kalp kapak ameliyatı olacağıö lütfen bilgi paylaşımı.....

feyzax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
511
1.057
113
İstanbul
arkadaşlar yaşım 23 7 aylık bir bebeğim var ve acilen kalp kapak ameliyatı olmam gerekiyor doktorum kapakları onaracak bir doktor seçmemi üstüne basa basa söyledi hangi hastane hangi dr inan hiç bir fikrim yok bu ameliyatı yakını veya kendi geçirenler bana yardımcı olursa çok sevinirim

Bizim kuzen ankarada bi hastanede yaoturdi. Basariyla gerçekleşti ameliyat yalniz şöyle bi silinti var; teşhisi koyan Dr yanlis yapmis. Kapakcigin değişmesine gerek yokmuş.
Ameliyat sonraki dikisler problem olur ama bu ameliyat eskisi kadar riskli değil. Dr ki iyi sec keşke Dr nin adini bilseydim. En adindan ona gitmezdin

Sagol tatlim ama ist.dayim zaten buradan bi hastane ariyorum
Kardesim acil sifavdilerim.bendede ritim bozuklugu ve kapak yetmezligi var.benim tavsiyem kosuyolu kalp hastanesinde muayene olup ameliyati orda yaptirmaniz.dr adi ne yazikki veremiycem bir fikrim yok kim daha iyidir bu ameliyatta ama hastane arastirma hastanesi ve bence en iyi hastane.

Ama ordan randevu almak sıkıntı li diye duymuştum ben fatih üni. Mustafa güden e gittim kapak tamirinde türkiye de bayağı ünlü oda ameliyat için erken dedi ilgisinden memnun kaldım tavsiye ederim

Ama ordan randevu almak sıkıntı li diye duymuştum ben fatih üni. Mustafa güden e gittim kapak tamirinde türkiye de bayağı ünlü oda ameliyat için erken dedi ilgisinden memnun kaldım tavsiye ederim
Allah hepimize once saglik versin bende 6ayda bir kontrole gidiyorum.cok gecmis olsun.

merhaba, arkadaşlar romatizmal aort ve mitral kapak darlığı olanlar var mı? süreç nasıl ilerliyor çok korkuyorum neyle karşılaşacağımı bilmiyorum, doktor bana sakın grip olma, boğaz enfeksiyonu olma atesin çıkarsa hemen gel dedi. sadece her ay penisilin iğne verdi kan sulandırıcı vermedi.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşlar konuyu görünce yazmak istedim belki bir faydam dokunur birisi okur diye. Hikayem şöyle;
2014 yılında aşırı halsizlik ve ateşle özel de acile gittim testler tahliller falan kansızlık çıktı tedavi görmem gerekiyormuş yatış verdiler kabul etmedim. Ertesi gün bezmialem vakıf üniversitesi hastanesine randevu alarak gittim dahiliye bölümü beni yine bir sürü tetkik ardından zatürre teshisiyle hastaneye yatırdı ben git gide iyice kötü hissediyorum tabi aşırı bi öksürükte eklendi. Neyse göğüs hastalıkları bölümüne yatış yapıldı tedavi başladı. Yine bir sürü testler tetkikler yapılıyor araştırılıyor derken gece fenalaşıyorum ve kardiyovaskuler yoğun bakıma alınıyorum tabi benim bilinç kapalı gözümü açtım maske takılmış ve ben nefesimi zar zor alıyorum. Yoğun bakım doktoru sabahı bekleyip hocalarla karar verelim dedi eko çekildi ve hayatımdaki şoku yaşadım kalp kapakcik ameliyatı olmam gerekiyor hemde acil bir şekilde hemen dendi. Ama nasıl olurdu ben daha 24 yaşındaydim üstelik 1hafta olmuştu nişanlanalı. Doktorum da hayretler içinde hiç fark etmediniz mi dedi belirti yokmuydu yada ailede kalp rahatsızlığı olan biri falan ??? Evet belirtiler son 1hafta içinde varmıs ama kimsenin aklına kalp olabileceği ihtimali bile gelmedi. Doktorlar da anlamadı. Mitral kapağım kopmuş triskuspit kapakta daralma var ve acil ameliyat..

Ameliyatım çok başarılı geçmiş ben 1 hafta yoğun bakımda kaldım çok şanslıyım Allahın sevdiği kuluyum ki benim karşıma Prof.Dr.Rahmi Zeybek gibi işinin ehli babacan iyi yürekli doktorumu çıkardı. Kendisi kalp kapakcik onarımım yaptı ve beni ömür boyu ilaç kullanmak zorunda bırakmadı. Her gittigim kardiyoloji doktoru eko yaparken ameliyatım için çok başarılı geçmiş nerede oldunuz diye soruyor. Herkese tavsiye ederim ben şuan çok iyiyim elhamdülillah. Ameliyat sonrası hiç bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…