- 1 Nisan 2021
- 1.206
- 1.519
- Konu Sahibi motherofcatss
salı günü doktora gittim 8 mm kese göründü. doktor haftaya perşembe gel bebeği görelim dedi. kalp atışı duyulur mu acaba? 6 haftalık olacak. biraz stres yapıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. Haftada çok az duyuluyor bide cihaz eskiyse belki duyulmazda. 7. Haftada gümbür gümbür duyulursalı günü doktora gittim 8 mm kese göründü. doktor haftaya perşembe gel bebeği görelim dedi. kalp atışı duyulur mu acaba? 6 haftalık olacak. biraz stres yapıyorum.
kızımı 7 de duymuştum canım ama bu doktor daha erken çağırdı herhalde ona göre hesaplamıştır dedim bende inşallah duyarız6. Haftada çok az duyuluyor bide cihaz eskiyse belki duyulmazda. 7. Haftada gümbür gümbür duyulur
ben de ondan tedirgin oldum canım ama o güne çağırdıysa herhalde hesaplamıştır diye düşündüm doktor6+0da duymadım görmedim yok dedi doktor 6+6da gittim kalbini duydum bebisi gördüm, inşallah sende duyarsın, duymasan da stres yapma bir günle bıle değişiyor gelişiyor bu bebisler
Lütfen bilen yazsın Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?6. Haftada çok az duyuluyor bide cihaz eskiyse belki duyulmazda. 7. Haftada gümbür gümbür duyulur
Lütfen bilen yazsın Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?6+0da duymadım görmedim yok dedi doktor 6+6da gittim kalbini duydum bebisi gördüm, inşallah sende duyarsın, duymasan da stres yapma bir günle bıle değişiyor gelişiyor bu bebisler
test yapmadan bilemezsiniz. ama acele etmeyin bence. ben adet geciktikten 6 gün sonra öğrendim.Lütfen bilen yazsın Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?
Sizde adet gecikmeden 4,5 gün falan önceden ne gibi belirtiler vardı? (Tecrübe ediniyorumda)test yapmadan bilemezsiniz. ama acele etmeyin bence. ben adet geciktikten 6 gün sonra öğrendim.
Ben 6+3 te kese ve kalp atışı duymuştum tüp bebek ama fark olduğunu düşünmüyorum.. inşallah sizde görürsünüz, duyarsınızsalı günü doktora gittim 8 mm kese göründü. doktor haftaya perşembe gel bebeği görelim dedi. kalp atışı duyulur mu acaba? 6 haftalık olacak. biraz stres yapıyorum.
Hiç belirti falan aramayın bi kaç gün bekleyip test yapın inşallah vardırLütfen bilen yazsın Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?
inşallah canımm benim kızım da tüp bebek 2 yaşında bu bebiş kendiliğinden olduBen 6+3 te kese ve kalp atışı duymuştum tüp bebek ama fark olduğunu düşünmüyorum.. inşallah sizde görürsünüz, duyarsınız
hiçbir belirti olmamıştı bende canım öyle şeylere takılmaSizde adet gecikmeden 4,5 gün falan önceden ne gibi belirtiler vardı? (Tecrübe ediniyorumda)
Ayy ne güzel çok sevindim sizin adınızainşallah canımm benim kızım da tüp bebek 2 yaşında bu bebiş kendiliğinden oldu
İnşAllahHiç belirti falan aramayın bi kaç gün bekleyip test yapın inşallah vardır
Tamamdır cnm çok teşwkkir ederim.hiçbir belirti olmamıştı bende canım öyle şeylere takılma
O kadar aynı durumdayız ki, ben de Salı günü gittim, 8 mm kese göründü ama bebek görünmedi. Önümüzdeki salı gidicem, tam 6+0 olmuş oluyoruz bakalım görür müyüz duyar mıyız ben de bilmiyorumsalı günü doktora gittim 8 mm kese göründü. doktor haftaya perşembe gel bebeği görelim dedi. kalp atışı duyulur mu acaba? 6 haftalık olacak. biraz stres yapıyorum.
gebeliğiniz hayırlı olsun.sizinle aynıyız galiba SAT 29 Ekim. benim randevum perşembe. İnşallah yarın duyarsınız bebişin kalbinin sesiniO kadar aynı durumdayız ki, ben de Salı günü gittim, 8 mm kese göründü ama bebek görünmedi. Önümüzdeki salı gidicem, tam 6+0 olmuş oluyoruz bakalım görür müyüz duyar mıyız ben de bilmiyorum