Kalp atışını duyduğunuzda kese kaç cm.di?

artec

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
240
62
Kızlar merhaba. Sat'a göre 5+3'te kontrole gittim ve keseyi gördük. Kese 0,95 cm'di. Bir hafta sonraya kalp atışı için çağırdı. Çok erken değil mi kalp atışını duymak için? Siz duyduğunuz zaman kese ve bebeğin boyutu kaçtı yazar mısınız? Vajinal baktiranlar yazsın lütfen.

Ben 6. Hafta da duydum kalp atışını

Canım bende 6. Haftada duydum ve 5 haftalıkken kese boyutum 0.48 idi doktorum bana kesen gelismemis ve şekilsiz demişti ,çok umutsuz gitmiştim . Gittiğimde ise 6 cm olmuş ve kalbi atiyordu:)

Merhaba kızlar dün bat günümdü beta 171 idi haftaya cuma gel kese görünür dedi dr. Adet tarihime göre 4+3 üm ama dr bişey demedi bende unuttum sormayı yoğundu baya. Betanız kaç iken gördünüz kese yi. Ve vajinal ultrason ile mi gördünüz

Kızlar benim beta dün gece 48 çıktı doktora ne zaman gitmeliyim sizce? Kese ne zaman görünüyor?

Kızlar benim beta dün gece 48 çıktı doktora ne zaman gitmeliyim sizce? Kese ne zaman görünüyor?
2 günde bir ikiye katlamasi gerekiyor değerin. Ya da en azından %60 diyorlar. Testi tekrarlayın öncelikle. Sonra da doktorunuza sorun. Genelde vajinal yoldan bakılırsa 2000lerde görünüyor kese ama kişiden kişiye de değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…