Kalp atışı

5 haftada kese gördüm 7 haftada 6 kalp atışını duydum ama kişiden kisey dolenmeden dolenmeye değişken bı durum diye biliyorum

Ben dün yani 6+4'te karından bakıldığında yanıp sönen ısık şeklinde kalp atışlarına şahit oldum monitörde gördüm. Sesini net duyamadığım için endiselendim, doktor benim için önemli olan bu aktiviteyi görmek fka pozitif dedi. İzin verirsem transvajinal ultrasonla bakabilecegini öyle daha net duyulacağını ama gerek olmadığını söyledi. Haftaya pazartesi randevu aldırttı net duyalım diye. Ben yine de huzursuz oldum herkes 6 haftada duydum dediği için... Adam kaç kere sıkıntı yok, gelişimi normal dedigi halde ilk gebeligim olduğundan tecrübesizlikten falan böyle kaygıyla geçiyor...

Ben dün yani 6+4'te karından bakıldığında yanıp sönen ısık şeklinde kalp atışlarına şahit oldum monitörde gördüm. Sesini net duyamadığım için endiselendim, doktor benim için önemli olan bu aktiviteyi görmek fka pozitif dedi. İzin verirsem transvajinal ultrasonla bakabilecegini öyle daha net duyulacağını ama gerek olmadığını söyledi. Haftaya pazartesi randevu aldırttı net duyalım diye. Ben yine de huzursuz oldum herkes 6 haftada duydum dediği için... Adam kaç kere sıkıntı yok, gelişimi normal dedigi halde ilk gebeligim olduğundan tecrübesizlikten falan böyle kaygıyla geçiyor..
Bence rahat olun ve vajinal USG ilk haftalarda pek önerilmiyor. Birkaç gün bekleseniz duyarsınız İnşallah 🌸🌸 Rabbim bağışlasın

Back