamamaen eşinizde suç siz muhattap dahil olmayın eşiniz gelicek k.valdeniz ve görümceniz hakkından he gelemiyor mu kalpta kırarım o kızıda takmam peşime az sesinizi çıkarın yahu o peşinize takılmaya utanmıyor siz hala kalp kırmamanın peşindesiniz.

Eşiniz annesini çekecek bir kenara karımla tatilde aynı yatağa girerken kardeşim başımızı mı bekleyecek dicek. Siz hiç karışmayacaksınız. Ancak böyle kırmadan bi çözüm bulunur herhalde. Yada eşiniz bu konuşmayı babasıyla yapacak babası da uygun bir dille kızını sizinle göndermeyecek. Yada mümkünse iki ayrı oda tutulacak iki kişilik odaya ek yatak koydurmayacaksınız. İkinci odanın masrafını da ( ki tek kişi olunca çok daha pahalı olur) kayınvalideniz karşılayacak o zaman karşı çıkar belki. Ama ikinci seçenek tehlikeli bide kayınvalideniz sizle gelmeye kalkmasın aman Allah korusun

eşiniz çeksin resti biz birlikte gidiyoruz,gelmeyecek bu konu kapandı desin..
23 yaşındaki kız parka gelmiyorum diye ağlıyor sizde çocuk gibi avutuyorsanız sizde de var kabahat.
niye takıyorsunuz bu kadar bu kızı..

kendinizi atmayın ortaya derim, eşinize tatlı dille anlatın gelince sıkılıyor hem biz baş başa kalalım diye, ya kendisi yada annesi anlatsın 23 yaşında sonuçta çocuk mu bu? siz yeni evlisiniz sonuçta olmaz ama bukadar da yapışkanlık

X