kalp atışı ?

harbikiz42

kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
379
31
48
Kızlar bugün kontrole gittim kalp 155 Hz ölçüldü sizce normal mi? Erkek hissediyorum bebeğim
Bebeğimi ama 155 deyince şüpheye düştüm?

Kızlar bugün kontrole gittim kalp 155 Hz ölçüldü sizce normal mi? Erkek hissediyorum bebeğim

allah allah :) kalp atısıyla bellı oluyormus mu cınsıyet ben bılmıyordum ılgıncmış..

Yumurtlamadan once ilişkiye girdiysen hamileligin zor geçiosa çirknlştyysen goguslerin çok buyuduyse kalp atışı 140 in ustndeyse buyuk ihtimalle kiziniz olacak

Bence kız ise anne güzelleşir erkekse cirkinlesir bende boyle olmusdu kızlar

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Canım bende hiç ama hiçbir istatistik tutmadı. Bizde de kalp atışı yüksekti, kız dediler bu ihtimale göre ama erkek yavrum

Ben herkese ve herşeye rağmen (ki çin takvimi, ikili test bhcg değeri, kalp atım hızı herşey kız diyordu) başından beri erkek dedim.

Yakınlarım, uykuluysan kız, bulantın çoksa kız, sen çirkinleştin kesin kız dediler ama erkek

O yüzden senin hissin daha önemli.

Ayrıca hamileliğin ilk 3 ayı zaten bulantıdan yorgunluktan kafayı kaldıramadığın için çirkinleşmek çok normal

Canım teşekkür ederim moral oldu gerçekten çünkü erkek hissetmek onu benimsemek sonraki soru işaretleri can sıkıcı oluyor ikiside evlat ayirtetmem mümkün değil ama benimsemek çok başka bişey birde bulantim ve uyku halim olmasına rağmen gelen tepkiler guzellestigim yönünde şaşırtıcı ama :) Rabbim herkese gönlünün dilegini versin

Saglik sıhhatli olsun da farketmez bebegim diye sevin cinsiyeti ogrenincede kizim yada oglum diye seversiniz .erkekse zaten cabuk belli eder kizsa gec gosterir kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah evladın hayırlısını versin :)
Insallah sag salim kucağımıza alalım canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…