Merhabalar
05.06.2013 tarihinde hamile olduğumu öğrendim. B-HCG değeri:8,137 çıktı
07.06.2013 tarihinde ise 15.000den büyük çıktı
10.06.2013 tarihinde doktorumuz ilk muayeneye gittik.(gerekli olan tüm testlerı de aile sağlığı merkezınde yaptırmıstım) Kese ve embrio vardı.(5,hafta) . Kahve rengi lekelenmeler olduğu için 5 gün rapor verıp prolütan takviyesi yaptı, bu iğneyı vurulduktan sonra hiç kahverengilenme olmadı. Kalp atışını duymak için erken olduğundan 22.06.2013 tarihine randevu aldık.Ayrıca ziyarette balık yağı ve diğer tahlilleri yazdı doktor. Kullanmaya başladım.
Cuma günü olan randevumuza gittiğimizde, bebeğim adet tarihi hesabına göre tam 7 haftalık olmasın rağmen 6+2 olarak çıktıAma kalp atışı yoktu. Doktor B-HCG tahlili yaptırmamı istedi ayrıca kan sayımı kan pıhtılaşma vb bir suru tahlıl yazdı, dün yaptırdım ve sonuçlarını aldım. B-HCG değeri 31.000e yakın.
İlk tahillerde yüksek Hcg değerine sahip olduğum için bu değer nasıl bilemiyorum. Eğer katlanarak gidiyo ise şuan 120 bınden aşağı olmaması lazım diye düşünüyorum.
Yarın doktor bir kez daha atışa bakacak ve tahlil sonuçlarını değerlendirecek eğer sonuç olumsuz olur ise almamız gerekir dedi.
(Doktorum bir profesör, yıllardır tanıyorum,ona güveniyorum)
Bu forumda bir çok başlık okudum geç atanlar olabiliyor. Duygularım çok karışık. Herşey Allahtan geliyor. Bazen üzüldüğümüz şeyler de aslında bir hayır çıkabiliyor. Ben kendimi kötüsüne hazırladım bu nedenle. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgiler