• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışları yok

rahmetidinle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8+5 te bebeğimin kalp atışlarını duyamadık.. 6 haftalik ken keseyi görmüştük,2 hafta sonra kalp atislari için gel demişti doktor ama hem bebek gelişmemiş 6 haftalik görünüyor hem de kalp atislari yok,hiç bi canlılık belirtisi dedi..hemen kurtaj yapalım dedi..başka bir doktora gittim,hemen hemen aynı şeyleri söyledi ama kurtaj önermedi,hastaneye yatirip ilaçla düşürelim,rahime mudahele etmeyelim dedi..öyle zor bi durum ki,ne dusunecegimi şaşırdım.Bebeğimi kaybedisime mi uzuleyim yoksa bu sureci en sağlıklı şekilde nasıl atlatacagimin derdine mi düşeyim..İlaçla düşük yapanlar var mı aranızda? Nasıl bi süreç bu?

Canm öncelikle çok geçmiş olsun Allah büyük üzülme. Benim de 8+5 de kalbi durdu ve ilacla dusuk yaptım kalanlar kürtajla alındı. Seni korkutmak istemem ama ilacla suni sancıyla düşük çok ağrılı ve zor .ben tam 2 saat sancı çektim aralıksız .ama çok şükür diyorum yine de çünkü günlerce o sancıyı çekenler de var.Rabbim inş seni de en kısa sürede kurtarır.

Back