Kalp atm 51.ok mu dk

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
39
arkadaşlar düzenli olarak tansiyonumu ölçerim.arada ateşim yükseliyor,kan şekerim de çok sık düşüyor.hele de ramazanda olduğumuz için kan şekerim iyice düşüyor ki elim ayağım tütriyor we yatağa resmen yapışıyorum,kalkamıyorum.son bir aydır falan dikkat ediyorum tansiyonumu ölçtüğümde kalp atışım 51 çıkıyor.bazen de 61-65 arası oluyor.çok nadir 75-80 oluo.sizce ciddi bi sorun olabilir mi?

arkadaşlar düzenli olarak tansiyonumu ölçerim.arada ateşim yükseliyor,kan şekerim de çok sık düşüyor.hele de ramazanda olduğumuz için kan şekerim iyice düşüyor ki elim ayağım tütriyor we yatağa resmen yapışıyorum,kalkamıyorum.son bir aydır falan dikkat ediyorum tansiyonumu ölçtüğümde kalp atışım 51 çıkıyor.bazen de 61-65 arası oluyor.çok nadir 75-80 oluo.sizce ciddi bi sorun olabilir mi?

bilmiyorum ama nabzı 55 70 arası atan kişinin ömrü uzun olur derler benimde tam tersi nabzım 100 110 90 dan aşarı inmiyor şu 2 günden beride kalbimde seyirme oluyor galiba sinirsel son zamanlarda sinirlerim çok gerginde tansiyonunuz nasıl normalmi?peki sorun ypkyur üzülmeyin kendinize iyi bakın bu ararda yaş kaç?ken şekeri oruçlu olunca düşer geceleri sahurda 2 tane hurma yiyin şekeri düzene sokuyormuş çok faydalımış ben yiyiyorum elim ayağım titremiyor artık sende dene canım

sevi35 e katılıyorum...kalp atışının yavaş olmasının kalbi yormaması bakımından kalp sağlığı için iyi olduğunu okumuştum...sorun etmeyin bence...esas sorun yüksek atmasında...ama yine de bir dr.a gidip muayene olun...geçmiş olsun...

24 yaşındayım canım.tansiyonum da büyük 9-10 arası.küçük de 6-7 oluyor genelde.
zaten bikaç gündür annem oruç tutturmadı ama içime sinmiyor tutmak istiyorum.bu gece kalkacağım bakalım sahura.hurma yiyin önerinizi dikkate alıp bu gece yiyeceğim.işallah iyi gelir opuyorumnanaktan
ilginiz için çok teşekkürler...

sevi35 e katılıyorum...kalp atışının yavaş olmasının kalbi yormaması bakımından kalp sağlığı için iyi olduğunu okumuştum...sorun etmeyin bence...esas sorun yüksek atmasında...ama yine de bir dr.a gidip muayene olun...geçmiş olsun...

teşekkür ederim desibel.ben normalde panik yapmam bu konularda ama annem kalp atışının 75 olmasının normal olduğunu duymuş.bunun üzerine panik oldu.bende bi sizlere sorayım dedim.yazdıklarınızı anneme de okuttum.biraz olsun içi rahatladı.ne olur ne olmaz diye ramazandan sonra doktor yolu gözüktü bana :eek:

teşekkür ederim desibel.ben normalde panik yapmam bu konularda ama annem kalp atışının 75 olmasının normal olduğunu duymuş.bunun üzerine panik oldu.bende bi sizlere sorayım dedim.yazdıklarınızı anneme de okuttum.biraz olsun içi rahatladı.ne olur ne olmaz diye ramazandan sonra doktor yolu gözüktü bana :eek:

önemli değil canım kafana takma bişey bu sorun değil tansiyonunda gayet iyi annenede söyle üzülmesin nabzın iyi ama sen kafana takıyrsan dr a git bikere rahatlarsın canım kendine iyi bak

X