Kalp Atışını Duyamadık...

boun

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
116
2
296
İstanbul
Merhabalar
05.06.2013 tarihinde hamile olduğumu öğrendim. B-HCG değeri:8,137 çıktı
07.06.2013 tarihinde ise 15.000’den büyük çıktı
10.06.2013 tarihinde doktorumuz ilk muayeneye gittik.(gerekli olan tüm testlerı de aile sağlığı merkezınde yaptırmıstım) Kese ve embrio vardı.(5,hafta) . Kahve rengi lekelenmeler olduğu için 5 gün rapor verıp prolütan takviyesi yaptı, bu iğneyı vurulduktan sonra hiç kahverengilenme olmadı. Kalp atışını duymak için erken olduğundan 22.06.2013 tarihine randevu aldık.Ayrıca ziyarette balık yağı ve diğer tahlilleri yazdı doktor. Kullanmaya başladım.
Cuma günü olan randevumuza gittiğimizde, bebeğim adet tarihi hesabına göre tam 7 haftalık olmasın rağmen 6+2 olarak çıktıAma kalp atışı yoktu. Doktor B-HCG tahlili yaptırmamı istedi ayrıca kan sayımı kan pıhtılaşma vb bir suru tahlıl yazdı, dün yaptırdım ve sonuçlarını aldım. B-HCG değeri 31.000’e yakın.
İlk tahillerde yüksek Hcg değerine sahip olduğum için bu değer nasıl bilemiyorum. Eğer katlanarak gidiyo ise şuan 120 bınden aşağı olmaması lazım diye düşünüyorum.
Yarın doktor bir kez daha atışa bakacak ve tahlil sonuçlarını değerlendirecek eğer sonuç olumsuz olur ise almamız gerekir dedi.
(Doktorum bir profesör, yıllardır tanıyorum,ona güveniyorum)
Bu forumda bir çok başlık okudum geç atanlar olabiliyor. Duygularım çok karışık. Herşey Allah’tan geliyor. Bazen üzüldüğümüz şeyler de aslında bir hayır çıkabiliyor. Ben kendimi kötüsüne hazırladım bu nedenle. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgiler

Allah yardımcın olsun.mucizesini sana bağışlasın inş...

Canim ilk once hayirlisi olsun bebeginin kalp atisini 8 haftaya kadar duyan anneler var sakin ol bekle ve dua et rabbimden umit kesilmez kese var embriyo var insallah o guzel mucize kalp atisinida duyacaksin allahin izniyle

Ayrica karindanmi vajinal muayneden mi bakildi vajinaldan daha cabuk belli

üztteki mesajındaki iyi dileklerin için teşekkür ederim. Doktorum hep vajınal olarak muayene yapıyor. Bugün de duyulmazsa eğer saaglık acısından zararı yoksa 1 hafta daha süre istemeyi düşünüyorum

ınsallah ıyı sonuclar alırsın arkadasım bene 4+6 haftalık hamıleyım yarın 5 haftam dolacak ama daha hıc doktora gıtmedım kese muayenesını 26 sından sonra yaptır dedıler banada.. ınsallah duyarsın kalp atıslarını bende faha ne keseyı gordum ne kalp atısını duydum o yuzden cok tedıgınım ama hakkında hayırlısı olsun ınsallah saglıkıdır ama saglıksızsada yapcak bısı yok ne gerkeırse o yapıulmalı zor bı surec allah yardımcın olsun butun hamılelrın bebek ısteyenlerın bekleyenşerın yanında olsun

Allah hepimize hayırlı gebelık ve hayırlı evlat nasip etsin

perşembe günü kürtaj oluyorum

görüşmek üzere

seni öyle iyi anlıyorum ki Allahım yardımcın olsun.. İlk bebeğin mi? ben üç tane kaybettim zaman herşeyin ilacı deselerde unutulmuyor... acısı hep içinde kalıyor...

İlk bebeğim arkadaşlar.

Bu olayla karşılaştıktan sonra o kadar çok insan varmış ki benzer acıyı yaşayan herkese sabır versin Allah

İnanmayacaksin ama yasadiklarinin aynisini 1hafta arayla bende yasadim.ben 2 temmuz aksami kanama ile doktora gittim ve bebegim dusmustu o aksam kurtaj oldum ve evlilik yil donumumde bebegimi kaybttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…