Başka şehre Taşınmak istiyorduk bizden önce plan kurdu iyi olur bende çalısırım orda.laf bulamıyom VAllah söylemeyecanım siz evi ayırın bence EVLENDİKTEN SONRA BAŞBAŞA KALINMAZ DA NE DEMEK
Ben 26 yaşındayımaa işin çok zor arkadasım siz kaç yaşındasınız ?
yuh artık ben olsam kavga cıkarırdımBaşka şehre Taşınmak istiyorduk bizden önce plan kurdu iyi olur bende çalısırım orda.laf bulamıyom VAllah söylemeye
Eşim söylüyor, ama ne fayda.parka falan giderken eşim hep söylüyor bırakda yalnız kalalım.sonrada ağlamaya başlıyor,acıyoz mecbur götürüyoruz, kayınvalidemde diyorki artık evlisiniz baş başa kalmanın zamanı geçti,eşimde hep sinir oluyor onlara
Bu benim de aklıma geldi, 3 kişilik oda. Görümce bu sefer sizle kalcam ben ayrı odada kalmam diye ağlacak. Ee bunun neresi balayı? Yeni evli insanlar ilişkiye girmeyecek mi, ya da en basitinden hiç öpüşüp koklaşmayacaklar mı?Kayınvalidemi çok düşünceli bir insan buldum.
Görümcemler tatile gidecekti; diğer görümcem de onlarla gidecekti.
Kayınvalidem göndermedi. Kızını aldı başka yere kendi götürdü tatile; onlarla gidilmez dedi.
Bu arada biz gittik o görümcemlerle tatile ama bize bir şey demedi; ya da arkamızdan demiştir belki.
Ama biz çifttik iki çift gitmiştik; görümce tekti göndermedi.
Belki kv de göndermez ya da sizinle ben de geleyim der.
eşiniz halletsin; zira tatilde de kız yalnız odada kalamaz deyip size 3 kişilik odada kalmak gibi bir teklif ile gelebilirler. Bir konu vardı burda benzer nitelikte...
Ahahahahahha kahkaha attımO degilde bana kaynanada evde yalniz kalmak istiyormus gibi gelditöbe töbeee.. Kaynananin cikip demesi lazim kizim sen otur evde tatillerinde birde seninle ilgilenemezler sıkılırsın diye
İyi de ağlarsa ağlasın onu çekmek zorunda değilsiniz.Mesela ben olsam eşinin yerinde böyle bir söze karşılık, otur oturduğun yerde her şeye karışma eşimle kendi planlarımız var derim. İsterse ağlamaktan çatlasın ya hu. Eşin kestirip atacak gelmiyorsun diye. Bu kadar basit.Başka şehre Taşınmak istiyorduk bizden önce plan kurdu iyi olur bende çalısırım orda.laf bulamıyom VAllah söylemeye
nasıl yani evlisiniz baş başa kalmanın zamanı geçti. kv söylesin diyecektima ma anlaşılan ondan umut yok :/ eşin söylediği zamanda olmuyor madem sen söyleyeceksin malesef canım. ve ağlasada acıyıp almayın yanınıza bence oda zamanla alışır heryere sizile gelemeyeceğine . inşaAllahEşim söylüyor, ama ne fayda.parka falan giderken eşim hep söylüyor bırakda yalnız kalalım.sonrada ağlamaya başlıyor,acıyoz mecbur götürüyoruz, kayınvalidemde diyorki artık evlisiniz baş başa kalmanın zamanı geçti,eşimde hep sinir oluyor onlara