Kardesim acil sifavdilerim.bendede ritim bozuklugu ve kapak yetmezligi var.benim tavsiyem kosuyolu kalp hastanesinde muayene olup ameliyati orda yaptirmaniz.dr adi ne yazikki veremiycem bir fikrim yok kim daha iyidir bu ameliyatta ama hastane arastirma hastanesi ve bence en iyi hastane.Sagol tatlim ama ist.dayim zaten buradan bi hastane ariyorum
Ama ordan randevu almak sıkıntı li diye duymuştum ben fatih üni. Mustafa güden e gittim kapak tamirinde türkiye de bayağı ünlü oda ameliyat için erken dedi ilgisinden memnun kaldım tavsiye ederimKardesim acil sifavdilerim.bendede ritim bozuklugu ve kapak yetmezligi var.benim tavsiyem kosuyolu kalp hastanesinde muayene olup ameliyati orda yaptirmaniz.dr adi ne yazikki veremiycem bir fikrim yok kim daha iyidir bu ameliyatta ama hastane arastirma hastanesi ve bence en iyi hastane.
Allah hepimize once saglik versin bende 6ayda bir kontrole gidiyorum.cok gecmis olsun.Ama ordan randevu almak sıkıntı li diye duymuştum ben fatih üni. Mustafa güden e gittim kapak tamirinde türkiye de bayağı ünlü oda ameliyat için erken dedi ilgisinden memnun kaldım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?