kalp kırmadan nasıl söyleyim

Kayınvalidem hasta eşim yalnız koymak istemiyor. Eşi olduğu halde. Zaten ne zaman ayrılmaya kalksak hakkını halal etmiycem diyo hamfendi

Kayınvalidemi çok düşünceli bir insan buldum.

Görümcemler tatile gidecekti; diğer görümcem de onlarla gidecekti.

Kayınvalidem göndermedi. Kızını aldı başka yere kendi götürdü tatile; onlarla gidilmez dedi.

Bu arada biz gittik o görümcemlerle tatile ama bize bir şey demedi; ya da arkamızdan demiştir belki.

Ama biz çifttik iki çift gitmiştik; görümce tekti göndermedi.

Belki kv de göndermez ya da sizinle ben de geleyim der.

eşiniz halletsin; zira tatilde de kız yalnız odada kalamaz deyip size 3 kişilik odada kalmak gibi bir teklif ile gelebilirler. Bir konu vardı burda benzer nitelikte...

düz ol ya,imadan laftan anlamaz,kv dese aaa anen ama yengem birşey demıyorki der,eşin dese yengemm kızmıyır ki der,ama sen yabancı sayılırsın,o yüzden sen deki çeksin kendını.böle bak olaya

Ay inanmiyorum bilirim bende de var,bi tane gorumce. Canim bence esin konussun annesiyle direk. Yada annesi ise el atamazsa kayinpederinle konussun esin evin babasinin sozunu dinlerler heralde. Esinle konus o halletsin

Acımayın götürmeyin; sen de evlen kocanla gez deyin; çocuk değil kocaman kadın yani

Ben 5 yaşındaki çocuk bile ağlayınca dediğini yapmıyorum; ağladığı için bir şey yapılırsa hep ağlar. Sizinki bu eğitimin yaşını geçmiş ama ağlarsa ağlasın yani; siz karı koca bir yere giderken yanınızda koca kadını neden götüresiniz.

Yok artik!
Balayina gidemedigimizden bu tatilimizi balayi tadinda gecirecegiz ve basbasa gitmek istoyoruz diyecek esiniz.Baska yolu yok.

Eşiniz konuşacak kızkardeşiyle ve annesiyle. Evlendiniz artık, bunu kabullenmeleri gerekir. Aynı evde oturuyorsanız, başbaşa bir tatili çoktan hak etmişsiniz.eşiniz ben istemiyorum diyebilmeli. Şakayla karışık söylenmez, çünkü işlerine gelmezse hiç tınlamazlar.

Bu benim de aklıma geldi, 3 kişilik oda. Görümce bu sefer sizle kalcam ben ayrı odada kalmam diye ağlacak. Ee bunun neresi balayı? Yeni evli insanlar ilişkiye girmeyecek mi, ya da en basitinden hiç öpüşüp koklaşmayacaklar mı?
Bu arada kvnizi takdir ettim

Babaları da varmış; başta hatayı yapmışsınız birlikte oturmakla. Şimdi ayrılmak zor ama cici gelin değil cadı gelin olun.

Görümceyi de karı koca gittiğiniz hiçbir yere götürmeyin; herkes yerini öğrensin.

esıne dekı bak daha once bole boyle olmustu ben senınle romantık anlar yasamak ıstıyorum bu ıkımızın ozel anı
kardesıne ve annene soyle balayına bırının eslık ettıgı nerde gorulmus sen annemı yalnız bırakma desın bunu demesını ıste
sen hıc karısma
eger senın fıkrını sorarsa yengem rahatsız olmazkı benden derse
canım kusura bakma bu ozel bı an
evlendıgınde anlarsın herseyın bı zamanı yerı var de

görümce normal mi peki? yani 23 yaşındaki kız götürmüyorlar diye oturup ağlamaz da..
ayrıca kim kırılırsa kırılsın nedne ilgileniyorsunuz? o kendi hadsizliği insanların..kv bişey derse desin.
kimse sizi düşünmüyor da siz neden herkesi düşünüyorsunuz hiç anlamam..bazen bencil olmak gereki ,o zamn da onlar düşünür gelini nasıl memnun ederiz diye..

O degilde bana kaynanada evde yalniz kalmak istiyormus gibi geldi töbe töbeee.. Kaynananin cikip demesi lazim kizim sen otur evde tatillerinde birde seninle ilgilenemezler sıkılırsın diye
Ahahahahahha kahkaha attım madem öyle kv kp balayına gitsinler ama kızlarını da götürsünler

Başka şehre Taşınmak istiyorduk bizden önce plan kurdu iyi olur bende çalısırım orda.laf bulamıyom VAllah söylemeye
İyi de ağlarsa ağlasın onu çekmek zorunda değilsiniz.Mesela ben olsam eşinin yerinde böyle bir söze karşılık, otur oturduğun yerde her şeye karışma eşimle kendi planlarımız var derim. İsterse ağlamaktan çatlasın ya hu. Eşin kestirip atacak gelmiyorsun diye. Bu kadar basit.

nasıl yani evlisiniz baş başa kalmanın zamanı geçti. kv söylesin diyecektima ma anlaşılan ondan umut yok :/ eşin söylediği zamanda olmuyor madem sen söyleyeceksin malesef canım. ve ağlasada acıyıp almayın yanınıza bence oda zamanla alışır heryere sizile gelemeyeceğine . inşaAllah

bu arada başbaşa kalmak için evlenmiyor mu insanlar zaten
evlenmeden önce olmaz günah,evlenince zamanı geçti derken ,ne zaman sebişecek bu insanlar

Kalp kırmadan söylemek mümkün değil artık gibi görünüyor.
İstediklerini ağlayarak yaptırmaya çalışan bir görümce, bunlara hooppp dur bakalım demeyen bir eş ve kayınvalide.

Kalbini kırma pahasına söyleyeceksin. Direkt söyleyeceksin, lafı dolandırmadan, ima edip o anlar diye düşünmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…