- 12 Nisan 2018
- 49
- 21
- 3
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi uyumamış olabilirsinmrb arkadaşlar dün biraz ada çayını fazla içmişim o yuzden kalbımde azda olsa bı carpıntı hıssedıyorum dun geceden beri boyle bır ay once ekg fln cektırdıgımde normal cıkmıstı kalp carpıntısının boyle uzun suremesı normal mı sızdede olmusmuydu nekadr surmustu
3 gundur sureklı kofte patates yıyoruz evde ondan olabılırmı sende olmusmuydu canmİyi uyumamış olabilirsin
Onun da etkisi çok fena oluyor
İyi beslenmemiş de olabilirsin dün
Tansiyonun düşüncede çok çarpıntı oluyor
Ben de taşikardi var3 gundur sureklı kofte patates yıyoruz evde ondan olabılırmı sende olmusmuydu canm
aynen oyle yapıcam canım saol :)Ben de taşikardi var
Ben çok kahve içersem
Uykusuz olursam
Paniklersem
Yemek yemezsem
Önce ellerim terler sonra çarpıntım başlar
Geçmediyse bir aile hekimine git için rahat olsun
oruçsunuz heralde3 gundur sureklı kofte patates yıyoruz evde ondan olabılırmı sende olmusmuydu canm
oruvlu deılız canımoruçsunuz heralde
bir ibadeti yerine getirirken insan sağlığını bu denli bozar mı
yani bilmiyorum anlamıyorum tüm algılarım kapanıyor bunları görünce
oruçsunuz heralde
Oruç zaten sağlıklı müslümanlara farzdır. Alanında Nobel ödülü almış japon bir bilimadamının yaptığı araştırmalarda, vücudun 1 aylık bi detoksa ihtiyaç duyduğunu ve bu sürede yeme içme, buna suda dahil olmak üzere herşeyi minimuma indirildiğinde kişinin daha sağlıklı biri olacağını bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Tabi akşama kadar aç kalıp, iftarda ne bulursa tıkıştıranlar için değil bu araştırma. Zaten ibadetin maksadıda o değiloruçsunuz heralde
öyle aslında amma velakin bu konuda çok doluyumBunun oruçla değil, dengeli ve sağlıklı beslenmeyi bilmemekle yada dikkat etmemekle alakası var aslında.
Neden 3 gün köfte patates? ısıta ısıta yendiyse kıyma sıkıntıya sokar. Patates zaten nişasta tekrar tekrar ısınmaz.
Çarpıntı ile alakası olur mu? Bilmiyorum.
aynen ondan olabılır sımdı bakıcam tansıyonuma saol canımAda çayı tansiyon düşüklügü yapar, tansiyonu düşük olanın çarpıntısı olur. Tansiyonunu ölçün eger düşükse tuzlu bi ayran icin
öyle aslında amma velakin bu konuda çok doluyum
adam ağı şeker hastası doktor kesinlikle 6 öğün beslenmen gerekir oruç tutamazsın demiş allah yardım eder diyerek oruç tutan muhterem şuan felçli yatıyor hem kendi hayatını hemde etrafındakileri ne kadar yıprattı ve yıpratmaya devam ediyor
oruç sağlık konusunda hiçbir engeli olmayan sağlıklı bireylerin bile dikkatli ve dengeli beslenmesi gereken bir süreç yani bu konuda çok haklısın
hamile kadının orucuna kimin ihtiyacı var bir tek ihtiyaç sahibi karnındaki bebeğin be kadın!
konu sahibi senden bağımsız bu konuda biraz dertliyim
Dr gidin Ozellikle genclerin kalp konusundaki hissettikleri farkliliklari ihmal etmemesi gerekiyormus belli bir yas ustune gore daha tehlikeli grupmus adacayi,tansiyonda yapabilir, kansizlikta yapiyor mesela ama ona baglayip beklemek yerine gidin en dogrusu bu olur 1 saatinizi alir acilde carpintim var diye ekg cektirmek gecmisler olsunmrb arkadaşlar dün biraz ada çayını fazla içmişim o yuzden kalbımde azda olsa bı carpıntı hıssedıyorum dun geceden beri boyle bır ay once ekg fln cektırdıgımde normal cıkmıstı kalp carpıntısının boyle uzun suremesı normal mı sızdede olmusmuydu nekadr surmustu
bende bıde kansızlık da var b12 eklıklıgıde var yarın aıle hekımıne aldım canım bakalım eger o da duzensız rıtımlerın var derse dırek hastaneye gıdıcem zaten ınsallah baska bıseyden kaynaklanmıyodur cok korkuyorumDr gidin Ozellikle genclerin kalp konusundaki hissettikleri farkliliklari ihmal etmemesi gerekiyormus belli bir yas ustune gore daha tehlikeli grupmus adacayi,tansiyonda yapabilir, kansizlikta yapiyor mesela ama ona baglayip beklemek yerine gidin en dogrusu bu olur 1 saatinizi alir acilde carpintim var diye ekg cektirmek gecmisler olsun
O yapiyor olabilir o zaman endiselenmeyin Bendede vardi yapiyordu ama surekl degil daha cok efor sonrasi mesela ani kalktim diyelim hizli merdiven ciktim veya hizli hizli bise yaptigimda durduk yere cok nadir ve kisa sureliydi uzun surmezdibende bıde kansızlık da var b12 eklıklıgıde var yarın aıle hekımıne aldım canım bakalım eger o da duzensız rıtımlerın var derse dırek hastaneye gıdıcem zaten ınsallah baska bıseyden kaynaklanmıyodur cok korkuyorum