-
- Konu Sahibi motherofcatss
yarın bize de haber verir misiniz ben de perşembe gideceğim bakalımAynen sat 29 Ekim. Bakalım yarın gidince belli olacaktır, en azından kendisini gösterse kese içerisinde
Aynen bi gideyim de yazarım buraya da inşallah yarınyarın bize de haber verir misiniz ben de perşembe gideceğim bakalım
heyecanla güzel haberini bekliyoruz.Aynen bi gideyim de yazarım buraya da inşallah yarın
Merhaba inşallah duyarsınızAynen bi gideyim de yazarım buraya da inşallah yarın
benimde sat 20 ekim ama geç döllenme 1 hafta geriden geliyor ben de perşembe gideceğimMerhaba inşallah duyarsınızbende perşembe günü gideceğim tedirginim açıkçası SAT 19 Ekim 1 hafta geriden geliyor bebeğim
İnşallah ikimiz de hayırlı haberler alırızbenimde sat 20 ekim ama geç döllenme 1 hafta geriden geliyor ben de perşembe gideceğim
merhaba ne yaptınızzzAynen bi gideyim de yazarım buraya da inşallah yarın
Ya ben size yazdım sanıyordum ama yazıp göndermemişim meğermerhaba ne yaptınızzz
Karından mı muayene oldunuz alttan mı acaba?5+0 da kese gördük, 6+0 da da kalp atışını duymuş olduk
Alttan oldu, siz perşembe mi gidecektiniz? Haftanız gününüz kaç şu an?Karından mı muayene oldunuz alttan mı acaba?
Evet perşembe devlet hastenesinde pazartesi de özel hastaneye randevum var. Devletteki 5+3 te alttan kalp atışı duyamayınca son bir şans verelim dedi çok kötü hissettimAlttan oldu, siz perşembe mi gidecektiniz? Haftanız gününüz kaç şu an?
Olur mu ya her türlü 8’e kadar duyulmayabilir olmasını normal karşılıyorlar. Kese ve yolk kesesi göründü mü?Evet perşembe devlet hastenesinde pazartesi de özel hastaneye randevum var. Devletteki 5+3 te alttan kalp atışı duyamayınca son bir şans verelim dedi çok kötü hissettimözelde ise çok erken dediler. Perşembe ultrasona göre 6+5 olacağım, sata göre 7+5
Evet bebek de göründüOlur mu ya her türlü 8’e kadar duyulmayabilir olmasını normal karşılıyorlar. Kese ve yolk kesesi göründü mü?
O zaman minik kalbi de pıt pıt atacaktır inan bunaEvet bebek de göründü
Ayy nasıl mutlu ettiniz beniO zaman minik kalbi de pıt pıt atacaktır inan buna