• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalp atışını duymak istiyorum artıııkkkkkkkkkkk

alperay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
128
1
46
İstanbul
daha önce 5 kez düşük yaptım.ve hiç birinde kalp atışı duyamadım ve kürtaj sonrası yapılan patolojik incelemelerde boş gebelik olmadığı ama bebeğin gelişemediği için düşükle sonlandığı sonucu çıktı.ve artık 6.kez yine 7 haftalık hamileyim.hala kalp atışı yok cuma günüde duyamazsak yine kürtaj olacağım.elimden beklemek dışında bir şey gelmiyor.şu cuma bi olsa ve herkese ben hamileyim bebeğimin kalp atışlarını duydum diye haykırabilsem keşkeeeee............

inşallah duyarsın kardeşim allahım yüreğinin sesini duyar yüreğini ferah tut inşallah hayırlısıysa kavuşursun bebeğine...

arastırma yapılmadımı hıc pekı neden böyle oluyor dıye genetık bır sorun avr demekı ysda kan pıhtıalsma sorunu falan

bn anlamadım düşük mü yaptın kalp atışı duymadığın için kürtaj mı oldun öncekilerde? bnce cuma da duymazsan yine 1 hafta bekle.. bazı bebeklerde kalp atışı 8. haftayı bile buluyomuş..bnde bu gibi konularda hep yazıyorum başıma geleni bnada 6. haftada fln boş gebelik dendi kürtaja alcaklardı başka bi hastaneye gittm dr.10 gün bekleyelm dedi..bekledk ve kalp atışını duyduk..o yüzden acele etmemek lazm..yazık olur yavrulara yaa

sağolun kızlar desteğiniz için umarım bu sefer de aynı şeyler olmaz hepimiz bi şekilde geçiyoruz bu yollardan bu da benim sınavım ama pes etmicem...

bn anlamadım düşük mü yaptın kalp atışı duymadığın için kürtaj mı oldun öncekilerde? bnce cuma da duymazsan yine 1 hafta bekle.. bazı bebeklerde kalp atışı 8. haftayı bile buluyomuş..bnde bu gibi konularda hep yazıyorum başıma geleni bnada 6. haftada fln boş gebelik dendi kürtaja alcaklardı başka bi hastaneye gittm dr.10 gün bekleyelm dedi..bekledk ve kalp atışını duyduk..o yüzden acele etmemek lazm..yazık olur yavrulara yaa

öncekilerde aşırı kanamayla düşük yaptım canım kese yapısı kanamayla bozuluyor ama tamamen düşmediği için sonrasında da kürtaj mecburen oluyosun içimde bişey kalmasın diye off offf

cnm benim inşallah kalp atışlarını duyarsın ben de iki kez anı şeyi yaşadım kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum şimdi birsürü test yaptırdım sonuçlar temiz çıktı sen araştırma yaptırdın mı bide üst üste kürtaj olmak çok sakıncalımış ben iki kürtajdan sonra doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum kürtaj yaptırmamı doru bulmadı rahim git gide inceliyomus ve bebeğin tutunması zorlaşıp düşük ihtimali daha yüksek oluyomuş sana tavsiyem tek doktora bağlı kalma ve araştırma yaptırmadıysan mutlaka yaptır

cnm benim inşallah kalp atışlarını duyarsın ben de iki kez anı şeyi yaşadım kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum şimdi birsürü test yaptırdım sonuçlar temiz çıktı sen araştırma yaptırdın mı bide üst üste kürtaj olmak çok sakıncalımış ben iki kürtajdan sonra doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum kürtaj yaptırmamı doru bulmadı rahim git gide inceliyomus ve bebeğin tutunması zorlaşıp düşük ihtimali daha yüksek oluyomuş sana tavsiyem tek doktora bağlı kalma ve araştırma yaptırmadıysan mutlaka yaptır

evet bütün araştırmaları yaptırdım genetik test patalojik incelemeler bir yıl düzenli beta hcg kontrolü ve buna benzer birsürü şeylet hatta eşim ve ben özel olarak kendi genetiğimizi bile incelettik malesef hiç bir şey bulamadılar doktorlara göre herşey çok normal tabiki bu onların henüz keşfini yaptıkları konularda geçerli demekki hala çözemedikleri çok şey var bir insanın varoluşuyla ilgili şu an maslak acıbedem hastanesine gidiyorum eğer bu gebelik te olumsuz olursa tüp bebek deneyeceğim o da olmazsa anneye ihtiyacı olan bir bebek bulacağım en azından bunu yapabilirim diye düşünüyorum.....

Bitanem insaallahhh duyarsinniz ve saglikli bigebeligin olurr...uzme ke dini lutfennn..allahim hepimizii korusun ve meleklerimizi bizden almasin acilarini bize gstermesinn:nazar:

bol bol ayetel kürsi oku bıtanem..dualarımız senınle ınşallah duyarsın kalp atışlarını da sevıncını paylaşırız canımcım..uzme kendını allah bılır hakkında hayırlı olanı..
içini ferah tutmaya çalış..allah yardımcın olsun :))

evet bütün araştırmaları yaptırdım genetik test patalojik incelemeler bir yıl düzenli beta hcg kontrolü ve buna benzer birsürü şeylet hatta eşim ve ben özel olarak kendi genetiğimizi bile incelettik malesef hiç bir şey bulamadılar doktorlara göre herşey çok normal tabiki bu onların henüz keşfini yaptıkları konularda geçerli demekki hala çözemedikleri çok şey var bir insanın varoluşuyla ilgili şu an maslak acıbedem hastanesine gidiyorum eğer bu gebelik te olumsuz olursa tüp bebek deneyeceğim o da olmazsa anneye ihtiyacı olan bir bebek bulacağım en azından bunu yapabilirim diye düşünüyorum.....

cnm benim moralini yüksek tut biliorum yaşadığın kolay değil aynı şeyleri bende yaşadım elimizden bişey gelmio bıkmadan usanmadan deniceksin üç olmazsa dört dört olmazsa beş denemekten başka yapıcak bişey yok üzülmek yok sen sağlıklısın ve hamile kalabiliyosun onüçüncü düşükten sonra bebeği olanları duydum sakın vazgeçme Allah inşallah bizede sağlıklı bebişler vericek bak doktorum bana dediki senin hiçbir sorunun yok kromozom bozukluğu olanları bile doğurtuyoruz sen kesinlikle sağlıklı bir bebek doğurursun ama bıkmak yok deniceksin dedi kaç olursa olsun üzülmek yok dedi bu arada tüp bebek kesin bir sonuç değil aynısını ondada yaşama ihtimalin yüksek

bu macerada bitti yarın sabah 09.00 kürtaj oluyorum mol gebelik büyük ihtimalle kesin sonuç patolojiden sonra belli olacak ama doktor ultrasondan bakınca öyle gibi görünüyor dedi ne şans ama olmayınca olmuyor işte ....

Cnmm herseydd var bi hayirrrr...neyin nezmn tutcagi bizim elimizde deil.allahim sabir vesin insallahh

bu macerada bitti yarın sabah 09.00 kürtaj oluyorum mol gebelik büyük ihtimalle kesin sonuç patolojiden sonra belli olacak ama doktor ultrasondan bakınca öyle gibi görünüyor dedi ne şans ama olmayınca olmuyor işte ....

Çok üzüldüm adına, kolay değil. Allah sabır versin, inşallah tekrar yaşamazsın :(

cnm benim çok üzüldüm hakkında haırlısı olsun ALLAH en kısa zamanda bebişini kucağına verir

canım çok üzüldüm..
Rabbim sabır versin
benim sana bir önerim var
işyerimde bir arkadaşımın da aynen senin gibiydi durumu
ve yapılan genetik testlerde bişey çıkmadı
sonra anlaşıldı ki kan pıhtılaşması var
ve hamileliğini öğrendiği günden itibaren iğne yaptı hergün
ve bebişi şimdi kollarında
kan pıhtılaşmasında bebek beslenemio ve ölüo
bunu hiç araştırdınız mı?
umarım mesele budur
çözümüçok kolay çünkü

canım çok üzüldüm..
Rabbim sabır versin
benim sana bir önerim var
işyerimde bir arkadaşımın da aynen senin gibiydi durumu
ve yapılan genetik testlerde bişey çıkmadı
sonra anlaşıldı ki kan pıhtılaşması var
ve hamileliğini öğrendiği günden itibaren iğne yaptı hergün
ve bebişi şimdi kollarında
kan pıhtılaşmasında bebek beslenemio ve ölüo
bunu hiç araştırdınız mı?
Umarım mesele budur
çözümüçok kolay çünkü

onuda denedim canım bundan önceki hamileliğimde hergün iğne oldum ve aspirin kullandim ama oda olmadı neyse artık hakkımızda hayırlısı şimdi doktordan geldim mol gebelik olmasındsan korkuyordum patoloji sonucum 5 gün sonra çıkacakmış ama doktorum büyük ihtimalle mol gebelik değil dedi onun için kısmen mutluyum artık kötünün iyisi için seviniyorum.3 ay sonra tüp bebek deneyeceğim şimdi onun için hazırlıcam kendimi napalım iyiki sizler varsınız bu forumda olmak beni rahatlatıyor beni anlayan birilerinin olması güzel hepinize çok teşekkürederim arkadaşlar.

Back