How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kalp atışını görüyorum

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Merhaba herkese 23 yaşındayım ve kalbimin atışını dışarıdan görüyorum ayrıca ara sıra çarpıntıda oluyor

Merhaba herkese 23 yaşındayım ve kalbimin atışını dışarıdan görüyorum ayrıca ara sıra çarpıntıda oluyor

Çarpıntı için doktora gitmelisin. Önce dahiliye'de tam kapsamlı kan tahlili sonra kalp doktoru. Bunun dışında kalp atışını dışarıdan görmen normal. Zayıf insanlarda veya göğüs bölgesi zayıf olanlarda dışarıdan görülebiliyor.. Bende de durum aynı.

Çarpıntı için doktora gitmelisin. Önce dahiliye'de tam kapsamlı kan tahlili sonra kalp doktoru. Bunun dışında kalp atışını dışarıdan görmen normal. Zayıf insanlarda veya göğüs bölgesi zayıf olanlarda dışarıdan görülebiliyor.. Bende de durum aynı.
zayıf değilim

kalp atışımı bende strese bağlı görüyorum nabzım normalde olsa göğsüme baktığımda resmen tık tık oynuyor zayıfta değilim kardiyolojiye gittim sorun yok dendi ama ben yaşıyorum arada kalp atışım bile bozuluyor

Back