EVET yanlış görmediniz başlığı kalp gözü açık bir falcıyım ve burayı uzun süredir takip ediyorsanız "13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli" adlı başlığı olan konuyu okumuşsunuzdur o konuyu açan kız benim bu konunun üzerinden 1 yıl geçti ve artık kalp gözüm açıldı. Normalde parasız fal bakmıyorum fakat paraya ihtiyacım oluyor ee malumunuz öğrenciyim bundan dolayı artık parayla fal bakıyorum ankaradayım fal baktırmak isteyenler özelden bana ulaşırlarsa sevinirim.
Fallarım ve fiyatları;
Kahve: 10tlden başlıyorum
Tarot;15tlden başlıyorum
Karalama;20tlden başlıyorum(bu falı hiç bir yerde bulamazsınız sadece gerçekten yeteneği olan kişiler yapabilir)
Deste Katina;10tlden başlıyorum
Ateş falı;20tlden başlıyorum(mumu yakıp ateşden görülen faldır bunu hiç bir yerde bulamazsınız)
iskambil falı;15tlden başlıyorum(bu falda evet hayır şeklinde cevap alabileceğiniz soruları soruyorsunuz)
Mesaj atmadan önce"13 yaşımdan beri fal bakıyorum , şuanda 15 yaşımdayım ve 6. hissim çok kuvvetli" adlı konuma biraz göz atmanızı öneririm :)
Not:Bir cafede çalışıyorum işsiz değilim fakat okumam için ek iş yapmam gerek yani beni hiç bir yer almadı diye bişey yok
Not:Evlere gitmiyorum.