- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
2-3 saat kadar uyu uyan şeklinde uyudum..Bence doktora git.. ama ice teaden niye olsun? Alkolden olsa olur bence anca.. yatip dinlen geciyomu bak bakalim.. uyku durumlarin nasil?
Zerre kadar uykusu olmaz mı insanın ? Yok resmen yani.. Erken kalkmam gerekiyor zaten, uyumam heralde artık bu saatten sonra..Eee sonuçta o da çay..
fazla çay da çarpıntı yapar. Ben de bi gece hararetten fazla içmiştim soğuk çay, sabaha kadar uyuyamadım.ikisi birleşince fazla geldi sanırım size.
Bir an önce uyumaya çalışın.
Benim de yokZerre kadar uykusu olmaz mı insanın ? Yok resmen yani.. Erken kalkmam gerekiyor zaten, uyumam heralde artık bu saatten sonra..
Arkadaşların yazdığına ek olarak ice tea nin içindeki şeker de fazla gelmiş ve rahatsız etmiş olabilirÖncelikle konumu taşımazsanız çok sevinirim, çünkü hızlı cevap alabilmek adına buraya açıyorum.. Kızlar kalbim dakikada 90-95 atıyor. Dün çok fazla alkol aldım, gün geçti neredeyse hala daha tam anlamıyla kendime gelemedim, bide gece boyu ice tea içtim. ( sürekli olarak uyu uyan yaptım 2-3 saat kadar. Bu uyu uyan aralarında devamlı ice tea içtim ) Sebebi alkol mü yoksa gece boyu ice tea içmem mi kestiremiyorum ama daha önce hiç ice tea yüzünden böyle bi sorun yaşamamıştım. Ama kalbim küt küt kızlar.. Nasıl düşürebilirim nabzımı ? Korkmaya başladım..
ŞekersizdiArkadaşların yazdığına ek olarak ice tea nin içindeki şeker de fazla gelmiş ve rahatsız etmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?