Kalp atışım...

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Öncelikle konumu taşımazsanız çok sevinirim, çünkü hızlı cevap alabilmek adına buraya açıyorum.. Kızlar kalbim dakikada 90-95 atıyor. Dün çok fazla alkol aldım, gün geçti neredeyse hala daha tam anlamıyla kendime gelemedim, bide gece boyu ice tea içtim. ( sürekli olarak uyu uyan yaptım 2-3 saat kadar. Bu uyu uyan aralarında devamlı ice tea içtim ) Sebebi alkol mü yoksa gece boyu ice tea içmem mi kestiremiyorum ama daha önce hiç ice tea yüzünden böyle bi sorun yaşamamıştım. Ama kalbim küt küt kızlar.. Nasıl düşürebilirim nabzımı ? Korkmaya başladım..

Son düzenleme:
Bence doktora git.. ama ice teaden niye olsun? Alkolden olsa olur bence anca.. yatip dinlen geciyomu bak bakalim.. uyku durumlarin nasil?

Eee sonuçta o da çay..
fazla çay da çarpıntı yapar. Ben de bi gece hararetten fazla içmiştim soğuk çay, sabaha kadar uyuyamadım.ikisi birleşince fazla geldi sanırım size.

Bir an önce uyumaya çalışın.

Zerre kadar uykusu olmaz mı insanın ? Yok resmen yani.. Erken kalkmam gerekiyor zaten, uyumam heralde artık bu saatten sonra..

Zerre kadar uykusu olmaz mı insanın ? Yok resmen yani.. Erken kalkmam gerekiyor zaten, uyumam heralde artık bu saatten sonra..
Benim de yok ben de çayı geç saatte içtim,sonuç bu.yastıkla kavga ediyoruz

Alkoldendir bir sekilde vucut elektrigini bozuyor bana da olur. Soguk iyi gelir ensenize eklemlerinize buz kompres yapabilirsiniz hafif. Bir de vucudu toprakliyor mu nedir kesfettigim garip bir sey var avuclarinizi duvara yapistirip bekleyin birkac dk

Arkadaşların yazdığına ek olarak ice tea nin içindeki şeker de fazla gelmiş ve rahatsız etmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…